Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakinim canım arada bir geliyorlar bana...doktoru arayınca hacer ver bize merak ediyorum ne diyecek...senin eşin tüp bebek sürecine fena girmiş benim ki konuyu ben açarsam bir iki kelime ediyoooo....odun gibisin diyorum....zamanı gelince ne gerekiyorsa yapacaz şimdiden konuşup düşünüp kafanı yorma diyoooo....
iyim canım senden naber???? ya ben bu ara yiyorum yiyorum doymuyorum![]()
![]()
....dikkat edeyim iğnelerden şişecem diyorum tersine daha çok yemeye başladım obez olcam ben
![]()
aynııııııııııııııııııııııııııııııı benim kocammm
iilik nolsun valla bnde bişiler atıştırıyorummcnm dengeli ve sağlıklı beslen.. folikasit içio musun bu arada?
mesela yumurta süt peynir ii gelir.. sebze yeee bolcaa![]()
folik asite çok önce başladım hala kullanıyorum şekerim... normalde de protein ağırlıklı beslenirim zaten...hangi saatte kalktığımın bir önemi yok mutlaka kahvaltı yaparım o yüzden beslenme konusunda sorunum yok çok şükür şu an gel seni de yerim o durumdayım yani...:125: :125:
mrb arkadaşlar bende ilk kez yaptırıcam tedaviler sonuç vermedi bende tüp bebek istiyyrum aralık ayında allah nasip ederse maltya dogu fertilde inşallahh bende bu ilk denememde nelere dikkat etmem gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım![]()
kız egunal bak yakaladım seniiii... ekim topiğinde geziyoo yahuuuu![]()
evet yakalandımmmmmm.......kızlar ne durumda merak ediyorum çünkü onlar şu an aktif dönemde ve ne yaşadıklarını merak ediyorum...o kadar tuhaf bi durum ki hamileyim diye sevinemiyor insan yok değer 2 ye katlanacak yok kese görünmesi gerekiyor vs...bazında belirti var bazında hiç bişey belli değil sonuçlarda farklı...aslında genel olarak yaşadıkalrımız aynı fakat kişiye göre değişen durumlar var o yüzden verilen tarihten önce test yapıp ne umutlanmak ne de moral bozmamak lazım...gerçekten zooooorrrrr çok zoooorrrrrrr....
evet yakalandımmmmmm.......kızlar ne durumda merak ediyorum çünkü onlar şu an aktif dönemde ve ne yaşadıklarını merak ediyorum...o kadar tuhaf bi durum ki hamileyim diye sevinemiyor insan yok değer 2 ye katlanacak yok kese görünmesi gerekiyor vs...bazında belirti var bazında hiç bişey belli değil sonuçlarda farklı...aslında genel olarak yaşadıkalrımız aynı fakat kişiye göre değişen durumlar var o yüzden verilen tarihten önce test yapıp ne umutlanmak ne de moral bozmamak lazım...gerçekten zooooorrrrr çok zoooorrrrrrr....
Kızlar gunaydınnn....
canıkm bak ben burdayımm..![]()
bak yaaaaaaaaaa brnyns , egunal , carmenn , hanımlarrr gitmişşşş ekim topiğine listeye girmişşş![]()
canım benim ben listeye sizin yüzünüzden girmiştim hatırlatırım...hani bir gün brnyns ve seni gördüğümü hatta siz nereye ben oraya deyip bende listeye girme talebinde bulunduğumu söylemiştim.hemen aynı gün listeye eklemişler beni...ama dikkat et yazışmıyorum ben orada...ben size ihanet edermiyim :118:
aynen canım ama insanın elinde değil surekli duşunuyosun...
çok zorlu bi süreç..
sakinim canım arada bir geliyorlar bana...doktoru arayınca haber ver bize merak ediyorum ne diyecek...senin eşin tüp bebek sürecine fena girmiş benim ki konuyu ben açarsam bir iki kelime ediyoooo....odun gibisin diyorum....zamanı gelince ne gerekiyorsa yapacaz şimdiden konuşup düşünüp kafanı yorma diyoooo....
Kızlar sabah 9 da hastaneyı aradım. dr çarşambaya kadar bekle, o zamana kadar ığnene aynı şekılde devam et. eger carsambaya kadar olmassa sabahtan hastaneye gel i bakalım dedı. bazı dr lar farlutal verıyorlarmıs ya da dogum kontrol hapı oyle bırsey kullanayımmı dedım, hyrhıc bısı kullanma sakın, boyle gecıkmeler normaldır dedı. bakalım işim çarşambaya kaldı yanı anlayacagınız. valla benım kocam cok sabırsız bu konuda. gunde 10 kez msj atıyo adet oldunmu dıye. bıraksam varya benım yerıme o dogurcak neredeyse:)) tabı ısın sakası bu. Allah yardımcımız olsun.