- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.261
tatlım kesinlikle annen doğru söylüyor hasır hiç birşey alma. gerçekten çok kötü koku yapıyor ve ne kadar ıslatmazsan birşey olmaz desende bir şekilde nem alıyor ıslanıyor ve koku yapıyor.
hem de o koku belirli süre sonra yerleşiyor.
ben bauhauseta gördüm sanırım dışı bambu gibi içi kaplamalı. onlardan istiyorum:)))
aslında banyonda yer varsa içinde kirli sepeti olan dolaplardan alsan daha kullanışlı olmazmı.
bu güzel:)
Çamaşır Sepeti - Büyük
ama
buna bayıldım:)
BAMBU AMAIR SEPET S
kesinlikle eminönüe baklamlısın her istediğini çok uyguna alabilirsin.kızlar hepinize meraba bende almalıyım ayakkabı kutusu en uygun fiyat koçtaşta mı bunun için
bide bir şey sormam lazım size bu gecelık takımı varya 6 parcalı bunu en uygun nerden alabılırım bılgınız var mı
bende bambuyu çok seviyorum. yatak odam bambu beyaz, ve yemek odamı da öyle yaptıracağım banyonun neyi eksik orası da bambu olsun:))))bende bayıldığına bayıldım arkadşımm :) bambuya karşı zaafım var zaten ..fiyatı doğrumu bunun acaba pek bi uygunmuşş
evet haklisin zaten aynisi olur hemen hemen set bilezik o bu su yani adet vermeye ne gerek var iclerinden ne gelirse kayinpederim bana pirlanta yuzukte almak istiomus ama kendin sec guzel kizim dedi nerden hangi markadan secmeliyim aris duydum ama cok bilgim yok bi de bi arkadas tasim dustu demisti ki bu olay uzer beni yurt disinda yasiyorum o yuzden geri goturemem yani .. burdan almak daha mantikli ama iclerinden gelmis hos tek tasim var ama 3 yada 5 tas dusunuyorum ben hos ben dusunuyorum bakalim kayinpederim ne sec diycek
tatlım hoşgeldin:)
baktığın yerde ev yoksa mecburen içinde kiracı varken tutacaksın tabi yapacak birşey yok.
pelinin nişanlısı enişte lütfen bizi yalnız bırak, iki dedikodu yapalım!!!
nişanlım babası ile görüşmüyor ve amcası baba gibi çok emeği var sevgilimde.dediki ev olsun işte tutun niye ısrar ediyosunki herkes kirada oturuyor herkesinmi sıfır evi falan diye nişanlıma söylenmiş, tabi birde daha erken sonra bakın falan demiş.
birlikteyken ev konusu açıldığında da dedimki ben hiç kirada oturmadığım için başkasının içinde yaşadığı yerde oturamam, bu bizim kararımız destek olmak isteyen varsa bizim için ev baksın ama yoksa kimse bizim için laf söylemesin. o günden sonra yine kendi aralarında konuşmuşlardır kesin ama ben diyeceğimi dedim artık gerisi kendilerine kalmış. sonuçta biz yaşayacağız o evde.
bizde annemle bugün nişanlım için tam altın aldık.düğünde takmak için 480 tl kızlar bilginiz olsun..peki bi tam altın yeterli olcakmı damat iiçin?
ya banyo lacivert olurmusağol hayatım. bencede banyonun hiçbi eksiği yok fazlası var kanımca :) ama bizim evin banyosu lacivelt tonlarında bambu gitmezkii
ya kirayı siz ödemeyecekmisiniz 50 tl için istediğin evde oturmaktan vazgeçmek olurmu. çok mu zorlayacak sizi 50 tl. tuttunuz mu kesin orayı, alışırsız zamanla o evede.bak işte sen söylemeden almışlar ne güzel.belki söyleseydin daha ucuz bişi alcaklardı.pırlanta da az buz bişi değil çünkü.benim dünden beri çok moralim bozuk.dün ev baktık annem,kayınvalidem,nişanlım,ben.evler çok eski çıktı hemde çok çok eski.beğendiğim ev tutacakları evin kirasından sadece 50 tl fazlaydı ama tutamayız dediler.akşama kadar sokak sokak ev gezdik bulamadık.moralim çok çok bozuk.bugün sırf evde kalmamak için gittim dışarı kendime bi çerezlik aldım ama önceden çok sevinerek alırdım bi tane kap bile alsam bu sefer sevinemedim bile
meraklı enişte:) walla en baştan tavrımı koymasaydım herşeyime incik cincik karışırlardı o potansiyel amcada ve yengede fazlasıyla var. fırsat buldukça birşeyleri iğnelemeye çalışıyorlar ama ben önünü kapatıyorum. sonuçta kimseyi kendi ilişkime ve evliliğimle ilgili kararlara karıştırmak istemiyorum. zaten maddi olarak yaptıkları birşeyde yok.ooo sen güzel güzel çakmışsın lafları valla ben bunların onda birini demedim o evlere rağmen.enişten meraklı canım okur.
herşey bitti ben yarın kefen provasına gidiyorum.avaz avaz bağıra bağıra ağlamak istiyorum.ölmek istiyorum.kime bittiğini nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum.söylemeyi geçtim.bitti ya herşey bitti.bu kadarmış demekki.yarın alyansı parmağıma takıp gidicem gelinlik giyicem herşey bittiği halde.benim için artık evlilik muhabbeti bitmiştir.bari bi kere olsun sevdiğim adamın aldığı gelinliği giyeyimodada kaç kişi var yazarken ağlamamak için zor duruyorum.banyoya girip ağlıyorum kimsenin yüzüne bakamıyorum ÖLMEK İSTİYORUM
ölüyorum bitiyorum eriyorum resmen.nişanlımın gösterdiği evler oturulacak evler değildi.beğenmedik diye benimki zora düştü bu iş böyle olmaz dedi.bayılmak üzereyim.ayrıldık konuştuk ama kimseye diyemiyorum yarın gelinlik provam var.provaya gidicem ama ayrıldık 2 dk önce.ne dediğimin farkında değilim.ölüyorum
meraklı enişte:) walla en baştan tavrımı koymasaydım herşeyime incik cincik karışırlardı o potansiyel amcada ve yengede fazlasıyla var. fırsat buldukça birşeyleri iğnelemeye çalışıyorlar ama ben önünü kapatıyorum. sonuçta kimseyi kendi ilişkime ve evliliğimle ilgili kararlara karıştırmak istemiyorum. zaten maddi olarak yaptıkları birşeyde yok.
Çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemiyorum. Ama bi dur bakalım bi sakin ol. Evlilik öncesi stresten kaynaklanıyo olabilir aranızda yaşananlar. Malum düğün yaklaştıkça stres te artar. Belki bi çaresi bulunur. Ara bir yol bulabilirsiniz belki tekrar konuşunca. Bitti deyince bitmez bazen bu tür şeyler. Bu kadar kötü düşünme lütfen. Konuyu ailene açmadan önce üzerinden bir gece geçmesini bekle derim. Belki sen ve nişanlın sakin kafayla düşününce başka bir karar alırsınız. Hakkında hayırlısını diliyorum...
bitti biz ayrıldıkaslında ayrılmadık ama benden yapamayacağım bişi istedi.yapamam gerçekten bitti ne nişanlıma söyledim ne de başkasına
bende sana msj atmıştım buraya yazdığını görmedim.ya canım bana köy gibi bi yerde korkunç berbat bi evde yaşamayı teklif etti.ya o ev ya da bitecek herşey başka yol yok.ben o evde yaşayamam.zeliş gel gör benim nerde yaşadığımı.eğer şimdi tamam dersem ilerde çok üzülcem yapamam ben hiç hayatımda köy bile görmedim.o evi kabul edersem zaten annem çeyizimi vermez düğünüme gelmez reddeder beni
yani sen istediği şeyi yapamayacağın için bitti diyorsun.
konuşsan ve istediği şeyi yapamayacağını uygun bir dille anlatsan belki o da senden istediği şeyden vazgeçecektir. ya da ortak bir noktada buluşursunuz canım.
acaba parası uygun olduğu için mi öyle bir yerde oturmak istiyor eğer öyeyse o sende istediğin yerde daha uygun evler baksan olmaz mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?