2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

bende bayıldığına bayıldım arkadşımm :) bambuya karşı zaafım var zaten ..fiyatı doğrumu bunun acaba pek bi uygunmuşş

gerçi ben nişan bohçamda sevgilime ve kendime koçtaştan küçük hasır sepetler almıştım sonrasında da bonyomda kullanırım diye kozmetikleri onların içine yerleştirmiştik bohçada çok şık durmuşulardı ...şimdide onun büyük kirli sepetini alıcaktım ama bunları görünce acaba diyorum vazmı geçsem

selam kızlar
bambu sepetler cok hoş, ben evı döşedıkten sonrakı aşamada bulurum alırım artık .... basım agrıyor ya bugun.. öptüm sizi. ev de bulamadık baktık bu hafta, o da öylece kalıyor yani mecburen.
guzel ve uygun ev yok cırkın ve pahalı e v dolu ortalıkgec de kalmıs sayılmayız mayıs ortası bıle tutsak yetısır 19 hazırana ne yapalım artık. buna da sıkılamıcam gelınlık gıbı
gelınlık ıcın prova varmıs 15 gune sonraya verdıler tarıhı, gıdıp gıyıcem sonra 2 prova daha olucakmıs. bakalım ne olacak cok merak etmıyorum ama olur bır seyler sanırım.

ne guzel evı olanlar evını döşüyor neyse ben de yapıcam.. :81:

kesinlikle eminönüe baklamlısın her istediğini çok uyguna alabilirsin.
hatta eminönüne gidince mahmutbey yolunda hürriyet pasajı var direk olarak oraya bak.
içinde bir sürü gecelik mağazası var ve gerçekten çok uygun çokta güzel modelleri var.
bende bayıldığına bayıldım arkadşımm :) bambuya karşı zaafım var zaten ..fiyatı doğrumu bunun acaba pek bi uygunmuşş
bende bambuyu çok seviyorum. yatak odam bambu beyaz, ve yemek odamı da öyle yaptıracağım banyonun neyi eksik orası da bambu olsun:))))
bir de o fiyat küçük boy olanın canım. büyüğü daha pahalıdır.

bak işte sen söylemeden almışlar ne güzel.belki söyleseydin daha ucuz bişi alcaklardı.pırlanta da az buz bişi değil çünkü.benim dünden beri çok moralim bozuk.dün ev baktık annem,kayınvalidem,nişanlım,ben.evler çok eski çıktı hemde çok çok eski.beğendiğim ev tutacakları evin kirasından sadece 50 tl fazlaydı ama tutamayız dediler.akşama kadar sokak sokak ev gezdik bulamadık.moralim çok çok bozuk.bugün sırf evde kalmamak için gittim dışarı kendime bi çerezlik aldım ama önceden çok sevinerek alırdım bi tane kap bile alsam bu sefer sevinemedim bile

ooo sen güzel güzel çakmışsın lafları valla ben bunların onda birini demedim o evlere rağmen.enişten meraklı canım okur.

ölüyorum bitiyorum eriyorum resmen.nişanlımın gösterdiği evler oturulacak evler değildi.beğenmedik diye benimki zora düştü bu iş böyle olmaz dedi.bayılmak üzereyim.ayrıldık konuştuk ama kimseye diyemiyorum yarın gelinlik provam var.provaya gidicem ama ayrıldık 2 dk önce.ne dediğimin farkında değilim.ölüyorum

nerden aldın anacım onları diyiver hele koctstaki pahalı o zman 20 30 tane bana lazım zaten herifim kendıne alsın artık [/QUOTE]

ANNEM AYAKKABICIDAN ALMIŞ,3,5 DEMİŞ PAZARLIK YAPMIŞ

herşey bitti ben yarın kefen provasına gidiyorum.avaz avaz bağıra bağıra ağlamak istiyorum.ölmek istiyorum.kime bittiğini nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum.söylemeyi geçtim.bitti ya herşey bitti.bu kadarmış demekki.yarın alyansı parmağıma takıp gidicem gelinlik giyicem herşey bittiği halde.benim için artık evlilik muhabbeti bitmiştir.bari bi kere olsun sevdiğim adamın aldığı gelinliği giyeyim odada kaç kişi var yazarken ağlamamak için zor duruyorum.banyoya girip ağlıyorum kimsenin yüzüne bakamıyorum ÖLMEK İSTİYORUM

sağol hayatım. bencede banyonun hiçbi eksiği yok fazlası var kanımca :) ama bizim evin banyosu lacivelt tonlarında bambu gitmezkii
ya banyo lacivert olurmu o zaman tatlım sende bambuyu evin başka bir yerinde kullanırsın:)
gerçi bizim gezdiğimiz çoğu evin banyosu mavi ve koyu renkti. ben banyo için paspas, sabunluk fırçalık hep kahve tonlarında aldım. benim de evim mavi olursa bittim:)
ya kirayı siz ödemeyecekmisiniz 50 tl için istediğin evde oturmaktan vazgeçmek olurmu. çok mu zorlayacak sizi 50 tl. tuttunuz mu kesin orayı, alışırsız zamanla o evede.
ooo sen güzel güzel çakmışsın lafları valla ben bunların onda birini demedim o evlere rağmen.enişten meraklı canım okur.
meraklı enişte:) walla en baştan tavrımı koymasaydım herşeyime incik cincik karışırlardı o potansiyel amcada ve yengede fazlasıyla var. fırsat buldukça birşeyleri iğnelemeye çalışıyorlar ama ben önünü kapatıyorum. sonuçta kimseyi kendi ilişkime ve evliliğimle ilgili kararlara karıştırmak istemiyorum. zaten maddi olarak yaptıkları birşeyde yok.

pelin canım bu yaşadığın şey evlilik stresi gerçekten ayrılmış olamazsınız.
bak bu forumdaki bütün herkes böyle tartışmalar hatta ayrılıklar yaşıyor.
biz mesela mobilya yüzünden pazar günü tartıştık bugün herşey normale döndü.
yani bu süreçte böyle şeyler yaşamak çok normal, iki tarafta gergin ve stresli oluyor. sakinleşip konuşunca ortada bir sorun kalmıyor.
sen de üzme kendini herşey normale dönecek canım.
sen git gelinlik provana hiç birşey olmamış gibi. zevkini çıkararak giy o gelinliği.

Çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemiyorum. Ama bi dur bakalım bi sakin ol. Evlilik öncesi stresten kaynaklanıyo olabilir aranızda yaşananlar. Malum düğün yaklaştıkça stres te artar. Belki bi çaresi bulunur. Ara bir yol bulabilirsiniz belki tekrar konuşunca. Bitti deyince bitmez bazen bu tür şeyler. Bu kadar kötü düşünme lütfen. Konuyu ailene açmadan önce üzerinden bir gece geçmesini bekle derim. Belki sen ve nişanlın sakin kafayla düşününce başka bir karar alırsınız. Hakkında hayırlısını diliyorum...

bitti biz ayrıldık aslında ayrılmadık ama benden yapamayacağım bişi istedi.yapamam gerçekten bitti ne nişanlıma söyledim ne de başkasına

bende sana msj atmıştım buraya yazdığını görmedim.ya canım bana köy gibi bi yerde korkunç berbat bi evde yaşamayı teklif etti.ya o ev ya da bitecek herşey başka yol yok.ben o evde yaşayamam.zeliş gel gör benim nerde yaşadığımı.eğer şimdi tamam dersem ilerde çok üzülcem yapamam ben hiç hayatımda köy bile görmedim.o evi kabul edersem zaten annem çeyizimi vermez düğünüme gelmez reddeder beni

bitti biz ayrıldık aslında ayrılmadık ama benden yapamayacağım bişi istedi.yapamam gerçekten bitti ne nişanlıma söyledim ne de başkasına

yani sen istediği şeyi yapamayacağın için bitti diyorsun.
konuşsan ve istediği şeyi yapamayacağını uygun bir dille anlatsan belki o da senden istediği şeyden vazgeçecektir. ya da ortak bir noktada buluşursunuz canım.

acaba parası uygun olduğu için mi öyle bir yerde oturmak istiyor eğer öyeyse o sende istediğin yerde daha uygun evler baksan olmaz mı.

yok canım ya o ev ya da olmaz diyor.bişi oldu birden çocuğa.ailesi destek olmaktan vazgeçti.biz iki ay yardım ederiz sonra sen idare etcen demişler idare etmemize imkan yok.aklımı oynatıyorum sanırım :85:

acaba parası uygun olduğu için mi öyle bir yerde oturmak istiyor eğer öyeyse o sende istediğin yerde daha uygun evler baksan olmaz mı.

evet kira çok elimde olsa tamam diyor ama elimde yok diyor.benim yaşamımı görüyor ben nasıl yaşarım oralarda.mutsuz olacağımı bile bile evleneyim mi? seviyorum çok seviyorum ama yaşayamam çıldırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…