2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
yok canım ya o ev ya da olmaz diyor.bişi oldu birden çocuğa.ailesi destek olmaktan vazgeçti.biz iki ay yardım ederiz sonra sen idare etcen demişler idare etmemize imkan yok.aklımı oynatıyorum sanırım :85:

pelincim sende çalışsan olmaz mı.
tabiki hayır hepimiz mutlu olmak için evleniyoruz yeri geldiğinde fedekarlıklar yapıcaz ama bu özel bir durum taviz verilecek birşeyi yok. sonuçta herkesin bir yaşam standartı alışkanlıkları var bir anda nasıl vazgeçersin bilemiyorum

birine bu cevabı vermek çok kolay gerçekten sizlerden biri yaşasa gayet dirayetli bi şekilde cevap veririm ama yaşadığım şey korkunç bişi.vazgeçsem hayatımdan annem beni siler.yarın provam var.Allah aşkına diyin ne yapayım :85:

ben çalışamam canım ayağım rahatsız benim.başka zaman bi kişi olmaz ben ayrıldım ya 7 kişi var konuyu takip eden

ben çalışamam canım ayağım rahatsız benim.başka zaman bi kişi olmaz ben ayrıldım ya 7 kişi var konuyu takip eden

canım bence sen şimdilik hiç sesini çıkarma. güzel güzel provana git. nişanlının da üzerine gitme. erkekler detayları görmüyolar çünkü.
son dakikada çok sıkıcı bi durum. bence şimdilik oluruna bırak. ama taviz de verme

taviz verme ev konusunda diret diyosun o zaman bu iş olmaz.geçinemeyiz diyo oluruna bırak olurmu annem evden haber bekliyo ev tutulsun da gidelim anca diyo.o evi görse annem reddeder beni.

taviz verme ev konusunda diret diyosun o zaman bu iş olmaz.geçinemeyiz diyo oluruna bırak olurmu annem evden haber bekliyo ev tutulsun da gidelim anca diyo.o evi görse annem reddeder beni.

ben gelınlıgı yarı fıyatına aldım annemle benım ıstedıgımız gelınlıgın yarı fıyatına olan gelınlıgı aldık
anneme soylemedım pahalı olanı aldım dedım
annem benı öldürmesın dıye
anneler kızlarının en guzel gunlerını en ıyılıklerle gormek ıstıyor haklılar uzmemek lazım ama ayrılmak da bızım acımızdan ıı degıl yani bız mutsuz olucaz annemız mutsuz olmaz belkı haketmıyordu kızımı der belkı bız de oyle derız ama bılmıyorum canım :82: yani sımdı ucuz eve cık ılerde paranız olunca pahalısına cıkarsınız olmaz mı cok uzuldum sımdı ya uufff allah yardımcımız olsun her evlenen cıftın, bızlerın.

yok canım ya o ev ya da olmaz diyor.bişi oldu birden çocuğa.ailesi destek olmaktan vazgeçti.biz iki ay yardım ederiz sonra sen idare etcen demişler idare etmemize imkan yok.aklımı oynatıyorum sanırım :85:

belkı aılesı senı masraflı gelın dıye gördu onlar da ıstemıyor senı
benı de oyle görduler evel hafta zengın yaşadık (sen&ben), onlar(nişanlılarımz) oyle yaşamamıs bu işte aıle yaşantısı dengesızlıgı.

sımdı senle ayrılmak ıcın de yapıyor olabılır nısanlın bunu, kabul et bakalım restını gör. direnclı ol devam et kuzum. allah utandırmasın. :2:

canım böyle şeyler gerçekten zordun sadece yaşayan bilir tabiki içindekileri biz sadece teselli etmek için birşeyler söyleriz ama yaşadığını sen bilirsin sadece.
inşallah bir an önce herşey düzelir ve orta yolu bulursunuz.

evlilik stresi denen şey bulaşmış sizede offffffff allahım şu günler bi geçse gitse ya ya sende konusmayı denesen pelin bi orta yol bulunur ailesi falan hiç destek olmuyo mu ay gıcık oldum bak şimdi

bende bu gidişler yüzüğü eline verivercem az kaldı damatlık almıstık söylemiştik sizede 2 hafta oldu bizde duruyodu giyde dedim annem bbabam görsün anneannemde bizdeydı neyse gıydı yenlıs takımı paketlemısler bi panik oldu dedım kı ya ararız söylerız ne gerılıyosun neyse aradık adamlar özür dilediler gelın degıstırırz falan dedıler neyse sorun yok magaza kapanmasına 1 saat var arabayla gıtcez zaten rahat yetişriiz..neyse cıkardı üstünü bende bi yandan katlamaya calısıyorum takım elbıseyı kılıfa yerlestırdım koltuga uzattım kaldırırken pantolon içinden düşmüş
anaam bir bagırıp bir cagırdı annem ve anneannemin yanında şaştım kaldım ilk defa yaptı böyle bişiy ne oluyo ya sana dedım ne bagırıp cagırıyosun olabılr düştüyse düştü çözümü olmayan bişiymi sanki dedim indim arabaya ama ağlamak istiyorum annemdende cekındım arabada ağladım durdum hiç ağzını acıpta gık bile demedı arabadada konusmadım dönuste dedım bana bak bir daha anamın yanında bana bagır bu iş baslamamak üzere biter haberın olsun dedım ben gelemem böyle kaprislere ben sana asla ananın babanın yanında bagırmadım falan dedim şimdi konusmuyoruz cok kötü oldum ya annemde bozuldu bişiy diyemedı birde bizde kaldı dün offffffffff vaz gececem ben ya ugrasamam böyle

slm kuzularr ...pelincim üzüldüm tatlım sen içini ferah tutt haklısın burdan yazmak bize kolay ama sabırlı oll ..aklına geleni hemen söyleme ..mutlaka bi orta yol bulacaksınızdırr .hayırlısı olsun tatlım

ya bu ne yaa bu bi süreç kızlar tamam gerginlik had safhada ama lütfen az sabırr ...sonunu düşünün balayında hayal edin kendinizii ...gerçi ben hala aynaların temziliğini düşünüyorum ama :)

ya bu ne yaa bu bi süreç kızlar tamam gerginlik had safhada ama lütfen az sabırr ...sonunu düşünün balayında hayal edin kendinizii ...gerçi ben hala aynaların temziliğini düşünüyorum ama :)

ben daha temizliği düşüncek kıvama gelmedim ama başka birini temizlicem bu gidişle uyus ediyo son günlerde koparıvercem dilni az kaldı :d

işte son aylara girdiğimiz için hepimiz daha stresli, daha telaşlı ve gerginiz.
tahammülümüz azalıyor, sınırlarımız zorlanıyor.
mantıklı olup alttan almaya çalışıyoruz ama hepimiz insanız bir yerde patlak veriyoruz.
sonuçta önemli olan bu süreci en az hasarla atlatmamız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…