- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.281
yok canım ya o ev ya da olmaz diyor.bişi oldu birden çocuğa.ailesi destek olmaktan vazgeçti.biz iki ay yardım ederiz sonra sen idare etcen demişler idare etmemize imkan yok.aklımı oynatıyorum sanırım :85:
evet kira çok elimde olsa tamam diyor ama elimde yok diyor.benim yaşamımı görüyor ben nasıl yaşarım oralarda.mutsuz olacağımı bile bile evleneyim mi? seviyorum çok seviyorum ama yaşayamam çıldırıcam
pelincim sende çalışsan olmaz mı.
tabiki hayır hepimiz mutlu olmak için evleniyoruz yeri geldiğinde fedekarlıklar yapıcaz ama bu özel bir durum taviz verilecek birşeyi yok. sonuçta herkesin bir yaşam standartı alışkanlıkları var bir anda nasıl vazgeçersin bilemiyorum
ben çalışamam canım ayağım rahatsız benim.başka zaman bi kişi olmaz ben ayrıldım ya 7 kişi var konuyu takip eden
canım bence sen şimdilik hiç sesini çıkarma. güzel güzel provana git. nişanlının da üzerine gitme. erkekler detayları görmüyolar çünkü.
son dakikada çok sıkıcı bi durum. bence şimdilik oluruna bırak. ama taviz de verme
slm kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız
slm süperim harikayım çok mutluyum bide üstüne ölmek istiyorummm
birine bu cevabı vermek çok kolay gerçekten sizlerden biri yaşasa gayet dirayetli bi şekilde cevap veririm ama yaşadığım şey korkunç bişi.vazgeçsem hayatımdan annem beni siler.yarın provam var.Allah aşkına diyin ne yapayım :85:
taviz verme ev konusunda diret diyosun o zaman bu iş olmaz.geçinemeyiz diyooluruna bırak olurmu annem evden haber bekliyo ev tutulsun da gidelim anca diyo.o evi görse annem reddeder beni.
yok canım ya o ev ya da olmaz diyor.bişi oldu birden çocuğa.ailesi destek olmaktan vazgeçti.biz iki ay yardım ederiz sonra sen idare etcen demişler idare etmemize imkan yok.aklımı oynatıyorum sanırım :85:
birine bu cevabı vermek çok kolay gerçekten sizlerden biri yaşasa gayet dirayetli bi şekilde cevap veririm ama yaşadığım şey korkunç bişi.vazgeçsem hayatımdan annem beni siler.yarın provam var.Allah aşkına diyin ne yapayım :85:
herşey bitti ben yarın kefen provasına gidiyorum.avaz avaz bağıra bağıra ağlamak istiyorum.ölmek istiyorum.kime bittiğini nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum.söylemeyi geçtim.bitti ya herşey bitti.bu kadarmış demekki.yarın alyansı parmağıma takıp gidicem gelinlik giyicem herşey bittiği halde.benim için artık evlilik muhabbeti bitmiştir.bari bi kere olsun sevdiğim adamın aldığı gelinliği giyeyimodada kaç kişi var yazarken ağlamamak için zor duruyorum.banyoya girip ağlıyorum kimsenin yüzüne bakamıyorum ÖLMEK İSTİYORUM
bende sana msj atmıştım buraya yazdığını görmedim.ya canım bana köy gibi bi yerde korkunç berbat bi evde yaşamayı teklif etti.ya o ev ya da bitecek herşey başka yol yok.ben o evde yaşayamam.zeliş gel gör benim nerde yaşadığımı.eğer şimdi tamam dersem ilerde çok üzülcem yapamam ben hiç hayatımda köy bile görmedim.o evi kabul edersem zaten annem çeyizimi vermez düğünüme gelmez reddeder beni
bende bu gidişler yüzüğü eline verivercem az kaldı damatlık almıstık söylemiştik sizede 2 hafta oldu bizde duruyodu giyde dedim annem bbabam görsün anneannemde bizdeydı neyse gıydı yenlıs takımı paketlemısler bi panik oldu dedım kı ya ararız söylerız ne gerılıyosun neyse aradık adamlar özür dilediler gelın degıstırırz falan dedıler neyse sorun yok magaza kapanmasına 1 saat var arabayla gıtcez zaten rahat yetişriiz..neyse cıkardı üstünü bende bi yandan katlamaya calısıyorum takım elbıseyı kılıfa yerlestırdım koltuga uzattım kaldırırken pantolon içinden düşmüş
anaam bir bagırıp bir cagırdı annem ve anneannemin yanında şaştım kaldım ilk defa yaptı böyle bişiy ne oluyo ya sana dedım ne bagırıp cagırıyosun olabılr düştüyse düştü çözümü olmayan bişiymi sanki dedim indim arabaya ama ağlamak istiyorum annemdende cekındım arabada ağladım durdum hiç ağzını acıpta gık bile demedı arabadada konusmadım dönuste dedım bana bak bir daha anamın yanında bana bagır bu iş baslamamak üzere biter haberın olsun dedım ben gelemem böyle kaprislere ben sana asla ananın babanın yanında bagırmadım falan dedim şimdi konusmuyoruz cok kötü oldum ya annemde bozuldu bişiy diyemedı birde bizde kaldı dün offffffffff vaz gececem ben ya ugrasamam böyle
ya bu ne yaa bu bi süreç kızlar tamam gerginlik had safhada ama lütfen az sabırr ...sonunu düşünün balayında hayal edin kendinizii ...gerçi ben hala aynaların temziliğini düşünüyorum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?