- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.221
evet baya koyu burda muabbet inşallah hazırandan sonrada son gaz devam nasılsın nasıl gıdıyor hazırlıklar bakalım
300 gelin başı için çok fazla bir fiyat değil bence. benim kuaförümde o civarda birşey alacak muhtemelen ama kına saçı ve makyajıda içinde olacak.yasemincim 300den aşağı istanbulda yok..yani ben daha bulamadım benim çevremde..benim nikahım erken bi saatte 13.45de o yüzden evin etrafından uzaklaşmak istemiorum ama nereye sorsam 300-400 dediler..vercez o parayı yapacak bişi yok..
kızlar çok sğolun güzel dilekleriiniz için..koçtaşa gitmemiş olanlar bi gidip bakın gerçenten avizeler fln da uygun ve güzeldi :)
ataşehir için çok uygun fiyat vermiş kuförin canım.tabı canım yaşadığın ilçeylede alakalı bır durum ben Ataşehirde oturyorum sac 85 makyaj 50 manikür pedikür 30 a halledicem hepsini hepsi bana 165 tl ye gelıcek bahşiş yok bunun içindeymiş onu bıle konustum düşün yanıpintileştim mi naptım hohohohohoh
radyologg canım senikinin fiyatı da çok uygunmuş. biz nişanda ben+3kişi birinin makyajı yoktu ve bana takma saç kullanmıştık 300dü ama düğünde o kadar uyguna yapamam dedi kuförümaman onlar nasıl fiyat öyle ya cok pahalı daha yakınlarınızdan gelende olacak yazık günah ben kartalda gittiğim kuaförüm var orda yaptırcam yine 350 ye gelin başı manikür pedikür makyaj cilt bakımı artı 4 yakınımında saçları bu fiyatın içinde ki güzelde yapıyo bence arastırın biraz daha
bende saclarımı boyattım sarı ya 4 hazıranda bi daha yaptırcam tam sarı olcak evde cilt bakımı yapıyorum kendıme faydasını gördüm ama sigarayı bıraksam daha ii olcak yogurt suyu baya işe yarıyomus
canım hayırlı olsun. evi tuttun ya gerisini halletmen çok zaman almaz.slm kızlarr.. dün evi tuttukk nihayet bikaç tadilatın dışında eksik bişeyi yok şükürr ..perşembe mobilya bakıcaz tül perde siparişi vericezz. hepinizi öpüyorum beybiler :)
slm kızlarr.. dün evi tuttukk nihayet bikaç tadilatın dışında eksik bişeyi yok şükürr ..perşembe mobilya bakıcaz tül perde siparişi vericezz. hepinizi öpüyorum beybiler :)
300 gelin başı için çok fazla bir fiyat değil bence. benim kuaförümde o civarda birşey alacak muhtemelen ama kına saçı ve makyajıda içinde olacak.
koçtaşın avizeleri gerçekten çok uygun gibi geliyor ama şişhane ve sultangazide avizeciler var orada ha uygun ve çeşit çok fazla.
ataşehir için çok uygun fiyat vermiş kuförin canım.
radyologg canım senikinin fiyatı da çok uygunmuş. biz nişanda ben+3kişi birinin makyajı yoktu ve bana takma saç kullanmıştık 300dü ama düğünde o kadar uyguna yapamam dedi kuförüm
ha ha ha:) ben düğün hazırlığında o kadar masrafa rağmen sigarayı bırakamdım bundan sonra çocuk düşünene kadar zor bırakırım gibime geliyor:))))
iyiki sarı yapmışsın senin yüzüne ve gözlerine çok yakışıyor. yeni fotunu koy faceden bakiyim...
yoğurt suyuyla ne yapıyorsun nasıl kullanıyorsun bizimle de paylaş sırrını:))
canım hayırlı olsun. evi tuttun ya gerisini halletmen çok zaman almaz.
iyi ya nasıl olsun tam gaz devam ediyo temizlik şirketi araştırıyorum şu aralar calısıyorum tek basıma yapamam annemede kıyamam en isi şirketten bi yapsınlar en azından camlar slinse yeter onlardan sonrada ben yaparım artık normalde baskasının temızlıgıne guvenmem ama mecbur kaldım napimsenin nasıl gidiyo
canım ben evı bulsam temızlıkçi ablayı ayarladım
bende senın gıbı anneme kıyamıyorum ya kadınada 120 mılyon gitti battım ben
bende yapiyim yoğurdu o zaman.
radyologg canım bence de şirketten gelenler çok üstün körü yapıyor geçen yıl bizimkiler evde tadilat yapınca şirketten gelmişlerdi ama hiç beğenmedik.
eğer arkadaşına gelenlerden memnun kalmışsa onları çağırabilirsin ama onun yerine işini bildiğin bir kadın çağırsan daha iyi olur gibime geliyor. 1 gün değilde 3 gün çağırırsın mesela. en azından o ablalara nazın geçer istediğin gibi beğenmediğin yerleri tekrar yaptırırsın ama şirketten gelenler sanki memur gibi orayı yeniden yapamam buryı yeniden sileceksem şirketle görüşün saatimiz geçiyor falan diyorlar.
kızlar bu arada koçtaşta ayakkabı saklama kutuları 5 t idi fiyatları nasıl sizce alan var mı daha önce
bayan ıcın 3 lıra erkek ıcın 5 lıra kutular cok dekoratıf cok guzel de ben kullanamam gıbı gelıyor o yuzden almak ıstemıyorum oyle duzenlı bırı degılım
SIVI SABUNLUK EFFAF 800 GR.
ıkzlar bunlar nasıol banyoya asmak ıcın sizce? sampuanı kremı falan koyarım sısede durmaz en azından pıslık olmaz. kıra eve çakılır mı bu bır de guzel göruntu verr mı sızce?
bende avizelerimi koçtaştan aldım cok uygun fiyatları var ve hepsi toplamda ampullerde dahil 690 civarı tuttu taktırdık cokta şık durducanım semt semt kuaförfiyatı değişiyo ama arkadasların yazdıgı 300 350 ler tek gelin saçımı anlamadım kii şuna inanıyorum pahalı yapıyo diye güzel yapacak hali yok lafım kimseye degıl yanlıs anlasılmıyım ya resım atacam ınsallah ama daha bıraz çiğ gibi bi otursun rengi o zman yollayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?