2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

bence daha şık bişey bulabilirsin bu basit kalmış sanki,normal banyo takımlarının içinde olan sıvı sabunluklar çok cici duuruyor..

ayy biz daha ev bile bakmadık nerde kaldı eşya alıp ona uygun avize ve halılara bakmak :) bu ay sonu bakacaz inşallah ama hangi semtten daha onu bile belirleyemedik.....istanbulun en güzel manzarasını bulup çadır kurma teklifim hala geçerli aslında

canım ben en çok en sona yazdığın linki beğendim.hasır gibi olanı.bende praktiker den ona benzeyen daha ufakça olanından aldım.dışı hasır içinde de kılıfı var,hasır daha şık duruyor kullanışlı mı kullanışlı değil mi görücez bakalım tecrübe edip görücez..

buldum işte benimki şuna benziyor
AMAIR SEPET OVAL ORTA 43X30XH46CM
içindeki kılıfı düz krem rengi,çok sevdim

ben de en alttakini beğendim. ıslatmazsın olur biter :)

ya ben bu plastik sepetleri sevemiom bi türlü....ama öbür sabunluk güzelmiş..çak ya nolcak kiraysa kira şekerim :))

heh evet, daha baska modelıne de bakabilirim ama rahat klullanılıslı olr dıye düşünüyorum
3 tane hemde, biri sabunluk bırı saçkremlık bırı duş jellık. oh 2çeşit sampuan kullanmak yasak ama banyoda öyle yok şişelerı koymak oraya buraya hehhe tum banyo keyfı kaçtı wallahı ya
ofis tuvaletı gıbı bu bıraz ama daha ıyısı olabılır belkı.
ayakkabı kutuları da bılemıyorum ayakkabıklıgım nasıl olacak acaba ilerde begenırsem alırım o kutulardan ben
derli toplu durur işte hem kokmaz daha ne
ben şahsen beğenmedim canım ofis tuvaletlerındeki gibi daha eve uygun bişiy olabılr ama bence bu tarz degıl baska modellerden bakmalısın

bence daha şık bişey bulabilirsin bu basit kalmış sanki,normal banyo takımlarının içinde olan sıvı sabunluklar çok cici duuruyor..
onlar da guzel de bu duş için aslında duşa takmalık,
cok guzel bu, bıraz koyu renk gbı ama cok guzel hem kılıflı hem hasır
ben plastık ya da naylon alıcam buda da bu kadar model gördum yıne de öyle yapıcam

Son düzenleme:
kızlar bu arada koçtaşta ayakkabı saklama kutuları 5 t idi fiyatları nasıl sizce alan var mı daha önce
ben evde kullanıyorum gayet güzel oluyor derli toplu bir görüntü veriyor ama 5tl pahalı.
benim şirketin burada TEDİ diye bir mağaza var bayan 2 tl, erkek 3 tlye satıyorlar o kutuları.
ben hiiiiiç beğenmedim ışılışıl. hem bu şekilde daha çok pislik olur buna koyacağına bırak şişesinde kalsın. ya da bu ratz birşeyler istiyorsan daha şık görüntülü birşeyler bak.
ahhhh pelinns seni en iyi ben anlarım:) biz bakıyoruzda ne oluyor sanki yok yok yok!!!!!!!!!!!

tatlım kesinlikle annen doğru söylüyor hasır hiç birşey alma. gerçekten çok kötü koku yapıyor ve ne kadar ıslatmazsan birşey olmaz desende bir şekilde nem alıyor ıslanıyor ve koku yapıyor.
hem de o koku belirli süre sonra yerleşiyor.
ben bauhauseta gördüm sanırım dışı bambu gibi içi kaplamalı. onlardan istiyorum:)))
aslında banyonda yer varsa içinde kirli sepeti olan dolaplardan alsan daha kullanışlı olmazmı.

bu güzel:)
Çamaşır Sepeti - Büyük

ama
buna bayıldım:)
BAMBU AMAIR SEPET S

evet canım ama netteki fiyatlarına aldanma mağazada değişiyo birde kartal koçtaşa gelebilirsen orda her model vardı.yani salonun kaç metre kare bilmiyorum ama 4 m2 salon halısı için ideal birde yemek masasının altına 4m2 aldınmı cuk diye oturur tabiri yerındeyse benım salonuım 27 m2 halı aldım 2 tane 4 m2 lik halı aldım

ben de en alttakini beğendim. ıslatmazsın olur biter :)

ay ben hep tersini yaparım ıslatma de ıslatırım valla hep öyle olmustur hayatımda sakarım ben

o bambu olan yeni çıkmıs fiyatıda guzeldı canım dolab içine koyamam oraya deterjan kutusu alıp koymayı dusunuyorum diğerinede havlu falan koyarım dedım yani meydanda olcak ama ıslansın ıslanmasın zaman zaman dökülürse pıt pıt ondan cekınıyorum yoksa hasır guzel ama bende bambuyu begendım

benim çeyiz tpicimde var 3 liraya aldım ben 30 tane falan aldım
Eki Görüntüle 176310 Eki Görüntüle 176311

nerden aldın anacım onları diyiver hele koctstaki pahalı o zman 20 30 tane bana lazım zaten herifim kendıne alsın artık

evet seninkide güzelmiş ama ben acık bi renk almalıyım banyom kahve rengı koyu yani bu görünmez bile krem beyaz yada bambu gibi bişiy almam lazım amaaan acemı olmak ne zor be begenıp alıyosn ama kullanıslı olmuyo zaten estetık duran tüm ürünler nerdeyse kullanıssız cıkıyo test ettım onayladım mesela krem shagy halı estetık olarak cok hoş şık ama kullanımı zor

kızlar hepinize meraba bende almalıyım ayakkabı kutusu en uygun fiyat koçtaşta mı bunun için

bide bir şey sormam lazım size bu gecelık takımı varya 6 parcalı bunu en uygun nerden alabılırım bılgınız var mı

selam canım evim.netten şeffaf ayakkabı kutusu eminçönünden de gecelik bakabilirsin

ne kadara gelıyor canım emınönunde fiyatı bılıyo musun acaba burda 107 buldum ama daha uygun alabılır mıyım acaba ordan :26:

CANIM biz nişan bohçasında aldım düşün içinde sandıkta vardı pijama takımı falan filan hepsine 300 TL verdik eğer çolk uzak değil ise bence git bi uğra genelde herşey daha ucuza orada :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…