- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.241
SIVI SABUNLUK EFFAF 800 GR.
ıkzlar bunlar nasıol banyoya asmak ıcın sizce? sampuanı kremı falan koyarım sısede durmaz en azından pıslık olmaz. kıra eve çakılır mı bu bır de guzel göruntu verr mı sızce?
kızlar kirli sepeti alacam daha alamadım bir kaç model beğendim ama kararsız kaldım kullanım ve estetik açısından hangi model güzel sizce
AMAIR SEPET BEJ 50LT
BAMBU AMAIR SEPET S
Hasır Görünümlü Çamaşır Sepeti - Kahve
Çamaşır Sepeti - Büyük
annem hasır almamam taraftarı ıslandıgı zaman kötü olur dedi bende görünüş olarak hasırları beğendim bakalım ne olacak
kızlar kirli sepeti alacam daha alamadım bir kaç model beğendim ama kararsız kaldım kullanım ve estetik açısından hangi model güzel sizce
AMAIR SEPET BEJ 50LT
BAMBU AMAIR SEPET S
Çamaşır Sepeti - Büyük
annem hasır almamam taraftarı ıslandıgı zaman kötü olur dedi bende görünüş olarak hasırları beğendim bakalım ne olacak
AMAIR SEPET BEJ 50LT
BAMBU AMAIR SEPET S
Çamaşır Sepeti - Büyük
ya ben bu plastik sepetleri sevemiom bi türlü....ama öbür sabunluk güzelmiş..çak ya nolcak kiraysa kira şekerim :))
derli toplu durur işte hem kokmaz daha ne
ben şahsen beğenmedim canım ofis tuvaletlerındeki gibi daha eve uygun bişiy olabılr ama bence bu tarz degıl baska modellerden bakmalısın
onlar da guzel de bu duş için aslında duşa takmalık,bence daha şık bişey bulabilirsin bu basit kalmış sanki,normal banyo takımlarının içinde olan sıvı sabunluklar çok cici duuruyor..
cok guzel bu, bıraz koyu renk gbı ama cok guzel hem kılıflı hem hasırbuldum işte benimki şuna benziyor
AMAIR SEPET OVAL ORTA 43X30XH46CM
içindeki kılıfı düz krem rengi,çok sevdim
ben evde kullanıyorum gayet güzel oluyor derli toplu bir görüntü veriyor ama 5tl pahalı.kızlar bu arada koçtaşta ayakkabı saklama kutuları 5 t idi fiyatları nasıl sizce alan var mı daha önce
ben hiiiiiç beğenmedim ışılışıl. hem bu şekilde daha çok pislik olur buna koyacağına bırak şişesinde kalsın. ya da bu ratz birşeyler istiyorsan daha şık görüntülü birşeyler bak.SIVI SABUNLUK EFFAF 800 GR.
ıkzlar bunlar nasıol banyoya asmak ıcın sizce? sampuanı kremı falan koyarım sısede durmaz en azından pıslık olmaz. kıra eve çakılır mı bu bır de guzel göruntu verr mı sızce?
ahhhh pelinns seni en iyi ben anlarım:) biz bakıyoruzda ne oluyor sanki yok yok yok!!!!!!!!!!!ayy biz daha ev bile bakmadık nerde kaldı eşya alıp ona uygun avize ve halılara bakmak :) bu ay sonu bakacaz inşallah ama hangi semtten daha onu bile belirleyemedik.....istanbulun en güzel manzarasını bulup çadır kurma teklifim hala geçerli aslında
aa süper eğer orda güzel e uygun avizeler varsa bizde koçtaşa gidelim,bizim evimiz için bi tek eksik avizelerimiz ve halılarımız kaldı.avizeyi hemen halledebiliriz diyoduk ama bi türlü beğenemiyoruz,halılar içinse eşyaların gelmesini bekliyoruz ortada ne kadar boşluk kalcak vs henüz kaç m2 bi halı bizi kurtarır hiç kestiremiyorum (acemilik diz boyu valla). eşyalarda ayın 20 sinde gelicek of nası yetişcez bilemiyorum
ben de en alttakini beğendim. ıslatmazsın olur biter :)
tatlım kesinlikle annen doğru söylüyor hasır hiç birşey alma. gerçekten çok kötü koku yapıyor ve ne kadar ıslatmazsan birşey olmaz desende bir şekilde nem alıyor ıslanıyor ve koku yapıyor.
hem de o koku belirli süre sonra yerleşiyor.
ben bauhauseta gördüm sanırım dışı bambu gibi içi kaplamalı. onlardan istiyorum:)))
aslında banyonda yer varsa içinde kirli sepeti olan dolaplardan alsan daha kullanışlı olmazmı.
bu güzel:)
Çamaşır Sepeti - Büyük
ama
buna bayıldım:)
BAMBU AMAIR SEPET S
benim çeyiz tpicimde var 3 liraya aldım ben 30 tane falan aldım
Eki Görüntüle 176310 Eki Görüntüle 176311
canım ben en çok en sona yazdığın linki beğendim.hasır gibi olanı.bende praktiker den ona benzeyen daha ufakça olanından aldım.dışı hasır içinde de kılıfı var,hasır daha şık duruyor kullanışlı mı kullanışlı değil mi görücez bakalım tecrübe edip görücez..
buldum işte benimki şuna benziyor
AMAIR SEPET OVAL ORTA 43X30XH46CM
içindeki kılıfı düz krem rengi,çok sevdim
kızlar hepinize meraba bende almalıyım ayakkabı kutusu en uygun fiyat koçtaşta mı bunun için
bide bir şey sormam lazım size bu gecelık takımı varya 6 parcalı bunu en uygun nerden alabılırım bılgınız var mı
selam canım evim.netten şeffaf ayakkabı kutusu eminçönünden de gecelik bakabilirsin
ne kadara gelıyor canım emınönunde fiyatı bılıyo musun acaba burda 107 buldum ama daha uygun alabılır mıyım acaba ordan :26:
CANIM biz nişan bohçasında aldım düşün içinde sandıkta vardı pijama takımı falan filan hepsine 300 TL verdik eğer çolk uzak değil ise bence git bi uğra genelde herşey daha ucuza orada :44:
tamam canım sagol gıdıyım bu hafta sonu alıyım kendıme cicişlerimi
hayırlı olsun canım şimdiden kendine liste yap mutlaka çok daha uyguna bulacaksındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?