- Konu Sahibi Queen of the North
- #4.201
tatlım hoşgeldin:)selam kızlar topiği hiç okuyamadım nasılsınz bakim bu araa cok calısıyorum hep üst üste yarasa gibi yasamaya basladım resmen gece ayakta gundz uyku sizde ne var ne yok inşallah hersey şeker tadındadır öpüldünz tek tek![]()
baktığın yerde ev yoksa mecburen içinde kiracı varken tutacaksın tabi yapacak birşey yok.valla canım mecbur evde kiracı varken ev tutucaz yok diyolar ev.küçük bi yer olduğu için evler kiracı çıkacağı zaman tutuluyor.eğer kiracı çıktıktan sonra bakıcam dersem bu seferde evi başkası tutar ben yine ortada kalırım yapacak bişi yok.teklif getirdiler sen olmadan tutalım mı diye ama ben olmaz diyince bişi demedi.nişanlımko uyanık görsen dersin ay ne sakin bi adam ama yok anacım cin gibi.aşkımko bak seni kötülüyorum okuyosanpeki senin sıfır ev bakma durumuna ne dediler?
pelinin nişanlısı enişte lütfen bizi yalnız bırak, iki dedikodu yapalım!!!
nişanlım babası ile görüşmüyor ve amcası baba gibi çok emeği var sevgilimde.dediki ev olsun işte tutun niye ısrar ediyosunki herkes kirada oturuyor herkesinmi sıfır evi falan diye nişanlıma söylenmiş, tabi birde daha erken sonra bakın falan demiş.
birlikteyken ev konusu açıldığında da dedimki ben hiç kirada oturmadığım için başkasının içinde yaşadığı yerde oturamam, bu bizim kararımız destek olmak isteyen varsa bizim için ev baksın ama yoksa kimse bizim için laf söylemesin. o günden sonra yine kendi aralarında konuşmuşlardır kesin ama ben diyeceğimi dedim artık gerisi kendilerine kalmış. sonuçta biz yaşayacağız o evde.