• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
selam kızlar topiği hiç okuyamadım nasılsınz bakim bu araa cok calısıyorum hep üst üste yarasa gibi yasamaya basladım resmen gece ayakta gundz uyku sizde ne var ne yok inşallah hersey şeker tadındadır öpüldünz tek tek :D
tatlım hoşgeldin:)
valla canım mecbur evde kiracı varken ev tutucaz yok diyolar ev.küçük bi yer olduğu için evler kiracı çıkacağı zaman tutuluyor.eğer kiracı çıktıktan sonra bakıcam dersem bu seferde evi başkası tutar ben yine ortada kalırım yapacak bişi yok.teklif getirdiler sen olmadan tutalım mı diye ama ben olmaz diyince bişi demedi.nişanlımko uyanık görsen dersin ay ne sakin bi adam ama yok anacım cin gibi.aşkımko bak seni kötülüyorum okuyosan :1: peki senin sıfır ev bakma durumuna ne dediler?
baktığın yerde ev yoksa mecburen içinde kiracı varken tutacaksın tabi yapacak birşey yok.
pelinin nişanlısı enişte lütfen bizi yalnız bırak, iki dedikodu yapalım!!!
nişanlım babası ile görüşmüyor ve amcası baba gibi çok emeği var sevgilimde.dediki ev olsun işte tutun niye ısrar ediyosunki herkes kirada oturuyor herkesinmi sıfır evi falan diye nişanlıma söylenmiş, tabi birde daha erken sonra bakın falan demiş.
birlikteyken ev konusu açıldığında da dedimki ben hiç kirada oturmadığım için başkasının içinde yaşadığı yerde oturamam, bu bizim kararımız destek olmak isteyen varsa bizim için ev baksın ama yoksa kimse bizim için laf söylemesin. o günden sonra yine kendi aralarında konuşmuşlardır kesin ama ben diyeceğimi dedim artık gerisi kendilerine kalmış. sonuçta biz yaşayacağız o evde.

İyi akşamlar kızlar.. Nasılsınız?? bayagıdır ugrayamadım son zamanlar cok yogundum.. Malum koşuşturmalar.. Ev bak , mobilya beğen derken günler su gibi akıp geçiyor..

Bugun evimizi tuttuk çok şükür.. Geçen pazar günü de mobilyalarımızı aldık.. Yarında gelinlik provam var.. Çok yoruldum buhafta kendimden geçtim resmenn... Neyse kızlar hepinizi çok özlemişiim hakikaten.. Öpüyorum herkesi:16:
hayırlı olsun angella, darısı başımıza:)
Ya kızlar bısı sorucam damada neler takılıcak dugunde>? Saat aldım ben bulova marka ama daha ne alıcamkı benım esım oyle altın maltın sevmez ama adetler nedır bılen varmı ?
ya daha bugün kızlarla konuştuk bu konuyu:))) benim sevgilim saat dahil herhangi bir aksesuar kullanmayı sevmiyor hatta alyansa bile alışana kadar çok zaman geçti.
ailem hep altın takacak.
:) mobılyay mecbur sona bırakıp mecbur sonradan alıcaz gülüm esyaları
bız ev bakmaya basladık yani sevgılım ev baktı yupiiy ve mobılya tabı sonra ama evler fare yuvası gıbı guzel bulamadık bulr muyuz bılmıyorum :24: olsun bakıyoz en azından

eşyaları daha önce alsaydık da birşey farketmeyecekti 9 ay önce beğendiğimiz eşyaları beğeniyoruz yine. o zaman alsaydık aradan çıkardı:)

ayy öldüm kızlar yorgunluktan....bugün yine koçtaşa gittik..kirli sepeti aldım iki tane biri beyazlar biri renkliler için :) banyoya çöp kovası aldım..aşkım da evimize telefon aldı :)) bi de foto makinesi aldık :)) bikini aldım pijama aldım ykmden ve mark and spencersdan :) daha da aldım bişiler ama hatırlamıom :S bu ay züğürt ağayım önümüzdeki ay ikramiye ayı toparlarım umarım :)

kızlar koçtaş da çok uyguna güzel şeyler var..koçtaşa gidiorum gelecekteki evimi çok seviorum! :))

bu arada takı konusu var..annemler nişoma cumhuriyet mi ne takacaklarmış..valla ben bişi takmayı hiç dşünmedim......gerekmio ya sanki :))

heee bgn oturdum kuaförleri arayayım dedim..önce suadiyede ebil saç tasarım die bi yeri aradım..sadece saç ve makyaj için 1200 dedi.. :S ben de firketeler gümüş mü altın mı dedim kadın kalakaldı telin ucunda :)) sonra da acıbadem mustafa&semih kuaförü aradım..saç ve makyaj prova dahil 300 dedi..manikür pedikür de olursa 350 dedi..ben mani ve pediyi yıllarca gittiğim yerde yaptırcağım için sadece saç ve makyaj için orayı düşündüğümü söledim 300 dediler bence makul gibi..sanırım orada olacak o işler de..... :)

siz neler yaptınız?? :71:

birde şu var şimdi düğünde damat geline set falan takıyor ya gelinin de damada birşey takması gerekiyormu.

nişanda bana nişanlım annesı babası 3 bilezik taklılar 2 bılezık 1 set düğünde takılıcak ben nişanlıma bır tane romansondan saat 100 dolar bıde küçük altın taktım bakalım düğünde ne takcam :26::26:

pelin güle güle kullan canım aldıklarını.
koçtaşı bende çok tutuyorum çünkü gerçekten çok uygun fiyatlı ürünler var.
biz haftasonu mobilya baktık ama karar veremedik, evle ilgili de gelişme yok.
cmrtsi bizde alışveriş falan yaptık iç çamaşırı pijama banyoya sabunluk ufak tefek mutfak eksiskleri falan hallettik.

ayy öldüm kızlar yorgunluktan....bugün yine koçtaşa gittik..kirli sepeti aldım iki tane biri beyazlar biri renkliler için :) banyoya çöp kovası aldım..aşkım da evimize telefon aldı :)) bi de foto makinesi aldık :)) bikini aldım pijama aldım ykmden ve mark and spencersdan :) daha da aldım bişiler ama hatırlamıom :S bu ay züğürt ağayım önümüzdeki ay ikramiye ayı toparlarım umarım :)

kızlar koçtaş da çok uyguna güzel şeyler var..koçtaşa gidiorum gelecekteki evimi çok seviorum! :))

bu arada takı konusu var..annemler nişoma cumhuriyet mi ne takacaklarmış..valla ben bişi takmayı hiç dşünmedim......gerekmio ya sanki :))

heee bgn oturdum kuaförleri arayayım dedim..önce suadiyede ebil saç tasarım die bi yeri aradım..sadece saç ve makyaj için 1200 dedi.. :S ben de firketeler gümüş mü altın mı dedim kadın kalakaldı telin ucunda :)) sonra da acıbadem mustafa&semih kuaförü aradım..saç ve makyaj prova dahil 300 dedi..manikür pedikür de olursa 350 dedi..ben mani ve pediyi yıllarca gittiğim yerde yaptırcağım için sadece saç ve makyaj için orayı düşündüğümü söledim 300 dediler bence makul gibi..sanırım orada olacak o işler de..... :)

siz neler yaptınız?? :71:

boşversene canım ya bir saç ve makyaja o kadar para verilir mi açıkcası 300 normalde fazla bır para olmasa dahı sac ve makyaja cok fazla bana gore :26::26::26: araştır daha uygun yerler mutlaka vardır

pelin güle güle kullan canım aldıklarını.
koçtaşı bende çok tutuyorum çünkü gerçekten çok uygun fiyatlı ürünler var.
biz haftasonu mobilya baktık ama karar veremedik, evle ilgili de gelişme yok.
cmrtsi bizde alışveriş falan yaptık iç çamaşırı pijama banyoya sabunluk ufak tefek mutfak eksiskleri falan hallettik.

güle güle kullan canım aldıklarını ya şu koçaşa bir ben gıdemedim ya offffffffffffffffffff

:63::63::63:

kayınvalidem sordu bizimkilere ne isterseniz dedi.bizimkiler de ne isterseniz o gönlünüzden geçen ne de olsa sizin aileye gelecek dedi.sadece eşyalarını alın dediler.ben mal değilim valla 5 bilezik bi set bilmem ne diye kendimi pazarlayamam.senin ailen doğrusunu yapmış

şekerim bunun mallıkla ne alakası var bende hoş bulmuyorum konusulmasını ama söylenmesıde adettendır yanı sonucta insan içine çıkıcaksın aıle görgulu bır aıleyse senı orda boş bırakmaz ama bılgısız bır aıleyse ya da işine gelmıyosa almak söylenmesı lazım bizim 8 bilezik dıye konusuldu ama takılır mı hayır 5 tane bıde set satılmakla falan bır alakası yok kı bunun :52::52::52::52::52:

nişanda bana nişanlım annesı babası 3 bilezik taklılar 2 bılezık 1 set düğünde takılıcak ben nişanlıma bır tane romansondan saat 100 dolar bıde küçük altın taktım bakalım düğünde ne takcam :26::26:
bizde nişanda erkeğe birşey takılmaz. nişanlım 4 bilezik taktı , kayınvalidem 2 cumhuriyet taktı bana.annem babamda birer bilezik takmıştı.
şimdi düğünde nişanlım set ve 2/3 bilezik daha takacak. ondan birşey takmalımıyım diye düşündüm ama ailem zaten takacak ikimizede ondan gerek olmadığına karar verdim. çünkü bir sürü masrafımız oldu:)

bizde nişanda erkeğe birşey takılmaz. nişanlım 4 bilezik taktı , kayınvalidem 2 cumhuriyet taktı bana.annem babamda birer bilezik takmıştı.
şimdi düğünde nişanlım set ve 2/3 bilezik daha takacak. ondan birşey takmalımıyım diye düşündüm ama ailem zaten takacak ikimizede ondan gerek olmadığına karar verdim. çünkü bir sürü masrafımız oldu:)

nişanlıma benım babam 100 dolar annem altını taktı canım bende saatı ewet nişanda takılmaz ama taktık işte ne bılıyım içimizden geldı nişanda toplanan mesela kızda kalırya onlarıda almadık beyım bır guzel yemiş arkadaslarıyla afıyet bal şeker olsun :47::47::47::47:

o zaman şimdi benım dugunde bır sey takmam gerekıyor mu pekı canım ya taksamm mı sonra demesınler gelın bır sey takmadı bızım orda bır abı var komsu 30 yasında ben dedım taktıklarımızı almadık aksam karısına bır suru laf soylemıs bak onlar taktı sız bana bır sey takmadınız dıye sonra laf söz olur mu bızımde boyle acaba düğünde takmazsam :6::6::6::6:

nişanlıma benım babam 100 dolar annem altını taktı canım bende saatı ewet nişanda takılmaz ama taktık işte ne bılıyım içimizden geldı nişanda toplanan mesela kızda kalırya onlarıda almadık beyım bır guzel yemiş arkadaslarıyla afıyet bal şeker olsun :47::47::47::47:

o zaman şimdi benım dugunde bır sey takmam gerekıyor mu pekı canım ya taksamm mı sonra demesınler gelın bır sey takmadı bızım orda bır abı var komsu 30 yasında ben dedım taktıklarımızı almadık aksam karısına bır suru laf soylemıs bak onlar taktı sız bana bır sey takmadınız dıye sonra laf söz olur mu bızımde boyle acaba düğünde takmazsam :6::6::6::6:

aaaa bari kendi masrafınız için kullansaydınız nişanda takılanları ya yazık olmuş.
ağzı olan konuşur herkesin ne diyeceğine bakarsak yadık ben nişanlımla konuştum onların çevresinde damada takı takmak yokmuş zaten ve onun için yapılması gereken herşeyi yaptık
walla ben takmayacağım çünkü benim ailem çok fazla maddi destekte bulundu bize hazırlık süresince onun ailesi olmadığı için pek birşey göremedik.
zaten düğünde kardeşlerimle birlikte 4 bilezik bana, 4 cumhuriyet nişanlıma takılmış olacak.
ayrıca benim sevgilim hiç bir takı takamaz saat dahil.
altın takmakta bana mantıklı gelmiyor.
o koca set takacak ben çıkarıp yakasına altınmı iliştircem bilmiyorum yani ama şu anki kararım birşey takmamak.

yasemincim 300den aşağı istanbulda yok..yani ben daha bulamadım benim çevremde..benim nikahım erken bi saatte 13.45de o yüzden evin etrafından uzaklaşmak istemiorum ama nereye sorsam 300-400 dediler..vercez o parayı yapacak bişi yok..

kızlar çok sğolun güzel dilekleriiniz için..koçtaşa gitmemiş olanlar bi gidip bakın gerçenten avizeler fln da uygun ve güzeldi :)

hohoooo sana bagarcak eleman cıktı sebep cıktı heheheheh
allah akibetınden korusun ama kuyumcu adamı kimse koruyamıcakk artıkkkkk heheheh :33: hihihih

yok akıbetimden koruyamadı diyeceğimi dedim zaten yapamam dedi ii dedim benim bi arkadas var polis olur kendisi onunla gittim nişanlımda calısıyodu kuzu kuzu yaptı kapıdan cıkıcaz artık cocuga dogru eğilip çaktırmadan nanik yaptım yaaaaaaa

selam millet..birasdan işe gitcem gitmeden yazim bişiler istedim :))

radyologcum benim alyansımda da üç taş var ve biri yaklaşık 5 aydır fln düşmüş bi halde..hala gidip yaptıramadım..boşver o da nazar olsun diolar ve ben de hiiç umursamıorum zten değiştirmeyi düşünüourz çünkü ikimizin de alyansları bol gelio....he bi de o kuaföre sormadım çünkü orada çalışan bi kız var ve çok konuşuo çekemem ben onu yaaa :)

ışılşılcım makyaj setini salla yaa..ne gerek var..en ucuzu 150 tlden fln başlıo onların evine başka bişi alırsın..boşa masraf bence..hem zaten hepimizin makyaj malzemeleri vardır..ben valla evdekileri götürcem :)

özlemcim bizde de benim annem meraktan peşimize takılmaya çalışıo :)) ama genelde nişomla başbaşa yapıoz alışverişimizi :))

bu arada bizde bi değişiklik yok..ev konusu muallakta hala :) ben de kendime takıldım saçımı falan boyattım bi de diyete girdim ama az önce yediğim çikolatalı keki saymazsak fena gitmio :)) bunların dışında her zamanki gibi aşığım işte..... :69:

hee balayına gitceklere sölim zarada şahane bikiniler vardı :) cevahirdeki oysho da çok güzel pijamalar vardı..bi de bu sezon koton yıkılıo :))) pelinns avm'lerden bildirdi! :))

6 yoldaki kuyumcular carsısı ıcınden almsıtım ama hallettm ben :D

selam şekerler:) ayyyy bugün çok yoruldum daha yeni oturdum ya.
hemmen özet geçiyorum
sabah eminönüne gittik yine:) artık ikinci evim orası:))))
baharat takımı, saklama kavanozları, banyo seti sabunluk falan, çamaşır makinasına örtü:),
kendime ve sevilime iç çamaşırı, eşofman takımı, pijama aldık.
sonra birçok mobilyacıyı gezdik:))) sevgilimle zevkelerimizi ortak bir noktada buluşturmak biraz zaman aldı tabi:)) yemek odası takımı ve koltuklarımızı seçtik ama düşündüğümden biraz pahalı oldu:)
kararımızı kesin verdik yarın gidip alıyoruz.

bu arada ev için haber geldi yarın sabahın köründe çekmeköye gidip birkaç evi göreceğiz, inşallah onlardan biri olur ve artık rahat bir nefes alabiliriz.

hayırlı olsun aldıklarını güle güle kullan canım ağzının tadıyla inşallah

yasemincim 300den aşağı istanbulda yok..yani ben daha bulamadım benim çevremde..benim nikahım erken bi saatte 13.45de o yüzden evin etrafından uzaklaşmak istemiorum ama nereye sorsam 300-400 dediler..vercez o parayı yapacak bişi yok..

kızlar çok sğolun güzel dilekleriiniz için..koçtaşa gitmemiş olanlar bi gidip bakın gerçenten avizeler fln da uygun ve güzeldi :)

tabı canım yaşadığın ilçeylede alakalı bır durum ben Ataşehirde oturyorum sac 85 makyaj 50 manikür pedikür 30 a halledicem hepsini hepsi bana 165 tl ye gelıcek bahşiş yok bunun içindeymiş onu bıle konustum düşün yanı :37::37::37::37: pintileştim mi naptım hohohohohoh :52::52::52::52:

tabı canım yaşadığın ilçeylede alakalı bır durum ben Ataşehirde oturyorum sac 85 makyaj 50 manikür pedikür 30 a halledicem hepsini hepsi bana 165 tl ye gelıcek bahşiş yok bunun içindeymiş onu bıle konustum düşün yanı :37::37::37::37: pintileştim mi naptım hohohohohoh :52::52::52::52:

e ben bahşişi konuşmadım ama prova içinde :) e ama ataşehir de pahalı yerdir nie öle ucuz yaaaaa :27: ben hep acıbadem taraflarında soruşturuorum....

Back