2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

valla canım mecbur evde kiracı varken ev tutucaz yok diyolar ev.küçük bi yer olduğu için evler kiracı çıkacağı zaman tutuluyor.eğer kiracı çıktıktan sonra bakıcam dersem bu seferde evi başkası tutar ben yine ortada kalırım yapacak bişi yok.teklif getirdiler sen olmadan tutalım mı diye ama ben olmaz diyince bişi demedi.nişanlımko uyanık görsen dersin ay ne sakin bi adam ama yok anacım cin gibi.aşkımko bak seni kötülüyorum okuyosan peki senin sıfır ev bakma durumuna ne dediler?

İyi akşamlar kızlar.. Nasılsınız?? bayagıdır ugrayamadım son zamanlar cok yogundum.. Malum koşuşturmalar.. Ev bak , mobilya beğen derken günler su gibi akıp geçiyor..

Bugun evimizi tuttuk çok şükür.. Geçen pazar günü de mobilyalarımızı aldık.. Yarında gelinlik provam var.. Çok yoruldum buhafta kendimden geçtim resmenn... Neyse kızlar hepinizi çok özlemişiim hakikaten.. Öpüyorum herkesi

Ya kızlar bısı sorucam damada neler takılıcak dugunde>? Saat aldım ben bulova marka ama daha ne alıcamkı benım esım oyle altın maltın sevmez ama adetler nedır bılen varmı ?

i
birde mobilyaları falanda sona bıraktık sanki kendi evimizde eve göre alırız dedik!!!!

:) mobılyay mecbur sona bırakıp mecbur sonradan alıcaz gülüm esyaları
bız ev bakmaya basladık yani sevgılım ev baktı yupiiy ve mobılya tabı sonra ama evler fare yuvası gıbı guzel bulamadık bulr muyuz bılmıyorum olsun bakıyoz en azından

Ya kızlar bısı sorucam damada neler takılıcak dugunde>? Saat aldım ben bulova marka ama daha ne alıcamkı benım esım oyle altın maltın sevmez ama adetler nedır bılen varmı ?

saat takılır.geçen bi düğüne gittik damada babası yüzük taktı ama ben öle bişi düşünmüyorum ıyyy yani saat dışında altın takılır eğer çeyrek küçük dersen cumhuriyet altını var bilezik değerinde

ya esımde dıokı ıstersen sana bısıler taksınlar ne bılıyım ıste bılezık falan annemde olmaz oyle sey dıo baska bısı demıoo en ıyısı zıncır sanırım,. Bveyaz altın demısın onlar mı moda?

aa nasıl bı yuzuk ılk duydum bende. Bı alyans taksın erkekler zaten ben karsıyım erkekte yuzuge yakıstıgını sanmıyorum

hiç bilmiyorum canım.bilen birileri varsa cevap verir ya da bi kuyumcuya sor rastgele beğendiğin bi zinciri

tamam canim cok sagol . peki bayanlar icin yani gelin bi istekte bulunuomu sahsen ben sozden bu yanae hic birsey istemedim ama etrafimdaki herkes anlasma gibi yapio en az 5 6 bilezek bi set falan diye .. ben icinizden ne gelirse dedim esime o da iletmistir ailesien yani onemli olan huzur,

kayınvalidem sordu bizimkilere ne isterseniz dedi.bizimkiler de ne isterseniz o gönlünüzden geçen ne de olsa sizin aileye gelecek dedi.sadece eşyalarını alın dediler.ben mal değilim valla 5 bilezik bi set bilmem ne diye kendimi pazarlayamam.senin ailen doğrusunu yapmış

evet haklisin zaten aynisi olur hemen hemen set bilezik o bu su yani adet vermeye ne gerek var iclerinden ne gelirse kayinpederim bana pirlanta yuzukte almak istiomus ama kendin sec guzel kizim dedi nerden hangi markadan secmeliyim aris duydum ama cok bilgim yok bi de bi arkadas tasim dustu demisti ki bu olay uzer beni yurt disinda yasiyorum o yuzden geri goturemem yani .. burdan almak daha mantikli ama iclerinden gelmis hos tek tasim var ama 3 yada 5 tas dusunuyorum ben hos ben dusunuyorum bakalim kayinpederim ne sec diycek

Benim yüzüğüm Pera'dan bir seneyi geçti kullanıyorum hiç bişey olmadı tavsiye edebilirim

Benim yüzüğüm Pera'dan bir seneyi geçti kullanıyorum hiç bişey olmadı tavsiye edebilirim

hic duymadim o markayai dur bi bakayim kalitesi falan iidimi hani onlar kesim kesim renk renk gelio ya ondan dedim fiyat aralgi nasil peki eger yanlis anlamazsan ? dur hemen bakicam sayflarina.

hic duymadim o markayai dur bi bakayim kalitesi falan iidimi hani onlar kesim kesim renk renk gelio ya ondan dedim fiyat aralgi nasil peki eger yanlis anlamazsan ? dur hemen bakicam sayflarina.

Nişanlım evlilik teklifi ettiğinde takmıştı o yüzden fiyatını bilmiyorum.Benimde pırlanta hakkında pek bilgim yoktu.Sahip olunca biraz araştırdım bazılarının rengi daha sarımsıymış oda fiyatı etkiliyor.Benimki 3 taşlı 3'üde bembeyaz.Memnunum onun için sana fikir olur diye söyledim.

canim ya sakin yanlis anlamada ben pek begenmedim tek tas olanlari o fiyatlara kucuk cok caratlari ondan ben en az .30 yada.50 carat bakiyorum o burleri manyak kucuk olur ve renkleride kotu kalitede h den asagisi alinmamali yani gozle gorulen biseyi yok ama daha aaz parlar ondan.. cizikleri vardir ustunde.. ama yiende cok sagol incili pirlanta yuzuklerini cok begendim ..:)

Yok canım neden yanlış anlayayım herkesin zevki ayrı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…