- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.181
içinde kiracı varken ev tutmak bana mantıklı gelmiyor, dolu evde ne kadaf masraf olduğunu görememki
kaldıki ben hiç kullanılmamış ev istediğim için az kullanılmış evlere bile bakmadık ama bu gidişle ne olacak bilmiyorum.
senin oturacağın evi sen yokken nasıl tutacaklarki!!!!!!!!!!!!!!!! sen yine ön yargılı olma belki gerçekten çok beğeneceğin bir ev olacak.
way nişanlın çok uyanık desene, istermisin buraya üye bile olsun:)
nişanlımın çevreside benim sıfır ev isteme durumuma bayağı takmışlardı hatta martta ilk ev baktığımızda amcası bir sürü söylenmişti mayısta bakın tutun hemen falan demişti ama ben gayet sakince cevabını vermiştim. sanki adamın ahı tutmuş gibi ev yok şimdide:)))))
evi yerleştirmek falan sorun değil 1 haftada bile rahat rahat yerleşir her şey ama işte burada oturacağım denilecek ev olmadığı için kasıyorum ben.
birde mobilyaları falanda sona bıraktık sanki kendi evimizde eve göre alırız dedik!!!!
i
birde mobilyaları falanda sona bıraktık sanki kendi evimizde eve göre alırız dedik!!!!
Ya kızlar bısı sorucam damada neler takılıcak dugunde>? Saat aldım ben bulova marka ama daha ne alıcamkı benım esım oyle altın maltın sevmez ama adetler nedır bılen varmı ?
Ya kızlar bısı sorucam damada neler takılıcak dugunde>? Saat aldım ben bulova marka ama daha ne alıcamkı benım esım oyle altın maltın sevmez ama adetler nedır bılen varmı ?
saat takılır.geçen bi düğüne gittik damada babası yüzük taktı ama ben öle bişi düşünmüyorum ıyyy yaniSaat dışında altın takılır eğer çeyrek küçük dersen cumhuriyet altını var bilezik değerinde
saat takılır.geçen bi düğüne gittik damada babası yüzük taktı ama ben öle bişi düşünmüyorum ıyyy yaniSaat dışında altın takılır eğer çeyrek küçük dersen cumhuriyet altını var bilezik değerinde
ya esımde dıokı ıstersen sana bısıler taksınlar ne bılıyım ıste bılezık falan annemde olmaz oyle sey dıo baska bısı demıoo en ıyısı zıncır sanırım,. Bveyaz altın demısın onlar mı moda?
aa nasıl bı yuzuk ılk duydum bende. Bı alyans taksın erkekler zaten ben karsıyım erkekte yuzuge yakıstıgını sanmıyorum
ben demedim beyaz altın diye ama takarsa olabilir.
aah evet pardon isil demis bilemiyorum yaa bi de farkedermi ayari zincirde ? kac olmali
hiç bilmiyorum canım.bilen birileri varsa cevap verir ya da bi kuyumcuya sor rastgele beğendiğin bi zinciri
tamam canim cok sagol . peki bayanlar icin yani gelin bi istekte bulunuomu sahsen ben sozden bu yanae hic birsey istemedim ama etrafimdaki herkes anlasma gibi yapio en az 5 6 bilezek bi set falan diye .. ben icinizden ne gelirse dedim esime o da iletmistir ailesien yani onemli olan huzur,
kayınvalidem sordu bizimkilere ne isterseniz dedi.bizimkiler de ne isterseniz o gönlünüzden geçen ne de olsa sizin aileye gelecek dedi.sadece eşyalarını alın dediler.ben mal değilim valla 5 bilezik bi set bilmem ne diye kendimi pazarlayamam.senin ailen doğrusunu yapmış
evet haklisin zaten aynisi olur hemen hemen set bilezik o bu su yani adet vermeye ne gerek var iclerinden ne gelirse kayinpederim bana pirlanta yuzukte almak istiomus ama kendin sec guzel kizim dedi nerden hangi markadan secmeliyim aris duydum ama cok bilgim yok bi de bi arkadas tasim dustu demisti ki bu olay uzer beni yurt disinda yasiyorum o yuzden geri goturemem yani .. burdan almak daha mantikli ama iclerinden gelmis hos tek tasim var ama 3 yada 5 tas dusunuyorum ben hos ben dusunuyorum bakalim kayinpederim ne sec diycek
Benim yüzüğüm Pera'dan bir seneyi geçti kullanıyorum hiç bişey olmadı tavsiye edebilirim
hic duymadim o markayai dur bi bakayim kalitesi falan iidimi hani onlar kesim kesim renk renk gelio ya ondan dedim fiyat aralgi nasil peki eger yanlis anlamazsan ? dur hemen bakicam sayflarina.
hic duymadim o markayai dur bi bakayim kalitesi falan iidimi hani onlar kesim kesim renk renk gelio ya ondan dedim fiyat aralgi nasil peki eger yanlis anlamazsan ? dur hemen bakicam sayflarina.
canim ya sakin yanlis anlamada ben pek begenmedim tek tas olanlari o fiyatlara kucuk cok caratlari ondan ben en az .30 yada.50 carat bakiyorum o burleri manyak kucuk olur ve renkleride kotu kalitede h den asagisi alinmamali yani gozle gorulen biseyi yok ama daha aaz parlar ondan.. cizikleri vardir ustunde.. ama yiende cok sagol incili pirlanta yuzuklerini cok begendim ..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?