2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

kız bırak gelsın kım istiyosa ama parasınıda versın her ıstedıgınıde alsın maadem öyle değil mi ama bi dene bakalım şaka yollu söyleyiver

aynen bebişim bu ikisinden biri, arada kaçmaya da çalıştı ya ondan da süpelıyım sımdı bakıyor gıbı konustu iştebugun de gelınlık bakarız ama begenmedıgını almak zorundasın dıye alma dıyor bakarım allah kerim. biraz da geniş tabi heheh o da var canım. ama dün gıttı kına yerınle ılgılen dıyordum hafatalardır bız para vermıstık ama para verdıgımız adam kaporayı vermemıs harcamıs onu gıtı yatırmıs hallettım ben dedı ıyı dedım :82: makyaj neyım ıstemem ya her seyı cok ıstedım sanırım. bır de sımdı yapmazsa evlenılmez dıye dusunuyordum ama parası da pek yok o yuzden de yapamaması normaldır. sizden ögrendım anlayışııııı

alyansımın taşı düştü ya ....adam bişiy olmaz demişti satarken bugun baktım bitanesi düşmüş yarın gidip birde ona çatacam bu hafta komple attım stresımı allah razı olsun sebep olanlardan

hohoooo sana bagarcak eleman cıktı sebep cıktı heheheheh
allah akibetınden korusun ama kuyumcu adamı kimse koruyamıcakk artıkkkkk heheheh hihihih

selam millet..birasdan işe gitcem gitmeden yazim bişiler istedim :))

radyologcum benim alyansımda da üç taş var ve biri yaklaşık 5 aydır fln düşmüş bi halde..hala gidip yaptıramadım..boşver o da nazar olsun diolar ve ben de hiiç umursamıorum zten değiştirmeyi düşünüourz çünkü ikimizin de alyansları bol gelio....he bi de o kuaföre sormadım çünkü orada çalışan bi kız var ve çok konuşuo çekemem ben onu yaaa :)

ışılşılcım makyaj setini salla yaa..ne gerek var..en ucuzu 150 tlden fln başlıo onların evine başka bişi alırsın..boşa masraf bence..hem zaten hepimizin makyaj malzemeleri vardır..ben valla evdekileri götürcem :)

özlemcim bizde de benim annem meraktan peşimize takılmaya çalışıo :)) ama genelde nişomla başbaşa yapıoz alışverişimizi :))

bu arada bizde bi değişiklik yok..ev konusu muallakta hala :) ben de kendime takıldım saçımı falan boyattım bi de diyete girdim ama az önce yediğim çikolatalı keki saymazsak fena gitmio :)) bunların dışında her zamanki gibi aşığım işte.....

hee balayına gitceklere sölim zarada şahane bikiniler vardı :) cevahirdeki oysho da çok güzel pijamalar vardı..bi de bu sezon koton yıkılıo :))) pelinns avm'lerden bildirdi! :))

iyi işte ne güzel kimse müdahale etmeden zevkine göre seçmişsin herşeyini.bizimde düğün haziranda bizde de pek bi hareket yok arada ev bakıyolar sadece o kadar.ay bide bugün kızlar.poşet koymak için plastik o şey varya ne onun adı ondan aldım limon sıkacağı aldım,yumurta fırçası aldım,kaşık koymalık aldım.makyaj seti almayacağım için tek tek kremlerimi falan alıyorum.baya bi eksiğim azalıyo.şimdi en acil almam gereken kek kalıpları,valiz,çaydanlık falan filan kaldı daha minik minik eksikler var ama onları alırım sorun değil.

valla canım bende şuan çalışmıyorum ve erkek tarafına düşen bazı şeyler varya onları kendim alıyorum nişanlım almış gibi konuşuyorum.eğer seninde alabilme gücün varsa tek tek al.sonra der sen beni zora sokuyosun.sen şimdi hiçbişi için acele etme.ne de olsa zaman var baya bi herşey yetişir.şunu al bunu al falan deme.sıkışacak zaten o.o zaman yapacak herşeyi gelinliği de evi de eksiklerini de

selam şekerler:) ayyyy bugün çok yoruldum daha yeni oturdum ya.
hemmen özet geçiyorum
sabah eminönüne gittik yine:) artık ikinci evim orası:))))
baharat takımı, saklama kavanozları, banyo seti sabunluk falan, çamaşır makinasına örtü:),
kendime ve sevilime iç çamaşırı, eşofman takımı, pijama aldık.
sonra birçok mobilyacıyı gezdik:))) sevgilimle zevkelerimizi ortak bir noktada buluşturmak biraz zaman aldı tabi:)) yemek odası takımı ve koltuklarımızı seçtik ama düşündüğümden biraz pahalı oldu:)
kararımızı kesin verdik yarın gidip alıyoruz.

bu arada ev için haber geldi yarın sabahın köründe çekmeköye gidip birkaç evi göreceğiz, inşallah onlardan biri olur ve artık rahat bir nefes alabiliriz.

bu arada ev için haber geldi yarın sabahın köründe çekmeköye gidip birkaç evi göreceğiz, inşallah onlardan biri olur ve artık rahat bir nefes alabiliriz.

çekmeköy bana komşusun. ama ben 29 mayısta evlenip pendik güzelyalıya gelin gidiyorum

bizim topik çok boşta size takılmaya karar verdim. 29 mayısta azıcık haziran başı sayılır dimi

bugun 2 iş yaptık kızlar davetıye baktık ve gelınlıkkk aldııkk 2,5 liray aldık sectık sonucta hemen aldım hemen aldıgım ıcın de yuzum asıktı sevgılım mutlu musun deyıp durdu mutlu degılsın neden sevınmedın degılse almayalım dedı durdu yani. eve bıle mutsuz geldım kı aıleme dahı daha soylemedım hafta ıcı aldık dıycem cunku yuzum asık resmen ve kım sorsa böle gelınlk mı alınır der davetıye de kozadan baktık3 tane guzeller var yenı serısı de uygun fıyatlı onlardan bırını alırız sanırım erdem davetıye de guzeldı de kozanın yenıler alara serısı guzel arkadaslar onlara da bakın.
ev bakmıstık ama haber cıkmamıstı bızım esya vs ev olunca olcak
ve bugun resjımı cok bozdum rejım mejm kalmad ama ne yapaıym sankı her gelın zayıf olucak dıye bı kaıde yok sısko br yıgın gelın var hepsı de guzel.

davteıye baktık ama sonra alırız 2-3 hafta kala dagıtmak lazımmıs 1 ay on ce baslayabılırsınız dedı davetıye satan kişi. öyle işte.

bır de sevgılım ev kıralarını ödeyebılcek gıbı 700 e bakıyor sonra gecınemıyoruz demesın ama kıralr cok yuksek mecbur o kadr yuksege cıktık.

e peki bebişim onun kendı adına düşenlerı yapması gerekmez mı onun senın kıymetını bılmesı gerekmez mı yanı parası varsa ve yapması gerekyosa yapmalı degıl mı su anda , ben de cok seyden fedakarlık ettım ve edıyorum ama cok normal gelmıyor bu davranısımız, ynı yapıyoruz ama onlar yapmadıgı ıhmal ettıgı ya da önemsemedıgı ıcın yapıyoruz, benım öyle yani

anneme daha soylemedım gelınlık aldıgımı cok 1500 e aldık gelinliği kızlar, o anneme 2-3 haftalık syleyecegım bır yalan annemın bu sıteyı okuma ımkanı yok pahalıyı ıstıyordum cunku onu aldım sansın, DÜĞÜNDEN sonra falan gercegı soylerım artık,

tarıf edeyım resım bakayım dıycem de altı pulllu eteklerı full kabarık
en ustte organze tul ustune ıncık boncuk asagı dogru sarkıtmalar var,
belı oturuyor duz gelıyor gogus kısmı cıceklı ve taslı hanı su an sadece hayal halinde cunku ustume koyup yapıcaklar bılmıyorum ne olucak yani o yuzden böyle aha oley super yupi mutlu degılım, bakalım ne olcak yani bılmıyorum. böyle durum ama aldım mı aldım daha rahatım
dun de davetye baktık kozaya yenı alara serısı gelmıs guzeldıler onlardan bırını secıcez nete gırmemıs daha resmlerı.

nişanlımın şuan ödemeleri var o yüzden yoksa elinde olupta almamazlık etmiyor yani.biz bi yuva kuracaksak neden onu zorda bırakayım ben alabiliyorum alayım nolcak.gelinliğinde hayırlı olsun mutlulukla giyersin inşallah.bak söyleniyosun kaç zamandır hiçbişi yapmıyoruz diye.demekki çocuk daha erken buluyomuş.gelinlik,davetiye halletmişsiniz işte ne güsel.demekki çok konuşmak söylenmek bi işe yaramıyomuş bende bugün kızlar 6 tane orta boy saklama kabı aldım ama napcam onları bilmiyorum millet almış diye aldım bide yuvarlak aldım ona erzak nasıl koycam bilmiyorum bi de gündelik kullanmaya çaydanlık,yumurtalık ve küreklerimi aldım.kredi kartımda sanırım 1 lira kaldı güle güle harcarım ben baya zenginim canım 1 liram var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…