- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.141
biliyosun beni acayip aşık olduğum için tam tersi de olabilirbu arada benim alyans senin alyanstandı ya benimkinin de mi taşı düşecek ya.hemide ben sana benimkini almadan önce sormuştum taşı düşüyomuş onların düşerse demiştim sende benimki düşmedi demiştin ahanda düştü bence alt katta çok sevdiğin komşun varya onun nazarı değdi boynuna bi sarımsak as onu görünce yüzüne doğru tut ki gözü kalmasın
azgının karı seniya 1 yıldır o kadar darbeye maruz kaldı elim bişiy olmadı ama bugun baktım düşmüş belki daha önce düştü onuda bilemıyorum kı taşın düşmesi imkansız normalde gömülü çünkü içinde kırılsa anlardım ama resmen düzgün bir şekilde cıkıs alttakı malın gözü kaldıysa cıksın inşallah
valla bunlar don almaya bile birlikte gitmek istiyolar 1-2 aydır. ama gel gör ki dışarı çıkmaya kimse poposunu kaldırmıyo. biz de girdik nişanlımla kolkola o mağaza senin bu mağaza benim gezdik aldık herşeyimizi. 2-3 saatte bitirdik. ne aldık ne yaptık kimse bişey bilmiyooo. biz de kıllığına sır gibi saklıyoruz hehe. haziranda düğün var. hala oturuyolar. ben de herşey bitsin rahat edelim o güne kadar istiyorum.
bakma bizde çok kavga ediyoruz ama farklı konular.senin şu makyaj setinin konusu da çok uzadı.gelinlikte yok.evlenmek istediğinden emin mi nişanlın sanki her an kaçacak gibi hiçbişi yapmama derdinde ya da erkekler geniş oluyo ya ondan sallamıyo şuan zaman daraltıkça görcem ben onu
alyansımın taşı düştü ya ....adam bişiy olmaz demişti satarken bugun baktım bitanesi düşmüş yarın gidip birde ona çatacam bu hafta komple attım stresımıallah razı olsun sebep olanlardan
biliyosun beni acayip aşık olduğum için tam tersi de olabilirbu arada benim alyans senin alyanstandı ya benimkinin de mi taşı düşecek ya.hemide ben sana benimkini almadan önce sormuştum taşı düşüyomuş onların düşerse demiştim sende benimki düşmedi demiştin ahanda düştü bence alt katta çok sevdiğin komşun varya onun nazarı değdi boynuna bi sarımsak as onu görünce yüzüne doğru tut ki gözü kalmasın
boynuna sarmısakk mııı ıblis mı oo kızzz heheheheheh hihihi
oyyy cok güldüm yahu sabah sabahbir de işyerındeyım ve kımse yok su an deli gıbı kendı kendıme kahkaha attım hihihih
valla bunlar don almaya bile birlikte gitmek istiyolar 1-2 aydır. ama gel gör ki dışarı çıkmaya kimse poposunu kaldırmıyo. biz de girdik nişanlımla kolkola o mağaza senin bu mağaza benim gezdik aldık herşeyimizi. 2-3 saatte bitirdik. ne aldık ne yaptık kimse bişey bilmiyooo. biz de kıllığına sır gibi saklıyoruz hehe. haziranda düğün var. hala oturuyolar. ben de herşey bitsin rahat edelim o güne kadar istiyorum.
azgının karı seniya 1 yıldır o kadar darbeye maruz kaldı elim bişiy olmadı ama bugun baktım düşmüş belki daha önce düştü onuda bilemıyorum kı taşın düşmesi imkansız normalde gömülü çünkü içinde kırılsa anlardım ama resmen düzgün bir şekilde cıkıs alttakı malın gözü kaldıysa cıksın inşallah
nazar olabilir efetgit o kuyumcuya sana tazminat açarım falan de
aynen bebişim bu ikisinden biri, arada kaçmaya da çalıştı ya ondan da süpelıyım sımdı bakıyor gıbı konustu iştebugun de gelınlık bakarız ama begenmedıgını almak zorundasın dıye alma dıyor bakarım allah kerim.biraz da geniş tabi heheh o da var canım. ama dün gıttı kına yerınle ılgılen dıyordum hafatalardır bız para vermıstık ama para verdıgımız adam kaporayı vermemıs harcamıs onu gıtı yatırmıs hallettım ben dedı ıyı dedım :82: makyaj neyım ıstemem ya her seyı cok ıstedım sanırım. bır de sımdı yapmazsa evlenılmez dıye dusunuyordum ama parası da pek yok o yuzden de yapamaması normaldır. sizden ögrendım anlayışııııı
boynuna sarmısakk mııı ıblis mı oo kızzz heheheheheh hihihi
oyyy cok güldüm yahu sabah sabahbir de işyerındeyım ve kımse yok su an deli gıbı kendı kendıme kahkaha attım hihihih
aman bişi olmaz at kahkahanı deli derler geçerler nolcekya avrupa yakasında burhan altıntop hani renkli gözlü bi çocuk varya onun nazarı değmesin diye bakma bana kenafir gözlü diye sarımsağı suratına doğru tutuyodu da ondan aklıma geldi.bi denesin belki işe yarar ama büyücü de sanabilir o ayrı
bu arada ev için haber geldi yarın sabahın köründe çekmeköye gidip birkaç evi göreceğiz, inşallah onlardan biri olur ve artık rahat bir nefes alabiliriz.
kız bırak gelsın kım istiyosa ama parasınıda versın her ıstedıgınıde alsın maadem öyle değil mi ama bi dene bakalım şaka yollu söyleyiver
valla canım bende şuan çalışmıyorum ve erkek tarafına düşen bazı şeyler varya onları kendim alıyorum nişanlım almış gibi konuşuyorum.eğer seninde alabilme gücün varsa tek tek al.sonra der sen beni zora sokuyosun.sen şimdi hiçbişi için acele etme.ne de olsa zaman var baya bi herşey yetişir.şunu al bunu al falan deme.sıkışacak zaten o.o zaman yapacak herşeyi gelinliği de evi de eksiklerini de
e peki bebişim onun kendı adına düşenlerı yapması gerekmez mı onun senın kıymetını bılmesı gerekmez mı yanı parası varsa ve yapması gerekyosa yapmalı degıl mı su anda , ben de cok seyden fedakarlık ettım ve edıyorum ama cok normal gelmıyor bu davranısımız, ynı yapıyoruz ama onlar yapmadıgı ıhmal ettıgı ya da önemsemedıgı ıcın yapıyoruz, benım öyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?