- Konu Sahibi Queen of the North
- #4.161
nişanlımın şuan ödemeleri var o yüzden yoksa elinde olupta almamazlık etmiyor yani.biz bi yuva kuracaksak neden onu zorda bırakayım ben alabiliyorum alayım nolcak.gelinliğinde hayırlı olsun mutlulukla giyersin inşallah.bak söyleniyosun kaç zamandır hiçbişi yapmıyoruz diye.demekki çocuk daha erken buluyomuş.gelinlik,davetiye halletmişsiniz işte ne güsel.demekki çok konuşmak söylenmek bi işe yaramıyomuşbende bugün kızlar 6 tane orta boy saklama kabı aldım ama napcam onları bilmiyorum millet almış diye aldım bide yuvarlak aldım ona erzak nasıl koycam bilmiyorum
bi de gündelik kullanmaya çaydanlık,yumurtalık ve küreklerimi aldım.kredi kartımda sanırım 1 lira kaldı güle güle harcarım
ben baya zenginim canım 1 liram var
![]()
o da dogru canım ben sımdıye kadar zaten hemen her seyı kaldım o dedıgın kureklerden almadım da alırız ılerde kurek hıc kullanmadıgım bır sey. ama açaçagım var sarmısak ezıcım yok havan elım var heheh aman ıncık cıncık bakarm eksıkse gıder alırım sonra sımdı bı kıra ev ve evler cok pahalı 700-800 arası , davetıye baktık guzeller vardı evet ıyı bakalım ev de bulsak tutsak ıyı olcak da o konuda da suruncez bence cunku bugun bulamadık ve aklımız da karıstı.çok.