• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
nişanlımın şuan ödemeleri var o yüzden yoksa elinde olupta almamazlık etmiyor yani.biz bi yuva kuracaksak neden onu zorda bırakayım ben alabiliyorum alayım nolcak.gelinliğinde hayırlı olsun mutlulukla giyersin inşallah.bak söyleniyosun kaç zamandır hiçbişi yapmıyoruz diye.demekki çocuk daha erken buluyomuş.gelinlik,davetiye halletmişsiniz işte ne güsel.demekki çok konuşmak söylenmek bi işe yaramıyomuş :1: bende bugün kızlar 6 tane orta boy saklama kabı aldım ama napcam onları bilmiyorum millet almış diye aldım bide yuvarlak aldım ona erzak nasıl koycam bilmiyorum :1: bi de gündelik kullanmaya çaydanlık,yumurtalık ve küreklerimi aldım.kredi kartımda sanırım 1 lira kaldı güle güle harcarım :1: ben baya zenginim canım 1 liram var :1:

o da dogru canım ben sımdıye kadar zaten hemen her seyı kaldım o dedıgın kureklerden almadım da alırız ılerde kurek hıc kullanmadıgım bır sey. ama açaçagım var sarmısak ezıcım yok havan elım var heheh aman ıncık cıncık bakarm eksıkse gıder alırım sonra sımdı bı kıra ev ve evler cok pahalı 700-800 arası , davetıye baktık guzeller vardı evet ıyı bakalım ev de bulsak tutsak ıyı olcak da o konuda da suruncez bence cunku bugun bulamadık ve aklımız da karıstı.çok.

selam kızlar.
ışılışıl senin için çok sevindim canım. güle güle giy inşallah gelinliğini.
pelin7 canım sende en son aldıklarını iyi günlerde kullan.

biz sabah ev bakmaya gittik ve beğendik:) ama ufak bir sorun var:(
ev neredeyse bitmiş ufak tefek eksikleri var ama onlar düğüne kadar hallediilir. fakat elektrik, su ve doğalgaz için belediyeden onay çıkmamış hala 1 ay içinde halledilecek diyor ev sahibi ama yinede güvenemedim.
ev çok güzel ve kirası çok uygun 1 mayısta netleşecekmiş tesisat olayları.
ne yapsak şaşırdık. şimdi 1 mayısa kadar bekleyip bu ev olmazsa yeniden ev arama stresine giricez, o zamanda vakit azaldığı için mecburen bir ev tutmak zorunda kalacağız. çevrede çok fazla kiralıkta yok zaten benim istediğim gibi.
bugünümüz evle geçti, akşamüstüde arkadaşımızın düğünü var oraya uğradık ve mobilyaları yine alamadık.
koskocA haftasonu geçti ama elde var sıfır.!!!!!!!!!!!!!!!

o da dogru canım ben sımdıye kadar zaten hemen her seyı kaldım o dedıgın kureklerden almadım da alırız ılerde kurek hıc kullanmadıgım bır sey. ama açaçagım var sarmısak ezıcım yok havan elım var heheh aman ıncık cıncık bakarm eksıkse gıder alırım sonra sımdı bı kıra ev ve evler cok pahalı 700-800 arası , davetıye baktık guzeller vardı evet ıyı bakalım ev de bulsak tutsak ıyı olcak da o konuda da suruncez bence cunku bugun bulamadık ve aklımız da karıstı.çok.

incik cincik denilen şeyler çok fazla ve hesaplasan onlar bile baya bi para tutuyo.ev içinde gerçekten istanbulda yaşamak çok zor ya adam 700 lira kira verse neyle geçinsin.ve evler öyle yeni falan da değil yani.Antalyada 700 tl'ye lüks bi sitede oturursun ama istanbulda normal bi dairede oturursun.en iyisi siz Antalyaya taşının :1: biz de salı günü annemle nişanlımkolara gidicez ev bakıcaz.bakalım inşallah beğeniriz başka bulamıyoruz dediler çünkü ouf :18:

selam kızlar.

ev neredeyse bitmiş ufak tefek eksikleri var ama onlar düğüne kadar hallediilir. fakat elektrik, su ve doğalgaz için belediyeden onay çıkmamış hala 1 ay içinde halledilecek diyor ev sahibi ama yinede güvenemedim.
ne yapsak şaşırdık. şimdi 1 mayısa kadar bekleyip bu ev olmazsa yeniden ev arama stresine giricez, o zamanda vakit azaldığı için mecburen bir ev tutmak zorunda kalacağız. çevrede çok fazla kiralıkta yok zaten benim istediğim gibi.
bugünümüz evle geçti, akşamüstüde arkadaşımızın düğünü var oraya uğradık ve mobilyaları yine alamadık.

saol cnm teşekkür ederim.biz Antalyada ev ararken bi tane ev bulduk ev çok güzel ve çok uygun fiyata satıyolar.sitedeki görevli iskan olmadığını söyleyince evi almaktan vazgeçtik emlakçı adam yok bikaç aya kadar çıkacak iskan bilmem ne dedi.evin ordan geçiyorum ev satılmış ama hala iskan alınmamış bikaç ay içinde alınması gerekiyodu.sen onlara hiç bakma adam evi vermek için diyodur yedekte tut bi yandan da aramaya devam et bence.bi evin baştan sorunu varsa o sorun hep devam ediyo

saol cnm teşekkür ederim.biz Antalyada ev ararken bi tane ev bulduk ev çok güzel ve çok uygun fiyata satıyolar.sitedeki görevli iskan olmadığını söyleyince evi almaktan vazgeçtik emlakçı adam yok bikaç aya kadar çıkacak iskan bilmem ne dedi.evin ordan geçiyorum ev satılmış ama hala iskan alınmamış bikaç ay içinde alınması gerekiyodu.sen onlara hiç bakma adam evi vermek için diyodur yedekte tut bi yandan da aramaya devam et bence.bi evin baştan sorunu varsa o sorun hep devam ediyo

aslına bakarsan bende senin gibi düşünüyorum o ruhsatlar yetişmezse ve bu evi beklersek son anda ortada kalırız. ama evde çok güzel:) tam istediğim gibi ve kirası çok uygun.
bakalım bi kafamızı toplayalımda nişanlımla konuşalım ona göre karar vericez artık.
istanbulda düzgün bir evde oturmak istersen gerçekten iyi para vermek gerekiyor ve nüfus kalabalık olduğu için pek fazla boş evde olmuyor sen bizden şanslısın:)

selam kızlar.

canım acıkca pek aklıma yatmadı hem o evı beklıcenız 1 ay falan
bosver baska bakın bana kalırsa, soyle nısanlına da .

incik cincik denilen şeyler çok fazla ve hesaplasan onlar bile baya bi para tutuyo.ev içinde gerçekten istanbulda yaşamak çok zor ya adam 700 lira kira verse neyle geçinsin.ve evler öyle yeni falan da değil yani.Antalyada 700 tl'ye lüks bi sitede oturursun ama istanbulda normal bi dairede oturursun.en iyisi siz Antalyaya taşının :1: biz de salı günü annemle nişanlımkolara gidicez ev bakıcaz.bakalım inşallah beğeniriz başka bulamıyoruz dediler çünkü ouf :18:

evet tatlım burda da semt semt değişiyor mesela dün balcovada bakıyorduk 700 versek orda 200 m2 böyle yepyenı bınalar var süper lüks önü açık genıs falanama işte hatay uckuyuar goztepe sırasında baktın mı kucuk kucuk eskı pusku evler 7090 e kolay bulamıon semt dıyolar ama böceklısı var ıcıce olanı var var da var yani tatlım, bakalım arıyoz denk gelırız umarım yoksa cırkın o kucuk evlerden bırıne denk gelmeyelım de banyosu mutfagı kırık dökük oho neler var neler. onlar da da zor oturulur beaa ceyız esyalarım dolu olcak yakısmaz o eve :69: gunaydınn bu arada kızlar. ıyı haftalar. uyanamadım ben daha sabh sabaah

canım acıkca pek aklıma yatmadı hem o evı beklıcenız 1 ay falan
bosver baska bakın bana kalırsa, soyle nısanlına da .
nişanlım bu tarz konularda çok ilgili ve o hemen dayayıp döşemeye başlamak istiyor. yani bu evi bekmek istemiyor zaten ama ev çok güzel ikimizde çok beğendik. çevrede bu tarz evler sıfır olarak pek yok.
haftasonu yine gezeceğiz ve bu evi şu an belediyeden araştırıyoruz hayırlısı artık.

evet tatlım burda da semt semt değişiyor mesela dün balcovada bakıyorduk 700 versek orda 200 m2 böyle yepyenı bınalar var süper lüks önü açık genıs falanama işte hatay uckuyuar goztepe sırasında baktın mı kucuk kucuk eskı pusku evler 7090 e kolay bulamıon semt dıyolar ama böceklısı var ıcıce olanı var var da var yani tatlım, bakalım arıyoz denk gelırız umarım yoksa cırkın o kucuk evlerden bırıne denk gelmeyelım de banyosu mutfagı kırık dökük oho neler var neler. onlar da da zor oturulur beaa ceyız esyalarım dolu olcak yakısmaz o eve :69: gunaydınn bu arada kızlar. ıyı haftalar. uyanamadım ben daha sabh sabaah

kuzenim gelinliğini haftasonu izmirden aldı ışılışıl, girdiği ikinci yerden almış, gelinliğini daha teslim almamış ama foto çekmişti gelinlik çok güzel ve 1500 tlye almış. madam burcu diye bir yerden almış.
sen aldın gelinliğini ama yinede söyleyeyim dedim.
kiralar çok pahalı gerçekten ama yeni gelinde kötü evde oturmak istemez. inşallah hepimiz hem gnlümüze hem bütçemize uygun ev buluruz:)

günaydın yeni gelin:) senin hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım

kızlar bende hazırlık ne arar tam dıyorumkı su eksık alıyım annemın arkadası dıyor almasın ben alıyım onu çeyızıne kalıyor bakalım hedıyelerı bır toplıyım ondan sonra ne eksık kalırsa ya da içlerınden begenmedıgım bır sey olursa almayı düşünüyorum

kızlar bende hazırlık ne arar tam dıyorumkı su eksık alıyım annemın arkadası dıyor almasın ben alıyım onu çeyızıne kalıyor bakalım hedıyelerı bır toplıyım ondan sonra ne eksık kalırsa ya da içlerınden begenmedıgım bır sey olursa almayı düşünüyorum

banada yakın çevrem neyin eksikse söyle biz alalım bir katkımız olsun diyorlar ama benim hiç eksiğim yok. soranlara evimiz yok diyorum:)))))))
daha iyi aslında masrafın az oluru canım...

aslına bakarsan bende senin gibi düşünüyorum o ruhsatlar yetişmezse ve bu evi beklersek son anda ortada kalırız. ama evde çok güzel:) tam istediğim gibi ve kirası çok uygun.
bakalım bi kafamızı toplayalımda nişanlımla konuşalım ona göre karar vericez artık.
istanbulda düzgün bir evde oturmak istersen gerçekten iyi para vermek gerekiyor ve nüfus kalabalık olduğu için pek fazla boş evde olmuyor sen bizden şanslısın:)

evet sizden şanslıyım kiralar burda daha uygun ama evler belirli zamanlarda boşalıyor.şuan pek kiralık yok olanlar da nişanlımko sen beğenmezsin diyor bakalım yarın bi tane ev var ona bakmaya gidicez eğer evi tutarsak mobilya da bakıcaz.inşallah beğenirim kızlar dua edin bu son şansım ev için :18:

sana da iyi haftalar canım.200 m2 çok büyük ya daha küçük ve uygun bi daire bulamıyo musunuz? siz ev bakmaya başladınız mı tam olarak nişanlınla?

slm ..nasılsınızz ? sssccc'm bizimde hala evimiz yok :(
canım ya ev bulunamayınca çok stres oluyorum ben ve ertık nişanlımda stres yapmaya başladı. tanıdık herkese haber bıraktık, emlakçılara söyledik ama istediğimiz gibi evi bir türlü bulamıyoruz.
evet sizden şanslıyım kiralar burda daha uygun ama evler belirli zamanlarda boşalıyor.şuan pek kiralık yok olanlar da nişanlımko sen beğenmezsin diyor bakalım yarın bi tane ev var ona bakmaya gidicez eğer evi tutarsak mobilya da bakıcaz.inşallah beğenirim kızlar dua edin bu son şansım ev için :18:

inşallah ev istediğin gibidir ve hemen tutarsınız canım.
bizim için bulunan evleri önce nişanlım gidip görüyor sen beğenmezsin dediklerine hiç gitmiyorum ama sonra şöyle oluyor aslında ev var ama sen beğenmiyorsun:))))

inşallah ev istediğin gibidir ve hemen tutarsınız canım.
bizim için bulunan evleri önce nişanlım gidip görüyor sen beğenmezsin dediklerine hiç gitmiyorum ama sonra şöyle oluyor aslında ev var ama sen beğenmiyorsun:))))

amin inşallah canım sağol.ya ben evle ilgili acele etmiyorum önümüzde 10 hafta var ne de olsa ama ev bulamıyolar.evler içinde kiracı varken tutuluyomuş bu evi beğenirsin diyolar aslında beğeneceğimi sanmıyorum ama başka seçenekte bırakmadılar ellerindeki tek ev.ilk başta biz tutalım mı dedi kayınvalidem bende,bende göreyim dedim tamam o zaman annenle gelirsin dedi onlara kalsa bensiz tutacaklardı.daha bişiler yazarım ama benimki siteye girip okuyomuş yazamıyorum herşeyi :1:

amin inşallah canım sağol.ya ben evle ilgili acele etmiyorum önümüzde 10 hafta var ne de olsa ama ev bulamıyolar.evler içinde kiracı varken tutuluyomuş bu evi beğenirsin diyolar aslında beğeneceğimi sanmıyorum ama başka seçenekte bırakmadılar ellerindeki tek ev.ilk başta biz tutalım mı dedi kayınvalidem bende,bende göreyim dedim tamam o zaman annenle gelirsin dedi onlara kalsa bensiz tutacaklardı.daha bişiler yazarım ama benimki siteye girip okuyomuş yazamıyorum herşeyi :1:

içinde kiracı varken ev tutmak bana mantıklı gelmiyor, dolu evde ne kadaf masraf olduğunu görememki
kaldıki ben hiç kullanılmamış ev istediğim için az kullanılmış evlere bile bakmadık ama bu gidişle ne olacak bilmiyorum.
senin oturacağın evi sen yokken nasıl tutacaklarki!!!!!!!!!!!!!!!! sen yine ön yargılı olma belki gerçekten çok beğeneceğin bir ev olacak.
way nişanlın çok uyanık desene, istermisin buraya üye bile olsun:)
nişanlımın çevreside benim sıfır ev isteme durumuma bayağı takmışlardı hatta martta ilk ev baktığımızda amcası bir sürü söylenmişti mayısta bakın tutun hemen falan demişti ama ben gayet sakince cevabını vermiştim. sanki adamın ahı tutmuş gibi ev yok şimdide:)))))
evi yerleştirmek falan sorun değil 1 haftada bile rahat rahat yerleşir her şey ama işte burada oturacağım denilecek ev olmadığı için kasıyorum ben.
birde mobilyaları falanda sona bıraktık sanki kendi evimizde eve göre alırız dedik!!!!

selam kızlar topiği hiç okuyamadım nasılsınz bakim bu araa cok calısıyorum hep üst üste yarasa gibi yasamaya basladım resmen gece ayakta gundz uyku sizde ne var ne yok inşallah hersey şeker tadındadır öpüldünz tek tek :D

Back