2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
Merhaba hemşerim :61: ne güzel bir günmüş öylee, aldıklarını mutlu günlerde kullanırsın inşallah... sizin düğünlerinize çok az kaldı, heyecan doruktadır artık, benim düğünüm için en çok stres yaptığım konu gelinlik, gelinlik konusundaa çook kararsız bi eylül geliniyim:18:

canım benim çok teşekkür ederim arakadaşımm.dileriim en kısa zamanda kararını verirsin gelinliğini kafandan çıkarınca gerisi kendiliğinden gelişiyor tatlım .güzell eylül gelinim benimm .

hanımlar merhaba,
ben çok yeniyim bu sitede,benim düğünüm de 7 mayısta yani çok az bi zaman kaldı,hazırlıklarımız bitti gibi bi kaç ufak detay haricindee..bende heyecan dorukta..paylaşmak istedim..:61:
:nazar:

canım benim çok teşekkür ederim arakadaşımm.dileriim en kısa zamanda kararını verirsin gelinliğini kafandan çıkarınca gerisi kendiliğinden gelişiyor tatlım .güzell eylül gelinim benimm .

çok teşekkür ederim canım inşallah ben de gelinlik konusunda bir an önce kararımı veririm, bu arada sen nerde diktiriyodun gelinliğini bi de modelini merak ettim , en azından benzer bi modelini paylaşabilirmisin :78: :78:

aaaa nasıl unuturum bugün gelinlik provam vardıı :) hala üstü dikiliyor bir dahaki sefere danteli ve eteği takılacakmışş.sonra kına için bindallı buldum içime sindi klasik bişeyy bordoo simlii iştee aslında hayalimde çok daha farklı şeyler vardı ama :50: ablama kumaş aldık düğün için elbise diktiricekk terzisine bıraktıkk sonra onlardan ayrıldım vee evde giymelik pijama şort ve badyler aldım bi alttan 2 takım yaptım 6 parçaya sadece 37 tl ödedim .bim den temizlik bezleri aldım her renginden çok şaşırdım kendime :46: sevindirik oldum .bide bu sabah yemek takımım geldi haberim yoktuu yanında da günlük yemek takımı hediyesi vardııı .sonra çok sevdiğim bi arkadaşımın bebek beklediğini öğrendim ay bugün çok verimli geçti benim için elhamdulillahh :66: duamıda ederim ..hepimiz için dua ediyorum kızlarrr .ışılışıl pelin ceylin sssccc radyolog yasemin ve ismini hatırlayamadığım herkesee

naptın nerde diktiriosun gelinliği kaça diktiriosun:24:

slm kuzular ..radyoloğum boşver tatlım sen hiç tadını bozmaaa ...bende idere bakmıştım hep aynı tonlarda konsept olarak modellerde çok şıkk .zevkli arladaşım sssccc'm .ben salon takımı düşünmüyorumm kızlar bi ünite baya büyük ve çok dolaplı ,koltuk takımı ve dikdörtgen masaa hem oturma odam hem misafirlerimi ağırladığım oda olacak inşallah .zaten alt kat salon mutfak bir ayrıyetten mutfak masasıda istemiyorumm balkona yuvarlak bi masaa .bide yatak odasıı inşallah .üst katta misafirlerim için yatak odası düşünüyorum rahat etsinler diyee şimdilik kirada olduğumuz için çok fazla bişey almaya gerek yok .en kısa zamanda kendi evimize çıkmayı nasip etsin rabbim hepimize inşallah ..ayhhh ne uzun oldu be biri beni durdursun :26:

ider güzel secım bence hoş renk ve mobılyalar var :Dkirada olmasan bile eksık esyalarını evın içinde yasayıp görerek alırsın daha zevklı olur bence :D allah herkese ne istiyosa versın yarabbim

aaaa nasıl unuturum bugün gelinlik provam vardıı :) hala üstü dikiliyor bir dahaki sefere danteli ve eteği takılacakmışş.sonra kına için bindallı buldum içime sindi klasik bişeyy bordoo simlii iştee aslında hayalimde çok daha farklı şeyler vardı ama :50: ablama kumaş aldık düğün için elbise diktiricekk terzisine bıraktıkk sonra onlardan ayrıldım vee evde giymelik pijama şort ve badyler aldım bi alttan 2 takım yaptım 6 parçaya sadece 37 tl ödedim .bim den temizlik bezleri aldım her renginden çok şaşırdım kendime :46: sevindirik oldum .bide bu sabah yemek takımım geldi haberim yoktuu yanında da günlük yemek takımı hediyesi vardııı .sonra çok sevdiğim bi arkadaşımın bebek beklediğini öğrendim ay bugün çok verimli geçti benim için elhamdulillahh :66: duamıda ederim ..hepimiz için dua ediyorum kızlarrr .ışılışıl pelin ceylin sssccc radyolog yasemin ve ismini hatırlayamadığım herkesee

tşk ederim canım eksik olmaz allah yardımcımz olsun şafak 64 oldu benım ne cabuk gecıyo yaaaa bende hemşire bi arkadasımdan aldım herseyımı dolu dolu taksıtle alınca sorun olmuyo güzel kalitli gecelık bady iç çamaşır çeşitleri fantazi şeyler :17::17::17::17: iiki almısım diyorum bugunde bir posta aldım allah güle güle kullanmayı nasip etsın

hanımlar merhaba,
ben çok yeniyim bu sitede,benim düğünüm de 7 mayısta yani çok az bi zaman kaldı,hazırlıklarımız bitti gibi bi kaç ufak detay haricindee..bende heyecan dorukta..paylaşmak istedim..:61:
:nazar:

anaaaam senın şafak 30 mus ya sen bizden daha heyecanlısındır şimdi :D:D allah mutlu etsin hayırlı olsun canım

ben de dün banyo takımımı aldım kızlar..ama halısını eve göre alcam öle eski tip klozet takımlarından almak istemiorum sadece halısı olsun yeter :)) bi de yataşta yatak örtüsü beğendik nişomla ama önce annemin denetiminden geçecek......hassas valla benim annem yatak örtüsü konusunda niye bilmem :S

ben hala ve hala kuaför arıorum ay sanki bütünn herşeyim tamam gibi......takıldım kaldım bi kere yaa.......

acele ettiklerine göre ilgili bi aile ya da aman güzel gelin bulduk kaçırmayalım mı diyolar :1:

yok oğulları evleniyo ya gözlerine inanamıyolar ondan. vazgeçmeden bitsin bu iş diyolar:1:
ama kendi kendimize alış veriş yapıyoruz diye de küsüyolar. biz de gelelim alalım diyeee. :18:

kafayı yememek elde değilll:47:

yok oğulları evleniyo ya gözlerine inanamıyolar ondan. vazgeçmeden bitsin bu iş diyolar:1:
ama kendi kendimize alış veriş yapıyoruz diye de küsüyolar. biz de gelelim alalım diyeee. :18:

kafayı yememek elde değilll:47:

ne işleri varmıs alısverıste hayret bişiy bırakın bi kendı hakımıze dimi ama

ben de dün banyo takımımı aldım kızlar..ama halısını eve göre alcam öle eski tip klozet takımlarından almak istemiorum sadece halısı olsun yeter :)) bi de yataşta yatak örtüsü beğendik nişomla ama önce annemin denetiminden geçecek......hassas valla benim annem yatak örtüsü konusunda niye bilmem :S

ben hala ve hala kuaför arıorum ay sanki bütünn herşeyim tamam gibi......takıldım kaldım bi kere yaa.......

acıbademde byasayıpta kuafor bulamasıydan ne dıyım sana ceddedekı mos a git bari :D gecen senı gördüğüm yerdekı kuaföre sordun mu birde köşem marketın kardesıde kuafor ama nasıldır bılmıyoruım bak oda oralarda

Son düzenleme:
ayyyyyy cinlerim tepemde 2.kattaki kiracıyı pataklıyodum az daha babam araya girdi mall balkonda 4 gundur camasır asılı balkon leş gibi o pislikte çamaşır kurutuyo bende yenı aldıgım halıları attım balkona kokusu cıksın diye alttan bi celallendi camasır var görmüyomusun diye dedim ki onlar 4 gundur orda mahallenın tozu üstünde zaten hem benım en pis halim bile senden daha temızdır çamaşırını al gec içeri dedım halıları sirkelemedım bile koydum sonra babam asagı indi ne oluyo diye baktım atıp tutuyo bende onun üstüne atladım en soon rahatladım kira vermzler 1000 tl ye ev esyası alır fatura borcları almıs basını gider ama bi halıya laf söyler cevabıda aldı bende rahatladım zaten diyodum bu kadını ben gider ayak haşlıcam o zaman bu zamanmıs dahada 21 yasında heee :D:D

hii aman allahım canını okumussun adamın yahu hahaha canı cıkmıs almıs senden payını ee haketmıs evlencek kızın yanına atesle yaklasmıs heheh :66: aferın rahatlamıssındır bıraz hem

ben bir mağazada çok beğenmiştim gelinliği hatta bayıldım ama 3.000tl idi. kesinlikle resim çektirmediler sonra gelinlikçimle o mağzaya gittik üstümde gördü ve şu an aynısını dikti neredeyse:))
çok bir işin kalmamış canım:))))
6lı setle mkayaj malzemelerini nişanlın parasını versin sen al artık bir şekilde çözülmüş olsun yani.
şimdi senin listenden gidince benim kuaför için randevu tamam, gelinlik tamam gibi.
yatak odası aldık.
diğer mobilyaları bu haftasonu almayı düşünüyoruz.
perde halı ve avize evi tutunca halledilecek:(
diş temizletmeyi bende istiyorum:))
cilt bakımına şimdiden başla bence. en azından düğüne kadar 3 sefer yaptırmış ol bence. ben belirli aralılarla gidiyorum ilk seanslarda bakımdan sonraki günelerde yüzünde sivilce oluşma ihtimali çok fazla.
bir de listene ek olarak davetiye seçilecek, fotoğrafçı ile görüşülecek.
daha yapılacak çok şey var....

cokkk ıyı yapmısssın 3 bınlık gelınlık m ı yeer o kadar paraya almıcam ben ona karar verdım zaten sen de ıyı yaopmıssın o gelınlıkcıyle gıdıp bakma planı bende de vardı ben de oyle dusunuyordum gelınlık yapcak kısıye gıdıp gosterırım dıye ama gerek kalmıcak sanırım sevgılımle ıyıce konustuk evlılık hakkında dusuncelerı vardı hani onları paylastık konustuk dedım kı rısk degıl bu denıcez ama oldu olmadı da dıyemıcez anlasıyoruz bız aslında dedım

neyse düğün öncesı dedıgın gıbı davetye ve fotografcı onlar daha kolay gıbı görunuyor gözume. bakım da belkı hıc yaptırmam sıvılce mıvılce dıyorusn hıc yaptırmam o zaman, cun ku zaten yuzumde sıvılcelerım var su anda

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım inşallah ben de gelinlik konusunda bir an önce kararımı veririm, bu arada sen nerde diktiriyodun gelinliğini bi de modelini merak ettim , en azından benzer bi modelini paylaşabilirmisin :78: :78:

canım safira gelinlikte diktiriyorum çarşıda adidasın tam karşısında pasajda 2 katta ay tam nokta adres verdim he :))3 farklı gelinlikten alıntılar var hepside provniasın modellerii .sevgilim straplez istemediği içinn yarım kollu m yaka sırf dantel üstü. etekleri kabarık tüll v e etek uçlarıda yine fransız danteli var inşallah anlatabilmişimdirr .resim bulursam yüklerimEki Görüntüle 173945 $San-Patrick-2011-gelinlik-07-550x707.jpgEki Görüntüle 173945 $San-Patrick-2011-gelinlik-07-550x707.jpg

tek başına iş yapmasına izin verme.tavrını koy ama sert bi şekilde değil.makyaj seti içinde tamam olması gereken bişi ama daha acil olanları aldır bence çünkü senin nişanlın biraz problemli iki gün sonra makyaj seti aldım diyip kafana kakar başka bişi almak istemeyebilir.

bugun konustum canım daha uygu fıyatlı bı gelınlık begenmıstım bı yerde ordakı guzel dedım hakkaten de guzeldı ne olcak her gelin guzel artık ya, o crkın bu cırkın olmuyo cok muskulpesent oldum kendımden bıktım yani hepsı guzel alıvercem bı tane olcak bıtcek hem para ödetmıcem oyle cok ona laf etmesın sonra ya da almaktan kacmasın veya alsa bıle kacmasın yani :32: adamsız kalacam haa sevıyom da gıdecek gul gıbı adamım inadımdan :kkk: mıllet kocasınla otursun dıye ev alıyo oturuyo ben hep bana hep bana. neyse mucxk makyaj setını de en son alırım belkı almam bıle ya da ceyızcılerden 125 lıraya setler var onlardan alırız olur bıter. :6:

canım safira gelinlikte diktiriyorum çarşıda adidasın tam karşısında pasajda 2 katta ay tam nokta adres verdim he :))3 farklı gelinlikten alıntılar var hepside provniasın modellerii .sevgilim straplez istemediği içinn yarım kollu m yaka sırf dantel üstü. etekleri kabarık tüll v e etek uçlarıda yine fransız danteli var inşallah anlatabilmişimdirr .resim bulursam yüklerimEki Görüntüle 173945 Eki Görüntüle 173946 Eki Görüntüle 173945 Eki Görüntüle 173946

anladım canım güzelmiş modelin, ben de eteğini tül istiyorum bir de gözüm hep etek kısmı katlı olan modellere ya da mendil eteklere gidiyo, yani eteği hareketli kesim olan modeller ilgimi çekiyo , bakalım nasip nasıl bir gelinlik olacak benimki :16:

ne işleri varmıs alısverıste hayret bişiy bırakın bi kendı hakımıze dimi ama

kullanıcak olan biziz. bırak eşyamızı kendimiz alalım di mi amaa

yani fikir söylersin de bende geliyim demek cocuk gibi hayret bişiy boşver anacım sen 3 maymunluk cok işe yarıyo :D

hii aman allahım canını okumussun adamın yahu hahaha canı cıkmıs almıs senden payını ee haketmıs evlencek kızın yanına atesle yaklasmıs heheh :66: aferın rahatlamıssındır bıraz hem

ya hepsini gectım fena bi kadın tehdıt bıle ettı illa kavgamı istiyosunz amcamın oğullarını cagırıymde görün bunlar mardinli aşiretim falan dedi git kimi çağırıyosan cagır haaa unutma benımde arkam boş değil lazlara bulaşamayacagını daha önce öğrenemedın mi sen dedim :D:D:D sus puss evden dısarı cıkamadı daha kof cıktı yani benı pıstıramadı yaşasın kötülük :47::47::47::47:

Back