2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
yok tatlım kuzenimi samsun bafraya gelin verdikk :) ama hemşehri sayılırız babam sinopluuu gerçi 70 küsur senedir izmitteler ama

babaannem rahmetli gerzeliydi ama ben hiç görmedım baba topragını babamda cocukken kocaeliye gelmiş en son tuzlada son bulduk annemın memleketini karış karış bilirim ankaralı oda hem orda okudum severımde

canım benimm iyi düşünmüşsün arkadaşımm

dimi ya napim sarsılcam ama olsun zaten evlilik hazırlıgına girdiğimzden berı üstüme basıma calısamadım hep eve gitti bu ayda aileme gitsin

çok güzel düşünmüşsün arkadaşım. bende annmin kıyafetini almayı düşünüyordum ama bütün aileyi de giydirebiliriz. sonuçta çalışıyoruz dimi.
her geçen gün yeni bir huylarını daha keşfedeğiz demekki.
bana 2 arkadaşım bindallılarını getirmişti nişanlım başkasına ait birşey giymeni istemiyorum dedi bana.
ev çok aklımı yoruyor benim ya ondan başka birşeyle uğraşamıyorum ama bu haftasonu ufak tefek bazı işlerimi halletmem lazım. sonuçta zaman azalıyor artık.
bindallıyı beğendiysen giy tabi. sonuçta hazır hem masraf yapmazsın hemde uğraşmak zorunda kalmazsın canım.

kızlar ninalımın teyzesi 4 günlüğüne avusturyadan gelmiş..ve bana harika bi profesyonel makyaj seti getirmiş :) nişnada ben bohçaya makyaj malzemesi aldırmamıştım pek makyaj yapmıorum die istememiştim..kadıncağızın içine dert olmuş o bohça ve almış :)) bi de nişanlıma sormuş nası bişi alim die..o da teyze hiç uğraşma zaten herşeye alerjisi var kullanamaz belki demiş..kadın aramış taramış anti alerjik bişiler bulmuş ve almış ya :)) clinique marka..çok beğendim ben..dermatoloğuma göre alerji testlerinden geçirdikleri için pek sorun olmasmış :)) fondoten fln almamış yine de :)) amma da ince düşünmüş ama ya :))))

iyi günlerde kullan tatlım:)

biz de yarın gelinlik bakmaya gidicez umarım son kez olur artık alırız, sonra zaman kalırsa hemen alabilirsek makyaj seti alıcaz tekin acardan alabiliriz ya da ege parkta ykm nin yanında bir yer varmıs oradan alabiliriz. ona adamım set koymadı yani şu kadar demedi gelinliğe 1500den cok alamayız dedi ama makyaj setine bir şey demedi şimdilik, bakalım ne göstericek zaman.
bir de beyaz gecelik takımı var 6 parça onu da bulmam lazım nette sıtelerde 160 liraydı ama ona ver kartını alalım diyemem ben de beyaz takımı kendim almamalıyım zaten kınayı kendim yapıyorum.
oydu buydu ayırmamak lazım ama erkeğin yapıcaklarını ben yaparsam ne olur benim halim yani, örfü var adeti var bu işin.

ev konusu muallak, daha seçmedik begenmedik beyfendimiz de daha seçmiş değil bakalım ne yapıcak bilmiyoruz. o konuda kızgınım neyse ki gelinliği halledicez gibi görünüyor ve makyaj malzemesine bir şey demedi şaşırdım yani. neyse massallah dıyelım bakalım kök söktürdü de bana bu konuda balayında da kastırmıştı aylarca akrep&erkekler çok seviyorlar birbirlerini. hep ceplerinde taşıyorlar bu minik yaratıkları

canım yanlış anlama ama senin nişanlın biraz fazla tutumlu sanırım.
bence bazı konularda tavrını kesin koy yani o erkeğin yapması gereknler tam olarak yapsın.
kınayı niye sen yapıyorsun onu erkek tarafı yapmazmı?
sana nişan bohçası yapılmadımı ki makyaj seti ve geceliği alıyorsun anlmadım ben.
senin içinn dua ediyorum inşallah yarın buraya yaşasın sonunda istediğim gelinliği aldım yazarsın:)

kına malzemelerını almam gerekıyor sanıyordum gıttı annem aldı aldıktan sonra duyduk kı erkek alırmıs
bılmıyorduk
bız almıs olduk 400, sonra kahveyı ve calgıcıyı tuttuk toplam 450 onu da verdık ona ver dıyecektım der gıbı de oldum ama odenmesı gerkeıyor hemen ödedıler bzımkıler

sımdı bohca yapılması lazım onu bırak gelnlık ı cın cok kastı hep bını gecmemelı dedı durdu
neyse yarın bakcıaz ıstedıgımı begendıgımı aldırcam yani mecbur

beyaz takım ıc camasırı ve makyaj setı aldırıcam sanrım sadece bunlar olmalı bohcada

Son düzenleme:

canım kınanın tüm masraflarını erkek öder, ailem bunların ödemesini yaptı ama aslında erkek tarafı ödemeli diye en azından nişanlına ya da ailesine söyle.
bohçada herşey olur canım.
benim bohçam için nişanlımla birlikte gittik alışverişe.
saten gecelik takımı, penye pijama takımı 2 tane, atlet takımı, südyen takımı siyah ve beyaz, çıt çıtlı atletler, tüylü terlik:), çorap, ayna takımı aldık. sandık aldık.
birde bohça, havlu secadde olan setler var ondan almıştık.
bunların içinden kullanmam dediklerin varsa aldırmayabilirsin.
mesela aynalı set bana çok saçma gelmişti ama mağazadaki kadın bohça için herkes alıyor diyince nişanlımın ısrarı ile aldık

:ayrılalım dedı hadı bakalım gdıp konusucam

seninki ii alıştı hee bu ne oyun bozuldu ver oyuncaklarımı der gibi aaaaa kaç yasında adam olur mu ya böyle

arkadasım sen hatayı bastan yaptın madem bilmiyodun sorup soruştursaydınz iice nasıl olur ne alınır diye ona göre almazdınz ..sizi bi kenara bırakıyorum erkek tarafı olarak hiç mi bilmiyolar adetleri neyin nasıl oldugunu pek ala biliyolar işlerine gelmedi sende bu saatten sonra yapmıssın madem parasını istemek olmaz canım

bende annemle tartıştım bugun yine offffff ya tamam örfüme adetime bağlıyımda abartıya ne gerek var tutturmus anane dede kaynın kayınvalıden amca yenge gelin bohcası yapalım hatta hazrlamıs ne konulcaksa ya anne istemem hem onlarda hiç bi işe girişmeyin dediler nie yapyon diyorum yok diyo bu karsılıksız yapılan bişiy el öpmeye giderken verecen dedi deli oldum ya abartıya ne gerek var allah askına

bu arada babama takım elbisesini aldım damat gibi oldu benim babam altınyıldızdan aldık cokta uyguna geldı nısanlımada ordan bakacaz muhtemelen bi ayakkabı kaldı onuda bu aralar bakarız artık nısanlımdan önce babamı giydirdim :d

güle güle giysin baban.
canım o el öpmeye giderken götürülen bohça bizde de var:))))))
ama biz onun tartışmasını çoktan geride bıraktık çünkü annelerle başetmek imkansız:)
benim nişanlımın 2 halası, amcasına el öpmeye gidince yani düğünden sonra oturmaya gittiğimizde hediyeler götüreceğim. havlu, patik, lif, birde dantel yastık falan sardırmıştı annem onlardan koyacağız.
kaynanama ve görümceme de ramazan bayramında giderken götüreceğim:)))) onlarınki daha kapsamlı olacak. annem öyle söyledi :

aslında gelin bohçası düğünden sonra erkek tarafının büyüklerine ya da bilezik gibi ağır takı takılanlara götürülen bohçadır. kızın çeyizinden esintiler göstermek için:) ama anneme de o zaman demiştim,
ben el öpmeye kendi amcama, halama da gideceğim ama onlara öyle bohça yapılmayacak çok saçma bir adet bu yapmayalım diye direttiğim zamanlardı.
bana bir bağırmıştı:)))) bir sürü çeyizin var zaten 3-5 parça insanlara götürüp gönüllerini hoş tutsan bile kalan çeyizlerinle 3 kız daha evlenir demişti:)))))))

sen mücadeleden vazgecmısın bende gecsem ii olacak ya inatcı annem yaparım dedimi sittin sene vazgecmez görümcem yok saydıklarım dısındada kımseye vermıcekmısız allahım hakkımızda hayırlısını ver yarabbimmmmm

eğer anne birşeyin yapılması gerektiğini söylüyorsa ve bu şey adetlerle ilgiliyse hiç terslenip kendi düşüncelerini söylemeye ya da itiraz etmeye gerek yoktur. zira keni kendini yiyip sinir olmakla yetiniyorsun.
arkanı dönmene kalmadan anne istediği şeyin hazırlıklarını çoktan tamamlamıştır bile:):)::):):):):

amaaaaaaaaaan dogru diyon kendı kendımı yediğimle kalıyorum artı birde kırgınlık oluyo arada bana da bugun sen anlamassın diyip durdu nie ben malmıyım anlamıcam ya dedım istemıyorum dedım sonra basladı serenata senı benmı dogurdum ne olur yapsan adet falan filan aman ii dedim yap ne yapıyosan benım ceyızlerıme dokanmada ne yaparsan yap

boşver ya istiyorsa yapsın, içinde kalmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…