2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
tatlım bence h.sonu gidin kafanızı havaya kaldırıp sokak sokak gezin..öle netten fln zor oluo ev bulmak..kiralık yazısı gördüğünüz eve dalarsınız....bulursunuz canım ya daha 2.5 ay fln var..sıkma canını..zaten her şey kolili o yüzden taşıması rahat olur..sonuçta kurulu ev taşımıoruz ki yeni yeni eşyalar yerleştircez :)

cok panik oldum be n sizin ayzdıklarınızdan ev bulunamıyormus herkes evlenıyor ev degıstırıyor ev yokmus cok paniğim yani canlarım. :2: grıbal de oluyorum :5:

geçen haftasonu öyle yaptık zaten:) çektik arabayı bir yere indik sokak sokak kafamız yukarıda, her kiralık ilanını aradık.
ama sıkıntımız şu ben sıfır ev istiyorum onun için biraz zor yoksa ev çok.
zaten şöyle bir karar verdik mayıs ayına kadar benim istediğim gibi ev bulamazsak kullanılmış evlerede bakacağız.
tatlım 2,5 ay var ama daha perdeler dikilecek, mobilyalar alınacak, eve göre alırız diye almadık biz mobilyaları. gerçi baktık beğendik
aman ne biliyim. ben biraz tezcanlıyım galiba:)

evet daha bır yıgın iş var ama benım beyim kagnıya binmiş, çekiyordu elifkagnısıını kara gecedeen geceeyee... :emir_bebek:

cok panik oldum be n sizin ayzdıklarınızdan ev bulunamıyormus herkes evlenıyor ev degıstırıyor ev yokmus cok paniğim yani canlarım. :2: grıbal de oluyorum :5:

valla benim ablamlar hiç böyle evlenmediler.düğüne bir ay kala ev tuttular sonra döşediler.bende panik değilim ama burda insanı strese sokuyolar.bulursun bulursun acele etme.erkekler gibi olun biraz yayılın :1:

valla benim ablamlar hiç böyle evlenmediler.düğüne bir ay kala ev tuttular sonra döşediler.bende panik değilim ama burda insanı strese sokuyolar.bulursun bulursun acele etme.erkekler gibi olun biraz yayılın :1:

haklısın bebısım ya benım abımler de boyle evlenmedıler şak dıye evlendıler brı yıgın eksık gedıklerı vardı hatta hala var ama hıc eksıkmıs gıbı davranmıyorlar bıkle mesela bornoz setlerı yok ama hıc olmıcak gıbı veya salonda yemek takımları yok ama ona uygun bır sey aldılar yemek takımı ıhtıyacları yok yani, kımse boyle ıncık cıncık ılgılemıyor brıaz daha genıs olmalıyız aslında. :32:

selam ben geldim:82: ne zamandır gelemiyordum yoğunluk arttı,teyzem falan geldi evi temizledik,gelinlikçiye gittik gelinliğin omuzuna taş istiyordum ya ona baktık,nikah şekerlerini hallettik,perdeler önümüzdeki cumartesi geliyor,haftada bir kavitasyona gidiyorum,geçen gün aldığım tablo çok küçük çıktı bir gazete boyutunda,iş yerinde işlerde çok yoğun,bunun gibi şeyler işte,çok az kaldı ya,siz evmi araıyorsunuz hala,inşallah bulursunuz arkadaşlarım ya,okudum yazılanları:44:
birde damatlık almadık biz henüz ama beyaz ceket çok moda bu sene öyle isityorum,ama o sonrada giyebileceği bi takım isitiyor:53:

ayyy az önce yemek yiyoduk annemler yine sordu ev işini..valla dedim o patronunun keyfini ben onun keyfini, siz de benim keyfimi bekliosunuz..tutulur nasılsa no panic dedim :) ay o düşünsün yaa eşyaları gider kendi bakar artık benim hemen hemen her şeyim hazır nasılsa hıh! :)) bu arada elektrik süpürgesini sipariş ettim..phillips marka bişi ama modeli unuttum marathon mu neydi işte :))

ceylincim nişanlın haklı yaa....daha sonra da giyebileceği bişi olsun..yazık günah tek gece için o kdar para....biz de takım elbiseye dönüşecek bişi aldık açıkçası :)

ayyy az önce yemek yiyoduk annemler yine sordu ev işini..valla dedim o patronunun keyfini ben onun keyfini, siz de benim keyfimi bekliosunuz..tutulur nasılsa no panic dedim :) ay o düşünsün yaa eşyaları gider kendi bakar artık benim hemen hemen her şeyim hazır nasılsa hıh! :)) bu arada elektrik süpürgesini sipariş ettim..phillips marka bişi ama modeli unuttum marathon mu neydi işte :))

ceylincim nişanlın haklı yaa....daha sonra da giyebileceği bişi olsun..yazık günah tek gece için o kdar para....biz de takım elbiseye dönüşecek bişi aldık açıkçası :)

aslında haklısın guzelım benım de her seyım hazır aslında bı gelnlık vs alcam etcem o kadar ev konusunda yatak odam yok dıger her seyım hazır o düşünsun artık annem de bugun sordu bı bahsettıgınız ev vardı bakmıs mı ona dıyr bakmıs galba dedm ama degıl tabı bakmamıs bak bak dyorum yok olmuyor , kend bılır mayısta bıle tutsa ıcını gıder doserız alırız getırırler o ugrasır bıraz, tamam olur ben yoluk yoluk oldum resmen didinmekten.
bu hsonu gelnlık ısını halledıcez sanırım bır de makyaj takımı almamız gerekıyordu nısan ıcın onu almamıstık onu alıcaz bır sey demedı sımdılık gerekıyorsa alırız dedı :6: onu alıcaz,
sonra dıger ay artık davetıye ve ev esya vs .... ben de kasmamalıyım uyuyamıyoru m 1 haftadır sinirden :18:

hımm erzurumdasın s en kuzum galıba, ama gecen bı yazında baska bı yerde yaşıcagını okumustum senin, bilmiyorum ki izmirdeyim benbizde öyle bir adet yok hatta şimdi benerken mi olsun diyorum da o da olucak iş değil şimdi soruyorlar yaptın mı diye aama yaptım desem erken değil mi diyebilirler yani çünkü evlenmeden 2 gun önce ve yeni kanunla evlilik sonrası yapılıyor imam nikahlı yaşamaya engel olması açısından. :87: ne guzel bizim adetler de keşke biraz sizinkisi gibi olsaymıs.:12: gercı ben de bıraz erzurumluyum soyumz erzurumda ama.. :) :21:

canım ya biraz geç oldu ama kusura bakma :1:ben şimdi erzurumdayım ama ankara gelin gidicem nasipse.burda adet böyle ne bilyim doğrusu yanlışı tartışılır tabi bu durumu kötü niyetli kullanalarda oluyo tabi.aaa erzurumlumusun hiç geldin mi ezuruma?

canım ya biraz geç oldu ama kusura bakma :1:ben şimdi erzurumdayım ama ankara gelin gidicem nasipse.burda adet böyle ne bilyim doğrusu yanlışı tartışılır tabi bu durumu kötü niyetli kullanalarda oluyo tabi.aaa erzurumlumusun hiç geldin mi ezuruma?

gelmedım canım hiç erzuruma ama köklerimiz orda işte dedem erzurumludu rahmetli.. dediğin gibi imam nikahlı yaşayan cok oldugundan resmi nikah sonrasına aldılar yasayla. :68:

selam kızlar. bugün işler çok yoğun anca açabildim siteyi.
ben yokken neler yapmışsınız onlara baktım:)
esracığım Allah kavuştursun 20 gün su gibi geçer inşalah.
pelinns elektrik süpürgen hayırlı olsun canım. güle güle kullan:)
walla ev konusunda herkes birşey söylüyor bu aralar kafam iyice kazan oldu. 2 haftadır bakıyoruz, tanıdıklara heber verdik falan ama hala elle tutulur birşey yok.
dün sinir oldum zaten, nişanlımın amcası aradı diyorki şimdiden niye ev bakıyorsunuz bekleyin mayıs başını. o zaman bakar hemen tutarsınız. insanlar dışarıdayken yorum yapmak laf söylemek çok kolay oluyor. ama işin içinde bizzat yaşayınca öyle sakin kağnı kıvamında olamıyorsun.
sonuçta şuna karar verdim söyler tabi çünkü erkek. işi ağırdan almak erkek milletinin doğasında var.
ev bir bulunsa herşey halledilir ondan yana bir sıkıntım yok ama bizim ev için belirlediğimiz bölge sınırlı, isteklerimiz fala böyle olunca da istenilen evi bulmak biraz zor.
onun için iyiki şimdiden bakmaya başlamışız hatta nişanlım bile diyorki acaba geçmi kaldık dahamı ekren bakmamız gerkirdi:)
yarını kendi işlerim için ayırıyorum ev düşüncesini biraz kafamdan atmak ve rahat olmak istiyorum.
sabah gelinlikçime gideceğim gidişatı göreyim diye kendisi çağırdı.
sonra eminönüne uğrayıp ufak tefek eksikleri halledeceğim.
kına için bindallı ve gelinlik ayakkabısı bakacağım.
haftasonu açıköğretim sınavları var benim tembel nişanlım 2günde iptal durumunda olacak.
pazar günü de kendim çekmeköye gidip şöyle bir gezineyim belki birşeyler çıkar diyorum. sakin sakin bakarım diyorum.

ay biz davetiyeyi hallettik..çok şaşırdım erken merken demedi kuzu kuzu baktı onca davetiyeye :)) aslında bence erkendi amaa :D

amaaan bgn boşveriorum hazırlıkları..kuaföre gitcem saçımı boyatcam ben :35:

biz davetiye haftaya bakacağız. erken değil donra diğer işlere yoğunlaşınca aklında kalmamış olur.

aaaaa ben bugün yine ev bakıyorum netten. ve artık kira, depozito, yeni ev kelimelerinin benim için bir anlam kazanmasını istiy
orum!!!

davetiye erken degıl kızlar 1 hafta maksimum yapılması sürüyo birde hafta sonları bunları dagıtması var bunuda düşünün :D

espiris olsun diye yazdım tatlım sağol. deli gibi arıyorum zaten ama yok. o bölgedeki bütün tanıdıklarda bizim için bskıyor sağolsunlar ev var ama benim istediğim gibi değil. haftasonu gidip gezeceğiz yine emlakçılara falan da bakacağız.

teklifim hala gecerlı tatlım :D

ayyyy hadı darısı başımıza yaaa benımkı daha erken dıyor yahuuuuu
önceden yaptırsak artık herkes ıstıyor benımkı dur dıyor herseye yavaaass

erken degıl aradan cıkarın işte şaka maka nikah şekeri falan 500-600 buldu bizim az paramı

slm kızlar nasılsınız ?? annemi ve teyzemi samsun a yolcu ettik terminalden geldim şimdi :( bi kanadım yok ben ne yapıcam 20 gün boyuncaa :25:

anam samsunlumusun yoksan bende samsunluyum hemşo çıktık sanırım:D

kızlar ben ne dşündüm biliyomusunz belkı bu şekildede haklarını ödeyemem ama babamın ve annemın kardeşimin düğünde giyecekleri kıyefetleri ben alıcam biraz sarsılabılrm ama kredi kartı var cok heves ediyorum o kadar masfarları oldu birde kıyafet masrafına girmesinler bana tamam yapılanları aramıyolar ama ben rahatlamak istiyorum böyle bir karar aldım zaten benım alacak bişiyim kalmadı cıkarsa bile 1 ay beklesin annem babam kardesımden kıymetli değil ya hiç birşey allaha şükür kazanıyorum allah bereket versin kafaya koydum yapacam :D:D:D

selam kızlar. bugün işler çok yoğun anca açabildim siteyi.
ben yokken neler yapmışsınız onlara baktım:)
esracığım Allah kavuştursun 20 gün su gibi geçer inşalah.
pelinns elektrik süpürgen hayırlı olsun canım. güle güle kullan:)
walla ev konusunda herkes birşey söylüyor bu aralar kafam iyice kazan oldu. 2 haftadır bakıyoruz, tanıdıklara heber verdik falan ama hala elle tutulur birşey yok.
dün sinir oldum zaten, nişanlımın amcası aradı diyorki şimdiden niye ev bakıyorsunuz bekleyin mayıs başını. o zaman bakar hemen tutarsınız. insanlar dışarıdayken yorum yapmak laf söylemek çok kolay oluyor. ama işin içinde bizzat yaşayınca öyle sakin kağnı kıvamında olamıyorsun.
sonuçta şuna karar verdim söyler tabi çünkü erkek. işi ağırdan almak erkek milletinin doğasında var.
ev bir bulunsa herşey halledilir ondan yana bir sıkıntım yok ama bizim ev için belirlediğimiz bölge sınırlı, isteklerimiz fala böyle olunca da istenilen evi bulmak biraz zor.
onun için iyiki şimdiden bakmaya başlamışız hatta nişanlım bile diyorki acaba geçmi kaldık dahamı ekren bakmamız gerkirdi:)
yarını kendi işlerim için ayırıyorum ev düşüncesini biraz kafamdan atmak ve rahat olmak istiyorum.
sabah gelinlikçime gideceğim gidişatı göreyim diye kendisi çağırdı.
sonra eminönüne uğrayıp ufak tefek eksikleri halledeceğim.
kına için bindallı ve gelinlik ayakkabısı bakacağım.
haftasonu açıköğretim sınavları var benim tembel nişanlım 2günde iptal durumunda olacak.
pazar günü de kendim çekmeköye gidip şöyle bir gezineyim belki birşeyler çıkar diyorum. sakin sakin bakarım diyorum.

teşekkür ederim canımm .. hayırlısı olsun ev bulunup içini döşemeye başlamadan bize rahat yok anacım (allahtan biz evi bulduk içinin boşalmasını bekliyoruz ) .gelinlik ayakkabısınıda almaya gittik pek muhteşem sevgilim önü açık ayakkabı sevmediğini söyledi ilk kez duydumm kaldıkii daha öncede defalarca giymişliğim varr :) o an ne düşündüyse artıkk zaten ben kararımı çoktan verdim o ayakkabı alınacak inşallah :) daha kına işine girişemedim ben kuzenimin kayınvalidesi van dan getirmiştii bi seyahatinde bindallısını geçen gün denedim oldu gibi kiralamaktan her an vazgeçebilirim .ve en önemlisi kına gecesindde ne giyiceğimi düşünemedimm evi ve başka herşeyi düşünmektenn ..bide kuzenimin nişanı var ayın 23 de offffffff herşey üzerime mi geliyor ne ?

davetiye erken degıl kızlar 1 hafta maksimum yapılması sürüyo birde hafta sonları bunları dagıtması var bunuda düşünün :D

teklifim hala gecerlı tatlım :D

erken degıl aradan cıkarın işte şaka maka nikah şekeri falan 500-600 buldu bizim az paramı

anam samsunlumusun yoksan bende samsunluyum hemşo çıktık sanırım:D

yok tatlım kuzenimi samsun bafraya gelin verdikk :) ama hemşehri sayılırız babam sinopluuu gerçi 70 küsur senedir izmitteler ama

kızlar ben ne dşündüm biliyomusunz belkı bu şekildede haklarını ödeyemem ama babamın ve annemın kardeşimin düğünde giyecekleri kıyefetleri ben alıcam biraz sarsılabılrm ama kredi kartı var cok heves ediyorum o kadar masfarları oldu birde kıyafet masrafına girmesinler bana tamam yapılanları aramıyolar ama ben rahatlamak istiyorum böyle bir karar aldım zaten benım alacak bişiyim kalmadı cıkarsa bile 1 ay beklesin annem babam kardesımden kıymetli değil ya hiç birşey allaha şükür kazanıyorum allah bereket versin kafaya koydum yapacam :D:D:D

canım benimm iyi düşünmüşsün arkadaşımm

Back