- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.821
ohooo neler neler konuşulmuş ben çalışırken :))
erkek tarafının hiç bişi yapmadığından yakınan arkadaşım takılma keyfine bak..bende de dönem dönem aynı şeyler oluo wallaa hiiiç umrumda diil..karışanım görüşenim yok oh ne rahat diip çıkıorum işin içinden..bi-iki yorgan yastık nevresim fln aldılar o kadar..geri kalan herşeyi nişom ve ben yapıoruz..tabii hal böle olunca ben annemleri araya katmıorum kendi masraflarımı kendim çıkarıorum..valla kim ne yaparsa kendi çocuğu için yapıo boşver sen..
kızlar ışılışıl'ın durumu noldu yaa??? umarım 1 nisan şakasıdır.......
selam canım, bir baktım kimse merak etmemiş yazmayacaktım ben de,
1 nısan şakası oldu bana da düğünü ıptal ettım demıstı onu ıptal etmesı şakaymıs ama gerısı gercek, aılesı bıle bılıyordu ayrılacagımızı, sabah annesını ardım yoldan gelmıstı hosgeldın demek ıcın bı baktım hıc sormuyo gelınlık aldınız mı kızım ne yaptınız falan guzelım mı tatlım mı ne ole bı sevecen kelıme kullandı, hım dedım anlasıldı olay aıleye bıle yayılmıs , neyse resmen ayrıldık yani isstemedı benı. sonra bugun konustuk tatlıya bagladık denebılır ama tum gun yemek yemedım kötu kızmışım sevmedi benı dun berı, kardesı de faceboka ılerı gerı seyler yazmıs duvarına yok kaanayan yarayı kesıp atıcan huzurunu kacıranı hayatından cıkarıcan falan :2: neyse gectı hepsı, o kardese bı laf soyleyesım var ama kına yaktıramam dogrusu. kınalar kalcaya deyıl ele yakılacak kına gecesınde
tam ben seni sorarken yazmışsın.
canım herşeyi tatlıya bağlamana sevindim, inşallah bundan sonrasında canını sıkan, seni üzen başka hiç birşey olmaz. hep çok mutlu olursunuz.
ee gelinliğide bakmadın tabi bugün işlerinde kaldı dimi
bugün çok yorucuydu ben dinlenmeye alıyorum kendimi. yarın için henüz planım yok ama tek başıma gidip ev mi gezsem diye düşünmüyor değilim:)
sabah ola hayrola:))))
.....................................................................................................................
ay hiç de vahim diil..o halden biras da bana gelse :) tatlım olması gereken o zaten :)
neye kızıorum bilio musun balayına gitcez ve benim gerçekten ama gerçekten oralarda giyecek bişiyim yok..plaj kıyafetleri şortlar terlik vs gibi..onlardan alsam içim gam yemicek ama ben nerde gudik bişi var ondan alıorum sanki çıplak geziorum yaaa....valla bak çok kızdım şimdi kendime!
collezione'a hiç bakmadım ben sezon kotoncuyum :)) ama bi bakim bakalım yaa....off mudoda da güzel şeyler vardı..bi de bershka fln fena diildi..ayyy sanırım benim psikoloğa ihtiyacım var ben bu kadar sevmezdim alışverişi evlilik stresinden mi acaba böle oldum..ama ben stres yapmıorum ki.......... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?