2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
canım bizim burda imam nıkahı istemeden hemen sonra yani nişanlandığın gün kıyılır düğün günü yenilenir.

hımm erzurumdasın s en kuzum galıba, ama gecen bı yazında baska bı yerde yaşıcagını okumustum senin, bilmiyorum ki izmirdeyim benbizde öyle bir adet yok hatta şimdi benerken mi olsun diyorum da o da olucak iş değil şimdi soruyorlar yaptın mı diye aama yaptım desem erken değil mi diyebilirler yani çünkü evlenmeden 2 gun önce ve yeni kanunla evlilik sonrası yapılıyor imam nikahlı yaşamaya engel olması açısından. :87: ne guzel bizim adetler de keşke biraz sizinkisi gibi olsaymıs. gercı ben de bıraz erzurumluyum soyumz erzurumda ama.. :)

günaydın güzeller:) dün bensiz bayağı kaynaymışsınız:)

kızlar saat 8 den 11 e yazan olmadı mı yahu, herkes ev hazırlığında mı ,
ımam nıhahı nı ne zaman yaptırıcaz ? ne zaman yaptırıcaksınız siz düşündünüz mü

ışılcığım ben buradayım tatlımm:)))
biz imam nikahını düğünden sonra yaptırmayı düşünüyoruz...
bildiğim kadarıyla da zaten mutlaka resmi nikahtan sonra yapılmalı imam nikahı...
biz imam nikahını çeyizimin gideceği gün yapacağız. yani düğünden 1 ya da 2 hafta önce.
gerçi artık resmi nikah olmadan imam nikahı yapmıyorlar diyor herkes ama düğünden sonra bir de imam mı arayacağız yani.

radyologg bacım topik açmadığın bir konu kaldımı acaba merak içerisinde düşünüyorum:)

ay biz davetiyeyi hallettik..çok şaşırdım erken merken demedi kuzu kuzu baktı onca davetiyeye :)) aslında bence erkendi amaa

amaaan bgn boşveriorum hazırlıkları..kuaföre gitcem saçımı boyatcam ben

ay biz davetiyeyi hallettik..çok şaşırdım erken merken demedi kuzu kuzu baktı onca davetiyeye :)) aslında bence erkendi amaa

amaaan bgn boşveriorum hazırlıkları..kuaföre gitcem saçımı boyatcam ben

biz davetiye haftaya bakacağız. erken değil donra diğer işlere yoğunlaşınca aklında kalmamış olur.

aaaaa ben bugün yine ev bakıyorum netten. ve artık kira, depozito, yeni ev kelimelerinin benim için bir anlam kazanmasını istiyorum!!!

hahaha :)) ben de elektrik süpürgesi bakıom hala :)) gelinliğe bu kadar bakmamıştım :S uzuuun bi süre watt, emiş gücü gibi laflar duymak istemiorum! :)))))

kolay gelsin tatlım yaa........

hahaha :)) ben de elektrik süpürgesi bakıom hala :)) gelinliğe bu kadar bakmamıştım :S uzuuun bi süre watt, emiş gücü gibi laflar duymak istemiorum! :)))))

kolay gelsin tatlım yaa........

sen yine iyi durumdasın. sadece 2 model arasında seçim yapacaksın.
ki ben senin yerine seçim yapiyim:))) philips al:)
rowentanın süpürgeleri için çok olumsuz yorum okumuştum süpürge araştırırken. ondan vazgeçtim rowentadan, philipste pahalıydı ondan almamıştım. sonra beyaz eşyalarımızı aldığımız yer arnica borayı 180 tl diyince onu almıştım:)))

ben sana yardımcı olduğumu düşünüyorum, hadi sen de bana ev bul:):):):):):):)

canım inan elimden gelen bişi olsa hemen yapim.....çekmeköyden arıodun dimi sen tatlım? e bakim istersen bi yandan ben de....

espiris olsun diye yazdım tatlım sağol. deli gibi arıyorum zaten ama yok. o bölgedeki bütün tanıdıklarda bizim için bskıyor sağolsunlar ev var ama benim istediğim gibi değil. haftasonu gidip gezeceğiz yine emlakçılara falan da bakacağız.

tatlım bence h.sonu gidin kafanızı havaya kaldırıp sokak sokak gezin..öle netten fln zor oluo ev bulmak..kiralık yazısı gördüğünüz eve dalarsınız....bulursunuz canım ya daha 2.5 ay fln var..sıkma canını..zaten her şey kolili o yüzden taşıması rahat olur..sonuçta kurulu ev taşımıoruz ki yeni yeni eşyalar yerleştircez :)

geçen haftasonu öyle yaptık zaten:) çektik arabayı bir yere indik sokak sokak kafamız yukarıda, her kiralık ilanını aradık.
ama sıkıntımız şu ben sıfır ev istiyorum onun için biraz zor yoksa ev çok.
zaten şöyle bir karar verdik mayıs ayına kadar benim istediğim gibi ev bulamazsak kullanılmış evlerede bakacağız.
tatlım 2,5 ay var ama daha perdeler dikilecek, mobilyalar alınacak, eve göre alırız diye almadık biz mobilyaları. gerçi baktık beğendik
aman ne biliyim. ben biraz tezcanlıyım galiba:)

biz de aynen eve göre alırız die mobilya fln almadık..bi tek benim ailem yatak odasını aldı..perdeyi fln takmıorum çünkü kiraya çıkacaz öle ağır buğur perdeler istemiorum bi güneşlik bi tül yeter :) cebinde para olduktan sonra eşya almak 2 günlük iş canım yaa....hallolur bi çabuk kasma sen :))

benimde yatak odam var:)) bizimkiler aldı. ama onu da eve göre değiştrimek gerekebilir. gardrobum biraz büyük benim çünkü.
ewet ya ben biraz aklımı sakin tutmaya çalişiyim en iyisi.
sokakta kalacak halimiz yok ya mutlaka buluruz ev:)

sokakta kalmıcaz evet ama hemen olsada fena olmaz diye düşünüyorum :) bu herşeyin hemen olması isteği biraz beni yoruyorr .. bu arada herkese slmmm ..

slm yavrular bende bugün günlük pasta tabaklarımı,çatal bıçaklarımı aldım sonra annemle çıkıp 4 tane altınbaşağın 4 tane elsaf silikon yastıklarından,uyku seti,dört tane de ayak havlusu aldık.yarın da fak tefek şeyleri alıcaz.ev muhabbetinden bahsetmişsiniz bende hala tutmadım benimki de acele etme diyor.erkeklerin hepsi aynı.kızlar panik atak erkeklerde uyuşuk

ayyyy hadı darısı başımıza yaaa benımkı daha erken dıyor yahuuuuu
önceden yaptırsak artık herkes ıstıyor benımkı dur dıyor herseye yavaaass

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…