- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.741
canım bizim burda imam nıkahı istemeden hemen sonra yani nişanlandığın gün kıyılır düğün günü yenilenir.
kızlar saat 8 den 11 e yazan olmadı mı yahu, herkes ev hazırlığında mı ,
ımam nıhahı nı ne zaman yaptırıcaz ? ne zaman yaptırıcaksınız siz düşündünüz mü
biz imam nikahını çeyizimin gideceği gün yapacağız. yani düğünden 1 ya da 2 hafta önce.ışılcığım ben buradayım tatlımm:)))
biz imam nikahını düğünden sonra yaptırmayı düşünüyoruz...
bildiğim kadarıyla da zaten mutlaka resmi nikahtan sonra yapılmalı imam nikahı...
radyologg bacım topik açmadığın bir konu kaldımı acaba merak içerisinde düşünüyorum:)selam kızlar topic acmıstım ben bu konu ile lgili değişik fikirler vardı ama bulamadım topiği neyse ben kına gecesının oldugu hafta yaptırmayı dusunuyorum 1-2 gun kala falan düğün sonrası yaptıramnam nıkahım 17:30 da aksam 7 de yemek baslıyo bana uymaz yanı
benım gıbısın sen de ben o panık halini tum gun yaşıyorum canım cok zor benım için, bızı m de ev tutalım dedıkce bakıyor yüzüme yani daha erken dıyor da anlamıyorum ben henüz, hemen tutalım yerlestırelım gıbı gelıyor bana davetıyeler için de erken dedi beyim.
ay biz davetiyeyi hallettik..çok şaşırdım erken merken demedi kuzu kuzu baktı onca davetiyeye :)) aslında bence erkendi amaa
amaaan bgn boşveriorum hazırlıkları..kuaföre gitcem saçımı boyatcam ben
hahaha :)) ben de elektrik süpürgesi bakıom hala :)) gelinliğe bu kadar bakmamıştım :S uzuuun bi süre watt, emiş gücü gibi laflar duymak istemiorum! :)))))
kolay gelsin tatlım yaa........
kızlar hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
pazartesi evli bır bayan olcam cok heycanlıyım ben ya offfffffffffffffffffffffffff :26:
canım günaydın:)
ne kadar güzel bir duygudur:) sakin ol heyecana gerek yok herşey çok güzel olacak.
sen pembe elbisenle göz kamaştıracaksın:)
canım inan elimden gelen bişi olsa hemen yapim.....çekmeköyden arıodun dimi sen tatlım? e bakim istersen bi yandan ben de....
tatlım bence h.sonu gidin kafanızı havaya kaldırıp sokak sokak gezin..öle netten fln zor oluo ev bulmak..kiralık yazısı gördüğünüz eve dalarsınız....bulursunuz canım ya daha 2.5 ay fln var..sıkma canını..zaten her şey kolili o yüzden taşıması rahat olur..sonuçta kurulu ev taşımıoruz ki yeni yeni eşyalar yerleştircez :)
biz de aynen eve göre alırız die mobilya fln almadık..bi tek benim ailem yatak odasını aldı..perdeyi fln takmıorum çünkü kiraya çıkacaz öle ağır buğur perdeler istemiorum bi güneşlik bi tül yeter :) cebinde para olduktan sonra eşya almak 2 günlük iş canım yaa....hallolur bi çabuk kasma sen :))
benimde yatak odam var:)) bizimkiler aldı. ama onu da eve göre değiştrimek gerekebilir. gardrobum biraz büyük benim çünkü.
ewet ya ben biraz aklımı sakin tutmaya çalişiyim en iyisi.
sokakta kalacak halimiz yok ya mutlaka buluruz ev:)
biz davetiye haftaya bakacağız. erken değil donra diğer işlere yoğunlaşınca aklında kalmamış olur.
aaaaa ben bugün yine ev bakıyorum netten. ve artık kira, depozito, yeni ev kelimelerinin benim için bir anlam kazanmasını istiyorum!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?