- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
bunu bilmiyordum sağol canım paylaşım için...amin Allahım herkesin bebeğini esirgesin.kzılar yusuf suresini okuyanının bebeği güzel olurmuş.40 gün boyunca hergün okuyun bence.başladım ben okumaya.
yasin-i şerif her derde deva zaten bence.evet okumaya gayret etmeliyim bende Allahın izni ile..evet bunu ben de duymuştum. bir de hamilelik boyunca hergün yasin-i şerif okuyanın doğumu kolay bebeği sakin olurmuş.. ben de başladım 4 gündür okuyorum, inşallah doğuma kadar sürdürürüm..
aslında başka dualar da var ama tam bilmiyorum hepsini öğrenmek istiyoruum :Saruboceq:
hooşbuldukkk nasılsın canım? olumunekankayizsmilehosgeldin..:1hug:
ayy çok doğru ama ben bi türlü yapamıyorum bu ara biraz saldım çayıra...-tatlicadiarzu-Bence kızlar makyajınızıda yapın bakımınızıda saçlarıda fönleyın ne kadar bakımlı olursanız o kadar kendınızı ıyı hıssedersınız eger yapmazsanız psikolojık olarak kendınızı kotu hıssetme olanagınız yuksek cunkı hepımız su an hamılelıge adapte olmus vazıyetteyız.bakımlıyken ne bulantım kalıyo ne bıseyım kafanızı dagıtın guzel bı hamılelık gecırırsınız dınleyın benı pişman olmazsınız ........