rüzgar tamamda asilll kaydirigubbakcemile3 benım patronumun papaganının ismiydi
HAHAHAHAHAHA KOPTUM GULMEKTEN YAAAA TAMAM ASİL MASİL YOK HEM ZTN BEN OĞLUM OLURSA DEMİR KOYCAM DEMIR GIBI EVLAT OLSUN kaydirigubbakcemile3:lepi:alkisalkisalkis:CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rüzgar tamamda asilll kaydirigubbakcemile3 benım patronumun papaganının ismiydi
ayyy eşimde tutturmuş bi efe olsun yada yiğit olsun erkek olursa diye efe koydurtmıyım bari kaydirigubbakcemile3 çok uydum efelerin yaramaz oldugunu niyeyse kime söylesem öyle diyor isim yansıması birazda doğru sanırım düşünün mesela ismin anlamı neyse kişinin karakterine mutlaka yansıyor benim çevremde böyle en azından sempatiksalakcinni
valla canım hıc bılgım yok ama kese normalıne gore hızlı gelısmıs olabılırmı dıye dusundum olabılır dr sordunmu
HAHAHAHAHAHA KOPTUM GULMEKTEN YAAAA TAMAM ASİL MASİL YOK HEM ZTN BEN OĞLUM OLURSA DEMİR KOYCAM DEMIR GIBI EVLAT OLSUN kaydirigubbakcemile3:lepi:alkisalkisalkis:CüvCüv:
anaaa topikte herkesin kız isimleri alya erkek isimleride yiğit efe kayra olcak anlaşılan
ayy bizde erkek olursa yiğitefe kız olursa elifnaz koyucaz kaydirigubbakcemile2
ben çocuğa konulan isimleri anlamlarının çocuğa yansıdığına inanıyorum o yüzden efendimiz anlamları güzel olan isimler koyun demiştir.efe enes çok yaramaz oluyolar asiye fln ismili olan asi oluyo karşılaştım böle durumlarla o yüzden koyacağınız isimler çok önemli hemde ilerde büyüdüğpü zaman çocuklar isimlerini beğenmemezlik edip ailelerine kızanlar var onların ilerde bi birey olacaklarını çalışma hayatı sosyal hayatı olacaklarını unutmayalım ve ona göre füzel isaimler koyalım arkadaşlar
ayy bizde erkek olursa yiğitefe kız olursa elifnaz koyucaz kaydirigubbakcemile2
dr a sordum tam bi acıklama yapmadı adet duzensızlıgı olabılır dedi benım sat 24 temmuz ama gebelıgımı 16 eylulde ogrendım 47 b hcg idim. Doktor 3 haftalık dedi sonra 2 hafta sonra gıttım 6 haftalık dedı kalp atısı yok dedi cok korktum .. 2hafta sonra baska bı doktora gıttım kalp atısını hem gordum hem duydum kese 9 haftalık gorunuyo ama 6 haftalık dedı onemlı degıl fılan dedı ama ben merak ettım size sorayım dedımm
Kızlar bısey dıcem sizeee son ay cok ıyı beslenın cok onemlıymıs bebısın dogum kılosu son ayda belırlenıyomus aklınızda olsun
evet öleymiş canım özellikle ilk üç ay bebek annaden besleniyomuş annenin yedikleriyle alakası yokmuş o yüzden bende ilk üç ayı kilosuz atlatır dier aylada birer son ayda 2 kilo ile bitirebilirsek tam süper olcak yani özellikle benm gibi kilolu hamile kalan arkadaşlarım için
KILO ALMAMAK MUMKUNMU CANIM YAA DELI GIBI SAAT BASI MİDEM KAZINIYO NE YICEMI SAPITIYOM BISEY YEMEZSEMDE BULANTIM OLUYO .ALCAZ KILOLARI GALIBAAA:1no2: