- 19 Haziran 2009
- 2.320
- 6
Anne Karnında Hafta Hafta Bebek Gelişimi
bakıyosunuzdur ama bilmeyen varsa tıklasın hafta hafta gebelik bilgileri veriyo
bakıyosunuzdur ama bilmeyen varsa tıklasın hafta hafta gebelik bilgileri veriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım valla arada belim agrıyo bacagım agrıyo basım agrıyo her yerımde var bişe herşeyi bebeğine bağlama için rahat olsun ki bebeğin rahat rahat uyusun dimi normal olacak agrılar
medical parkda benım halam dogum yaptı 2 sene önce cok cok cok memnum ama sezeryandı hiç agrısı sancısı olmadı .. muayne ücretleri ve dogum benı bıraz aşdı gidemedım ama gitsem mehtap hanıma giderdim iyi bi doktormus tavsiye ederim
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... uff belim agrıooooooo
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... uff belim agrıooooooo
hosgeldinnnn:1hug:
hoşbulduk hoşbulduk geçmişi okudum geldim..ayy... kan sonuçlarımı almam lazım ufff kan değerim iyiydi...
hoşgeldinkaydirigubbakcemile5aynen benimde belim bacağım karnım her yerim ağrıyo bide progestan içiyorum baş dönmesi yapıyo çok halsizim çookkk ama bebeğim için değer yeterki o sağlıklı bir şekilde büyüsün:CüvCüv:
slm haziran anneleri bende 6 haftalık hamileyim daha çok yeni dr bana sadece folik asit verdi ismi şu FOLBİOL siz hangisini kullanıyorsunu ve günde kaç defa benim folik asit günde 1 defa.başkada ilaç vermedi.2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicez tabi tahlillerde başlıyacak.
slm canım bende 5+1 hamileyim forbiol kullanıyorum daha doktora gitmedim bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum kalp atışınıda duyarız inş.
kızlar bişi sorucam ben adetim 1 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım değerim 102,33 çıktı sizce nasıl?bu haftsa sağlık ocağında kan testi yaptırıp bakıcam değerim yükselmiş mi?
slm haziran anneleri bende 6 haftalık hamileyim daha çok yeni dr bana sadece folik asit verdi ismi şu FOLBİOL siz hangisini kullanıyorsunu ve günde kaç defa benim folik asit günde 1 defa.başkada ilaç vermedi.2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicez tabi tahlillerde başlıyacak.
slm canım bende 5+1 hamileyim forbiol kullanıyorum daha doktora gitmedim bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum kalp atışınıda duyarız inş.
kızlar bişi sorucam ben adetim 1 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım değerim 102,33 çıktı sizce nasıl?bu haftsa sağlık ocağında kan testi yaptırıp bakıcam değerim yükselmiş mi?
simal06, ben de folbiol kullanıyorum günde 1 tane,
onun dışında elevit multivitamin,
pko hastası olduğum için de günde 2 tane glucophage, 1 tane de bebe aspirini alıyorum..
doktorcum bugünkü kontrolümüzde, bu ilaçları düzenli olarak kullanmamın bebikin sağlığını oldukça iyi etkillediğini ve olasi bi düşüğü engellediğini anlattı çok şükür içim rahatladı oldukça
simal06, ben de folbiol kullanıyorum günde 1 tane,
onun dışında elevit multivitamin,
pko hastası olduğum için de günde 2 tane glucophage, 1 tane de bebe aspirini alıyorum..
doktorcum bugünkü kontrolümüzde, bu ilaçları düzenli olarak kullanmamın bebikin sağlığını oldukça iyi etkillediğini ve olasi bi düşüğü engellediğini anlattı çok şükür içim rahatladı oldukça