2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar geldim doktordan. Ama keseyi göremedik daha maalesef. Yarin kan tahlili yapalim dedi. Rahimde kalinlasma var bu iyi belki gec döllenme felan olmustur dedi. 1-2 günün bile cok etkisi var dedi. Bakalim hayirlisi. Keseyi gören varmi bile?
 
selamlar
öncelikle hepimize hayırlı olsun inşallah
4 haftalık hamileymişim tesadüfen öğrendim tabi şok oldum
fakat sorun şu doktor sadece 4 haftalık hamile olduğumu söyledi ve başka da hiç bir şey söylemedi
yani ne kullanmam lazım şu anda ne yapmalıyım bilmiyorum
başka doktordan randevu aldım ama 1 hafta var henüz
paylaşabileceğiniz bir şey varsa şimdiden hepinize teşekkürler
 

Hayırlı olsun canım eczaneden folbiol al hemen 1 liraya satıyorlar günde 1 tane içeceksin. Folik asit ilk aylarda çok önemli canım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Dogru. 1-2 gun dahi cok onemli. Kese 5. hafadan sonra daha iyi gorunuyormus. Ben de oyle okudum . Telasa gerak yok arkadasim. Sana telaslanma desem de, ben cok telasliyim. Cumartesi gununu iple cekiyorum doktora gitmek icin..hihoyyyt
 

Ben simdilik bir Multivitamin kullaniyorum. Icinde folik asit de var.
 
Arkadaslar, ISTANBUL'da yasayanlar hangi doktora veya hastaneye gidiyorlar? Isim yazarsaniz sevinirim. Ben Turkiye'ye 2 hafta sonra gelecegim. Orda da bir doktorda takip yapmak istiyorum. Bakirkoy Acibadem'de docent dr. OZLEM PATA var. 3 yil once ona gidiyordum. Belki yine ona devam ederim. Tavsiyesi olan var mi?
 
merhaba canim benim kontrolum pazartesi günü bakalim benim durumum ne ??
banada rahimde kalinlasma ve sol tarafta yumurtlama oldugunu söyledi doktorum bekleyelim demisti sanirim gittigimde 4 hafta olucak cünkü ben tedaviyle hamile kaldigim icin son adet tarihimden cok sonra döllenme oldu ignelerle ... rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eyler ins ,,
 
Arkadaslar, aranizda multivitamin kullanan var mi? Ben bir multivitamin kullaniyorum. Icindd 400mg folik asit var. Cumartesi elbette doktora soracagim inshaallah ama 2010 haziran annelerinden bizi ziyaret edenler de ceap verebilirse seviniriz:)
canim merhaba ...
bende almanyada yasiyorum folioforte adinda folikasit aliyorum icerisinde yogun b12 vitamini iceriyor hemen hemen bir senedir kullaniyorum zaten tedavide görüyordum hamilelik icin bu sure iceersinde hic birakmadim halende aliyorum rabbim kismet ederse bende 4,cü haftami dolduracagim allahim dileyen herkese versin hayirlisiyla ..
 

Amiinn.. Inshaallah hepimiz icin hayirli hamilelikler ve dogumlar olur..
 
Arkadaslar, ben PKO luyum ve 5 haftalik hamileyim. Internette biraz arastirinca, pko lu kisilerin hamilelikleri ile ilgili cokca negatif yazilar okudum ve suan korku icindeyim. Kendimi cok ama cok kotu hissediyorum. Cumartesi gunu doktora gidecegim ama korkuyorum, ya bos gebelikse? ya diger pko lu anne adaylari gibi sorunlar yasarsam? Allah'im sen koru..
:sinifsinif: Uhhhuuu uhhuuuu...
 
Seydam

insallah güzel haberler ile gelirsin tatlim.


Royalist

Canim korkma pkolu oldugun icin sorun yasayacaksin diye bisi yok. Benim sürekli bulundugum topicde 3-4 arkadas vardi pkolu ama hepside yeni dogum yaptilar, bebislerde gayet saglikli. Sende hayirlisi ile alirsin bebisini kucagina.
 
:1rolleyes:
Tesekkurler bebiskom, teselli oldu inan. Kismetse yarin doktora gidiyorum. Korkmamak elde degil.. Inshaallah hayirli haberleri yarin aksam yazarim buraya...
 
canim bende pkoluyum biliyorsun hamileyim daha öncesinde 5 kere bebeklerimin kalbi durdu seni olumsuz etkilemek istemiyorum ama egerki normal yolla hamile kaldiysan muhakkak doktorunla irtibat halinde ol mutlaka mutlaka gerekli igneleri ,ilaclari vs. kullan ben suan catlatma ignesiyle hamile kaldim ve destekleyici igneler kullaniyorum allahim izniyle bebeklerimiz bize saglikla gelecek ins senin ilk hamileliginmi??
 
cok sagol canim benim senide meleginide rabbim korusun ins opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
 
Kizlar bugün sabah doktora gittim tekrar. Idrar testi yapildi positif cikti cok sükür. Kanda verdim aksam doktorum arayip haber verecek. Ay bide bilmiyorum psikolojikmi yoksa hamilelikdenmi ama benim geceleri ve sabahlar kalkinca bira midem bulanmya basladi sempatiksalakcinni ama cok rahatsiz etmiyo
 
canim insallah herzaman böyle güzel haberlerini aliriz hamilelgin boyunca bende henüz bulanti yok ama gögüslerim asiri dolgunlasti ve sizliyor baska bir problem yok allaha sükür bende pazartesi yazarim gelismelri canim:CüvCüv::CüvCüv:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…