2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

daha dün gibi hamilelik şaşkınlığı yaşadığım günler.. nasıl geçtiğini anlayamadan sizler de bu cümleyi kuracaksınız. bir bakacaksınız kocaman göbişleriniz olmuş -kilo ve çatlaklara hayıflansanız da inceden o pozitif enerji ilacı olacak herşeyin-.. ardından acı içinde siz her hareketini beyninize kazırken, sizin olduğuna inanamadığınız bir minik mucize tüm sevgisini aşılayıveriyor yüreğinize.
sizin adınıza heycan duyuyorum ve tebrik ediyorum.
Yeni haziran mucizelerinin melekleri, Allah kolaylıklar vererek sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
 
Son düzenleme:
Arkadaslar dun ilk kontrolume gittim 4+3 sun dedi doktor , 4+1 ken degerim 844 idi bugun tekrar test istedi benden ve ilaclar verdi sizede verdimi doktorunuz ilac?
magnesium sase
progestan 200 mg
gynoforma kan hapi
folibol
elevit
coraspin

ultrosondada bakti ve mercimek kadar birsey gosterdi simdilik sorun yok dedi haftaya kalp atisi icin bakariz dedi.
 
kızlar bende hamileyim sanırım test yaptım çift çizgi çıktı. Allah hayırlısını versin bi önceki bebğimin 9 haftalık kalbi durmuştu şimdi korkuyorum bende.. 2 yaşında da bi oğlum var. Henüz doktora gitmedim cumartesi gitmeyi düşünüyorum sizce doktor alttan mı bakar? Birde annelerinize söylediniz mi benim henüz eşim ve 1 arkadaşım biliyor sadece. Liste varsa ekleyin beni de, Hamiş arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla alırız inş kucağımıza..
27 yaşındayım, sat: 1 Eylül, 9 haziran görünüyor doğum tarihi
 
Bu arada kızlar ben yeni yemek sitesi açtım bakıp öneri ve eleştirilerinizi bildirirseniz sevinirim.
ilgilenirseniz sevinirim..
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Tebrik ederim Harzemsah,
Ikimizin de SATi Ayni. Benimki icin dogum tarihi8 Haziran gorunuyor internette hesaplatinca. Benim de annem, ablam vs bilmiyor. Esim ve 2 arkadasim biliyor simdilik. Doktora gidip bir comfirmasyon almadan konusmak istemedim. Bu arada yeni websiteni inceliyorum suanda. Hayirli olsun,,hihoyyyt
 
Geçmişe gittim geldim birdennn..
Nasıl heyecanlı nasıl tarif edilemez duygular yaşadığınızı biliyorummm.
Allahım tamamını erdirsin inşallah, sağlıcakla alın mis kokulularınızı kucaklarınıza...
 

Amiiinn... Tesekkur ederim Ozge. Cok icten yazmissin. Rabbim senin bebegine de hayirli saglikli uzun omur versin sizlerle beraber inshaallah :1rolleyes:
 
Kizlar bisi sorcam. Benim gögüslerim cok aciyordu dünden beri acimamaya basladi bi terslik yoktur dimi
 
Kizlar bisi sorcam. Benim gögüslerim cok aciyordu dünden beri acimamaya basladi bi terslik yoktur dimi

BEBISKOM, Bende de ayni durum var. Uzulme. Hersey yolunda. Belki de goguslerimizdeki o aciya alismisizdir diye dusunuyorum. Benim ara sira kasiklarimda adet sancisi gibi agri oluyor, o kadar. Gogus agrilarim durdu gibi. Ilk doktor kontrolunu yaptirdin mi?
 

Aa doğru 8 haziranmış ben yanlış hesapladım demek sen ne zaman gideceksin doktora?

İlgin için teşekkürler yorum yazmamışsın ama yoksa beğenmedin mi sitemi? :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aa doğru 8 haziranmış ben yanlış hesapladım demek sen ne zaman gideceksin doktora?

İlgin için teşekkürler yorum yazmamışsın ama yoksa beğenmedin mi sitemi? :)

Inshaallah cumartesi gunu gidecegim. Websiteni begendim. Begenilmeyecek gibi mi? :) SIK Kullanilanlara ekledim. Daha musait bir zamanda detayla incelemek istiyorum :) Ellerine saglik.
Buarada benim mutfak tecrubem az. Ben yemek yapmaya yakin bir zamanda basadim ve seviyorum. Tariflerinden faydalanacagim eminim ki:):CüvCüv:
 

Teşekkür ederim canım. Ancak gelir haziran anneleri daha erken ikimiz aynı gün doktora gidicez inş güzel haberlerle geliriz karın ultrasonundan görülür diye umuyorum bakalım kısmet, doktordan gelince yazmayı unutma..
 

Doktordan gelince yazarim tabi, inshaallah guzel haberler aliriz ikimizde. Hepimize kolay hamilelik donemi ve guzel haberler olsun.

SAT ayni olan birisi ile karsilasmak cok ilginc. Ayni gun doktora gitmemiz de oyle. Inshaallah bu forumlarda guzel dostluklar kurulur tum 2011 Haziran anneleri arasinda :)
 
Arkadaslar, aranizda multivitamin kullanan var mi? Ben bir multivitamin kullaniyorum. Icindd 400mg folik asit var. Cumartesi elbette doktora soracagim inshaallah ama 2010 haziran annelerinden bizi ziyaret edenler de ceap verebilirse seviniriz:)
 
Tecrubeli annelerin bizi daha often ziyaret etmesini ve tavsiyeleri ile bizleri yatistirmasini bekliyoruz :)

imza: 2011 Haziran anneleri

tebrikler canim,sen de ogrenmissin hamileligini.
Allah tamamina erdirsin...
Harzemsah seni de tebrik ederim.
Saglikla gelsin melekleriniz.

Ben zaten arada ziyaretinize geliyorum.
Ilgilendiginiz,sormak istediginiz herseyi bizlere sorabilirsiniz.
2010 anneleri adina konusuyorum ben seve seve tecrubelerimizi paylasiriz sizle :)))

Sevgilerimizle: 2010 Haziran Anneleri opuyorumnanaktan
 

canım yaa gecen sene yasadığım duyguları simdi seninle tekrar yasadım ..ben dünyalar güzeli birtanecik yavrumu kucağıma aldım .4 aylık oldu bile ..umarım sende sağlıkla yavruna kavusursun..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…