2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Birde bir çoğunuzun mesajlarının altında bebeğinizin kaç haftalık olduğunu gösteren bir çizelge görüyorum. Ama bunu nasıl yaptığınızı anlayamdım yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler
 

canim lilypie.com adresinden yapabilirsn
 
Kızlar ben bi tane tablo gordum orda herkezın ismi var benım nıye yok o tabloda yer almak ıcın ne olması gerek şart varmı
 
teşekkürler hepimize inşallah:Saruboceq: bu arada hoşgeldin aramıza:)
Canım hoşbulduk :) Yazamadım site biranda gitti
epidurel dogum felç yapıo die duydum dogruluk payı var mı
Tatlım evet işin ehli olmayan biri yaparsa felç ihtimali var, benim k.pederimde ameliyat olurken epidural oldu.Belde ağrı bırakıyormuş onda bi sorun olmadı başka..

anladım canım muhtemelen benimde aynı olur.Bende ssklı çalışanım.Ama bizim diarenin anlaşmalı olduğu akay hastanesi vardı ya bak aklıma geldi bende ona gidebilirim ama evimize yakın olsun istiyodum gerçi ben doğumu Ankarada değil Tekirdağ da yapmak zorundayım.Eşim orda.
Bakarsın beraber olur bebeklerimizin doğum günü, cinsiyetlerinide aynı vakit öğrencez :))
Aslında özel daha mantıklı bencede ama bazı arkadaşlarım özelde her makinenin olmadığını söylediler.Devletten daha memnun kalmışlar ama tabi tercih meselesi.Bakalım biz neye gideriz :)
 
Son düzenleme:



evet canım devlet hastaneleri o bakımdan daha iyi tabi..mesela 29 mayıs hastanesi özel ve kuzenim oraya gidiyor.bi test için bizim hastaneye göndermişler..eksikelr çıkabiliyor..sanırım benim hasane iyi gibi şimdilk eksikliği duymadım..akay iyi ise bi araştır istersen cnaım.anlaşmalı olduğu için daha ekonomik olur senin için..


zemuszemus
 
TATLIM YENI ARKADAŞ ÇİZELGEDEN İSTİYO SANIRIM BU İŞİN UZMANI OLARAK ARKADASLA ILGILENIRMISIN :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: bi kaç gün sonra şikayet etmeye başlarmışş aklinialirimsmile

:roflol::roflol::roflol:
 
oh bee mesai bitmek üzere..fast fooda dikkat etmek lazim ama canim cok istiyo suan delikafadulden
Gidip yemem lazim delikafadulden
 

çağ hastanesi güzel bi hastane.Bencede memnun kalırsın.Biraz araştırayım bende ona göre giderim.Gerçi bi arkadaşım orda doğum yapmıştı memnundu ama yinede bi konuşayım :) Canım sen ne tarafta oturuyosun? Ben aydınlıkevlerdeyim.
 
hee aklımdayken, bebek için çiğköfte ama etsiz olanı yemenin sakıncası olurmu acaba?
Valla biz öğrenince kuzenim çiğ köfteli kutlama yaptı :))

Bide maydonuz yenmemesi gerekiyor düşük yapıyomuş.Çekirdekle ilgilide bişey vardı ama hatırlayamadım.Dün gecede çitledik valla korkuyorum herbişeyi yerken zararı olurmu bebeğe diye?
Bildikleriniz varsa paylaşalım arkadaşlar olurmu ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…