meyva olarak armut elma şeftali ve kayısı verilebliyor. tabii bu mevsimde armut ve elma en ideali.
sebze olarak da karnıbahar pırasa brokoli havuç patates beyaz lahana ıspanak semizotu enginar bunları sırayla verebilirsin 3 gün aynı sebzeyi dene ama alerji yapıp yapmadığını görürsün. ben mesela sebze çorbasına her 3 günde bir yeni sebze deniyorum drumun önerisiydi bunlar buarada.
pirinç unu muhallebi sürekli verme dediğin gibi kof şişiriyor ve de kabız yapıyor. yapasan da çok sulu yap katı yapma. hipp in yulaflı elmalısı özellikle gece verilirse çok güzel uyutuyormuş ben bulabildiğim sürece alıyorum ama pek bulunmuyor hippin ürünleri . o yüzden milupanın gece tahıl mamasından veriyorum mecburen. içinde soya lesitini ve mısır var milupada. beslenme uzmanlarına danıştım tamamaen organik olduğunu söylüyorlar. inanmak istiyorum ben de. gdo dan nekadar korumaya çalışırsak çalışalım herşeyin içinde var maalesef özellikle 2 sne sonra nasıl koruyacağız ki tüm çikolata bisküvilerde var aslında herşeyde var maalesef