2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba daha önce bi arkadaşada sölemiştim oksizinc pişik kremi ayrıcada önleyici kullandım hemen geçti.sürekli kullanıyordum ama bu aralar pamukla zeytinyağı sürüyorum çok az yumuşacık oluyo zeytin yağıda çok ii geliyo.maşallah o günden beri hiç pişik olmadık.bide şey çok önemli ben genellikle poposunu pamuğu suya batırıp siliyorum.zaten hava çok sıcak bide mendiller daha fena yapar her nekadar saf su ve pamuk deselerde yakıyor...

meme kardeşliği, çok hoştu yaa :) umarım yapmıştır bebeğin kakasını

Allah yardımcımız olsun canım, helede senin :) seni böyle gördükçe şikayet etmeye hakkımız yok diye düşünmeden edemiyorum, ne haddimize diyorum valla...

dün 4 çay kaşığı rezene çayı verdim,üstüne bi banyo yaptırdım, sonra tıka basa emzirdim veeeee 4 saat uyudu, uyandı emdi tekrar uyudu...çok sevindim :)) gelin canım bekliyorum...annene de selamlar...

canım ben de su ve pamuk mendille temizliyorum altını pişik olduğundan beri, saf pamuk biraz sert geldi galiba onu kullanınca tekrar kızardı... en son bepanthene merhem kulandım azaldı iyice. geçince de chanel yazmış mustelanın kremi varmış. onu deneyeyim bi. zeytinyağını da deneyeyim, deneye yanıla artık:)

canım o karışımın tarifini bize de yazar mısın

Arkadaşlar, hilmi ve fatma nın bebeği ile ilgili durumu anlayamadım ya da anlamak istemiyorum ... Net bişeyde okuyamadım. Umarım korktuğum olmamıştır.Bi bilginiz var mı acaba ?

cumartesi günü kırkımız çıkıyo ve biz pazar günü uçakla ankaradan izmire gidiyoruz inş.ama endişeliyim yolculuğumuzun nasıl geçeceği konusunda umarım en az hasarla varırız.yatak sorunumuz vardı.orda annemlerin yazlığına gidicez.annem ben torunumua pratik bi park yatak alırım dedi.sizin bu konuda başka prtaik bi öneriniz var mı.şöle portatif seyahat için yatak olsa keşke valiz gibi.açılınca yatak olsa:))kendime olabildince üçük bir valiz yapıcam ki bebeğimin eşyalarına max. yer açabileyim.biraz zor bir yolculuk olucak ama üstesinden geliriz inş.sizce arabayla gitsek daha mı iyiydi.arabayla gitmek istemedim hem kendi arabzmız değil emaneten eşimin kardeşinden alıcaktık hem de 8 saat çocuk yollarda perişan olur diye düşündüm bu sıcakta.

canım sütünü sağıp klimalı torbalara koyarsın mama olayını öyle haledersin kaç saat yolculuk yapacaksın bilmiyorum ama en iyisi uçak gibi gözüküyor ne tarafa yolculuk ii tatiller size biz bodrumdayız buralarausa görüşürüz park yatak ii bi çözüm daha iyisi olamaz herhalde hem pratik hem onu giderken evinize dahi götürebilirsiniz çünkü katlanıp taşınabilecek bişey

süt sağıp anneme bıraktım kdv zamanı ama çok zor aayrılmak oğluşumdan giderken dudaklarını büze büze ağladı kıyamam ben ona

yolculuğumuz izmir seferihisara rabayla gitsek 8 saat sürüyor.süt sağmama gerek yok. çünkü uçakta da emziririm emizrme önlüğü almıştım o işe yarar.zaten doktorumuz da öle dedi. uçak kalkarken ve inerken emzirmek gerekirmiş.

canım benim ben nıvea nın pişik önleyici kremini kullanıyorum hiç pişik olmadı kızım hatta eşim parfümeride çalışıyor müşterisini birisi o kadar çok alıyormuşki sormuşta her türlü kremi denedik bundan daha iyisini bulamadık demiş günde 2 veya 3 kere sürüyorum nazar degmesinde hiç pişik olmadık birde ıslak mendilde çok önemli ben primanın premiyum olanını kullanıyorum belkide ondan olabilir bi deneyin derim
bebeklerdeki gaz içinde günde 1 kere rezene çayı içiyorum tabi yediklerimede dikkat ediyorum gaz sorunumuz yok şimdili

:) asude msj ını görmezse, o gelip bana yaptığında ben yazarım canım

canım annem gelicek akşama öğreneyim yazarım...
teşekkür ederim kızlar çörekotu çok şifalı bir şey bildiğim kadrıyla inşallah rahatlatır kuzucukları..

Arkadaşlar, hilmi ve fatma nın bebeği ile ilgili durumu anlayamadım ya da anlamak istemiyorum ... Net bişeyde okuyamadım. Umarım korktuğum olmamıştır.Bi bilginiz var mı acaba ?
canım benim de hala inanasım gelmiyor, çok üzüldüm ama malesef fatma bebeğini kaybetmiş doğumdan kısa bir süre sonra... Rabb'im sabırlar versin inşallah onlara...

olur canım bekliyorum. sıpa bugünde uyumadı sabahtan beri... birden bire bağırıyo uykusunda sancıdan offfff
idare edicez bi süre ne yapalım...

canım annem 4-5 saate kadar gelir inş azıcık daha dişini sıksın ezgi hanım sen çörekotunu ve sarımsak döveceğini hazırla ben gelir gelmez ararım hem yapar hem dinlersin daha sonra da buraya yazarız diğer arkadaşlarda faydalansın...

bem de o çaylardan içtim canım ama bıraktım bi süredir. yediklerime de dikkat ediyorum ama işte bağırsakları düzene girinceye kadar biraz sıkıntı işte
pişik de sanki geçiyor gibi ama aklımda olsun nivea... teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…