2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yaşamayan var mı desene canım ?

Valla ben pişik kremi sürmeyi bıraktığımdan beri pişmedi kızım.. Bence sürmeyin.. Günde 2-3 kez poposunu yıkayın daha iyi..

Evet canım haklısın aslında ben bıraktım pamuk ve suyla silip kurulayıp zeytinyağı sürüyorum yavruma inş geçer çok kötü oldu totosu.. canımm benm :KK14:

kız bende bakıyorum ama genelde kmse olmuyo sıkıldım evde ya kızım yaramaz sayılmaz ama uyku sorunumuz var bazen hiç uyumuyo vakit buluncada tek olduğum için işlerimi yapıyorum senin nasıl geçiyo ?senn cimcime uslu anlaşılan maşallah :nazar:

bende tekim uyku problemimiz yok maşallah gündüz de gecede uyuyo sabaha karşı emmeye kalkıyor yine uyuyor 3-4 saatte bir muhakkak uyur yoksa halim yaman bir problemi gazı falan yoksa genelde maşallahımız var şimdilik değişirmi bilemiyorum inşallah böyle gider:nazar:

bende tekim uyku problemimiz yok maşallah gündüz de gecede uyuyo sabaha karşı emmeye kalkıyor yine uyuyor 3-4 saatte bir muhakkak uyur yoksa halim yaman bir problemi gazı falan yoksa genelde maşallahımız var şimdilik değişirmi bilemiyorum inşallah böyle gider:nazar:

bende tekım veeeeee kızımda uykusuz denızcımm valla bebısıne masallahh de cok zor yalnız cocuk buyutmekk pardon tek:)

bende tekım veeeeee kızımda uykusuz denızcımm valla bebısıne masallahh de cok zor yalnız cocuk buyutmekk pardon tek:)

inşallah bir an önce düzene girersiniz canım sizde tahmin edebiliyorum bir gece bizde yaşadık allah birdaha yaşatmasın sen ayrı çocuk ayrı perişan oluyor allah hepimize kolaylık versin..

bebeği uyuttum dye yazmamla uyanması bir oldu yaa :KK43:( uyumuyorr uyumuyorr sabahtan berii :KK43:( ezgicim nazardır o geçer bişy olmaz...

selam kızlar
dün sabah kalça çıkığı ultrasonu çektirdik, çok şükür sorunsuz çıktı... sonra da kayınvalidemlere geçtik, akşama kadar ordaydık. ve kızım beni çıldırttı. kalabalık gördüğü zaman çok huysuz oluyo. saat 2 de hastaneden geldik, gece 11 e kadar toplam 1 saat uyudu, sürekli ağladı ve emmek istedi. belki 25 kere emzirdim o süre zarfında... 5,6 defa uyudu ama 10 dk yı geçmedi,,, ne yemek yiyebildim ne 1 bardak çay içebildim. neyse saat 11 gibi arabamıza bindik ve hanımefendi daha araba hareket etmeden kucağımda uyudu. ve arabada 5 saat yol gitsem uyanmıyo, çok seviyo. bu uyuyp uyanma, sürekli emme isteği meselesini yaşayan var mı kızlar yaa, 1. ayımıza kadar böyle bişey yoktu. yattığı zaman 3 saat uyurdu. nazar mı acaba demeden geçemiyorum:26::26:

canım aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz.benimkilerde kalabalıkta bir huysuz bir huysuzlar sorma.tam uykularını düzene sokuyorum ya bi gelen oluyo ya da bizim gitmemiz gerekiyor tüm emeklerim boşa gidiyo.büyük olan kızım (ilk doğan)gökçe de kalabalıkta ben çıldırmışken o da habire emmek istiyor:KK37:.kızım diyorum kardeşini de düşün.biraz da ona bırak.olmuyo böle.madem tek başına saltanat sürmek istiyodun onu niye peşine taktın da geldin...!!!!!!!:KK52::KK52:

neyse ki bunlar geçici durumlar.günden güne değişecekler.merak etme.böyle sürmez ezgi...

kucaktan kucağa geziyo, kayınvalidemlere de akrabalar bizi görmeye gelmişler. çocuk fizah fizah bağırdı. dr. gaz için bi kaç kaşığı rezene ve arada bi 1 çay kaşığı zeytinyağı ver dedi. popsunu çeke çeke ağlıyo yavrum

canım gaz problemini tak diye çözecek doğal bir karışım var ben asudeye doğar doğmaz verdim hiç zararı yok sonuçta çörekotu.tam nasıl yapıldığını bilmiyorum annem yapıyor annemle biz haftaya gelicez o zaman annem gelir sana yapar o karışımı ben çoookk rahat ettim emin ol sende rahat edersin 1 hafta daha sabret geliyorummmmm.

mothercarede indirim mi var? ben de ankaradayım, gideyim bi:) bu arada bana kalsa çoktan çıkardım ama babamız kırkı bekleyelim diyor. aslında çok gezen biri değilimdir ama çalışıyodum, şimdi sürekli evde biraz zor geldi:KK43: bu arada benimki emzilk verince kusuyor yaa:KK43:

evet evet başladı indirim, temmuzda oluyor zaten indirimleri. babalar çok titiz hep evet ama evde fazla steril ve bunalım halinde olmaktansa attık kendimizi dışarı çok da keyifliydi dışarda kızım. 40ı beklemenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum ben, havalar da güzelken akşam üstü serinliğinden bebekleri faydalandırmak lazım.
karar vermek için belki erken ama bizim kız da emziği ağzına verince 2 metre uzağa fırlatıyo :)

Merhabalar taze anneler :)

Hepiniz meleklerinize sağlıcakla kavuştunuz şükürler olsun ....

Allah bir ömür sizlerle sağlıklı mutlu huzurlu hayatlar nasip etsin inş evlatlarınıza...

Belki çok zor zamanlar geçirdiniz doğum anında belki çok kolay, ama önemli olan onların sağlıklı olmasıydı ....

Bu da herşeye değer sanırım.Çok uzun zamandır yazmak istiyodum kısmet olmadı ....

Bebeklerinizide merak ediyorum aslında , gerçi koyduysanızda rastlamamış olabilirm...

Hepinizi öpüyorum kızlar.... Kolay mutlu ve huzurlu zamanlar meleklerinizle :)

Kendinize ve süt kokululara çok iii bakın anneleri :)

SLM KIZLARRR ...epeydir giremiyorum miniğim 23 günlük oldu bizdede malum sorunlar sürekli emmek istiyor dün kakasını yapmadı bugunde daha bişey yok kafama çok takılıyor neden yapmıyorki:44:

Minikeller ne güzel hergün yapıyordu önceden dün yapmadı ee bugunde bişey yok endişelendim bide sadece anne sütü veriyorum .kakasını yapmadığı içinde huzursuz süreklı emmek ıstıyor memeden ayırınca basıyor yaygarayı gaza gelınce alttanda üsttende çıkarıyor ama işte yapışık gezıyoruz şimdi uyudu uyanınca yıne başlayacak bizim meme kardeşliği

evet evet başladı indirim, temmuzda oluyor zaten indirimleri. babalar çok titiz hep evet ama evde fazla steril ve bunalım halinde olmaktansa attık kendimizi dışarı çok da keyifliydi dışarda kızım. 40ı beklemenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum ben, havalar da güzelken akşam üstü serinliğinden bebekleri faydalandırmak lazım.
karar vermek için belki erken ama bizim kız da emziği ağzına verince 2 metre uzağa fırlatıyo :)

haklısın canım, ben de dün sabredemedim artık evin önüne çıkardım biraz. dediğin gibi sakinleşti çıkarınca. mothercare'de baktım, çıtçıtlı badi aldım 3-6 ay için:KK55:

selam kızlar hala çocuğumu uyutmakla meşgulum :KK37: doktora gittiğimde kolidorda yazan bi bilgi dikkatimi çekmişti onu sizinler paylaşmak istiyorum, hani derler ya 2 saate bir emzirin diye, orda yazan maddelerden birinde bebeğiniz her isteidğinde emzirin yazıyordu... bi de emzirirken emzik vermeyin yazıyordu... ben emzik vermiyorum gerçi de bilmenizi istedim...

selam kızlar hala çocuğumu uyutmakla meşgulum :KK37: doktora gittiğimde kolidorda yazan bi bilgi dikkatimi çekmişti onu sizinler paylaşmak istiyorum, hani derler ya 2 saate bir emzirin diye, orda yazan maddelerden birinde bebeğiniz her isteidğinde emzirin yazıyordu... bi de emzirirken emzik vermeyin yazıyordu... ben emzik vermiyorum gerçi de bilmenizi istedim...

mervecim kolay gelsin. ben uyutmaya çok odaklandığım zaman anlıyormuş gibi inadına uyumuyor... bu arada bana da doğum yaptığım hastanede her ağladığında emzir demişlerdi, bi de dediğin gibi emzik vermeyin diye uyardılar. ama işte bazen çok ağlayınca insan her yolu deniyor sakinleşmei için. yoksa ben de pek taraftar değilim emzik vermeye. hoş, almıyo zaten:KK51:

mervecim kolay gelsin. ben uyutmaya çok odaklandığım zaman anlıyormuş gibi inadına uyumuyor... bu arada bana da doğum yaptığım hastanede her ağladığında emzir demişlerdi, bi de dediğin gibi emzik vermeyin diye uyardılar. ama işte bazen çok ağlayınca insan her yolu deniyor sakinleşmei için. yoksa ben de pek taraftar değilim emzik vermeye. hoş, almıyo zaten:KK51:

memeye aşırı düşkün bebekler emzikten pek haz almıyorlar zaten nilgüncüm... ben emzik vermeyi denemedim ama ablam denemişti onun oğlu memeden inmezdi hiç almadı emziği emziksiz büyüdü... sakinleşmesi için işe yarıyor ama çok da eksi yönleri var be canım... boş plastik bi şeyi emiyor, onunla uyuyor.... açıkcası ben kendi göğsümü emip benim göğsümde uyumasını tercih ederim... dışarıdayken müthiş bir kurtarıcı ama sadece dışarıdayken...

memeye aşırı düşkün bebekler emzikten pek haz almıyorlar zaten nilgüncüm... ben emzik vermeyi denemedim ama ablam denemişti onun oğlu memeden inmezdi hiç almadı emziği emziksiz büyüdü... sakinleşmesi için işe yarıyor ama çok da eksi yönleri var be canım... boş plastik bi şeyi emiyor, onunla uyuyor.... açıkcası ben kendi göğsümü emip benim göğsümde uyumasını tercih ederim... dışarıdayken müthiş bir kurtarıcı ama sadece dışarıdayken...

haklısın canım ne diyim, biraz kolaylık olsun diye her şeyi deneyebiliyor insan. hamileyken şunu yapmam dediğm şeyleri yapıyorum, şu an dizimde sallıyorum mesela, oysa çok idealisttim bu konuda:KK24:

X