2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım gece nöbetine hazır ol o zaman

iyi gecelerrr...
yarın misafirlerim var fakat tüm gün oğlumla uğraştığım için hiçbir şey yapamadım. ütü yapıyorum şimdi

iyi gecelerrr...
yarın misafirlerim var fakat tüm gün oğlumla uğraştığım için hiçbir şey yapamadım. ütü yapıyorum şimdi

ayy inanmıyorum ya dünden berii bi Allahın kuluu girmemiş sen hariçç canımm öff nerdesiniz yaa :84: yakamozzzz denizz blue. tubii esergünn ve sayamadıklarımm ;p

ayy inanmıyorum ya dünden berii bi Allahın kuluu girmemiş sen hariçç canımm öff nerdesiniz yaa :84: yakamozzzz denizz blue. tubii esergünn ve sayamadıklarımm ;p

yakamoz bir süre yok canım gidicem demişti vallahi ben burdayım bakıyorum bi ben varım hep çıkıyorum geri kalanların bebişler yaramaz heralde..

bebişi uyuttum sular kesik hiççç iş yapasım yuok yaaa :))) oturmak uyumak ve yine oturmk istiyorummm

selam kızlar
dün sabah kalça çıkığı ultrasonu çektirdik, çok şükür sorunsuz çıktı... sonra da kayınvalidemlere geçtik, akşama kadar ordaydık. ve kızım beni çıldırttı. kalabalık gördüğü zaman çok huysuz oluyo. saat 2 de hastaneden geldik, gece 11 e kadar toplam 1 saat uyudu, sürekli ağladı ve emmek istedi. belki 25 kere emzirdim o süre zarfında... 5,6 defa uyudu ama 10 dk yı geçmedi,,, ne yemek yiyebildim ne 1 bardak çay içebildim. neyse saat 11 gibi arabamıza bindik ve hanımefendi daha araba hareket etmeden kucağımda uyudu. ve arabada 5 saat yol gitsem uyanmıyo, çok seviyo. bu uyuyp uyanma, sürekli emme isteği meselesini yaşayan var mı kızlar yaa, 1. ayımıza kadar böyle bişey yoktu. yattığı zaman 3 saat uyurdu. nazar mı acaba demeden geçemiyorum:26::26:

slm cnmm pısık demıssın benım kızda pısıkten kurtulamıyordu cok hassas cıldı varmıs hameten popolın herseyı denedım ama mustelanın pısık kremı super ben bı tekondan care buldumm

bebişi uyuttum sular kesik hiççç iş yapasım yuok yaaa :))) oturmak uyumak ve yine oturmk istiyorummm

gelenin gidenin yoksa boşver kız işi gücü, devir popoyu yat zaten canımızı çıkarıyo sıpalar benimkini yüzüstü uyuttum şuan, daha çok uyuyo gece de 1 er 2 şer saat uyudu zaten, ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmm

))::):))bızımde 3 hafta oncesıne kadar bole bıseyımız yoktu aa sımdı 1 aylıgız sureklı ayakta huzursuz yatıyo 10 dk sonra uyanıyor bızımkı sanırım gaz umarım senınkı dun sadece kalabalıktan rahatsız olmusturr...

yakamoz bir süre yok canım gidicem demişti vallahi ben burdayım bakıyorum bi ben varım hep çıkıyorum geri kalanların bebişler yaramaz heralde..

kız bende bakıyorum ama genelde kmse olmuyo sıkıldım evde ya kızım yaramaz sayılmaz ama uyku sorunumuz var bazen hiç uyumuyo vakit buluncada tek olduğum için işlerimi yapıyorum senin nasıl geçiyo ?senn cimcime uslu anlaşılan maşallah

canım merhaba temmuz annelerindenm aslında ama 22 haziranda doğum yaptım bende senle bir hafta var aramızda... benim oğlum da aynı seninki gibi misafir geldimi yada biz gittik mi hep huysuzlanıyor aslında eşim hep okuyor nazar değiyor diye... ve aynen arabaya bindiğimiz gibi de uyuyor ben olabildiince evden çıkarken uyutmaya çalışıyorum tabi her zaman olmuyor ama..sıcaklardan da bunalıyor yavrucaklar oğlum isilik içinde sürekli siliyorum her gün yıkıyoruz halbuki...sen yine istedikçe emzir onun kendini güvende hissettiği tek yer senin göğsün çok yorucu biliyorum ama napalım böyle böyle büyücekler annesi...

kucaktan kucağa geziyo, kayınvalidemlere de akrabalar bizi görmeye gelmişler. çocuk fizah fizah bağırdı. dr. gaz için bi kaç kaşığı rezene ve arada bi 1 çay kaşığı zeytinyağı ver dedi. popsunu çeke çeke ağlıyo yavrum

hoşgeldin öncelikle...
hemen nazar değiyor yaa, anladımki kalabalığa girince böyle davranıyo. ve sade ve sadece memede susuyo...süt dayandıramıyorum. Allah a şükür süt var, ya olmasa mamayı hazırlama evresinde kendini paralardı heralde... benim yaşadığım yer serin, isiliğimiz olmadı, şapka taktığım zaman kafasında oluyodu, artık takmıyorum, daha rahat ediyo böyle... kimse gelmesin istiyorum artık

slm cnmm pısık demıssın benım kızda pısıkten kurtulamıyordu cok hassas cıldı varmıs hameten popolın herseyı denedım ama mustelanın pısık kremı super ben bı tekondan care buldumm

bende pişik olmadığı halde onu kullandım ve kullanırken pişik olduk ya neden oldu anlamadım ama aslında memnundum

aynen canım bizde öyleyiz ama akşamları sadece emiyo bi dakika sonra bi ağlamaya başlıyo emmiyoda aç olduğu için uyuyo 5dk sonra uyanıyo napcam bilmiyorum devam ederse doktorumzla görüşücem ..bebek ağlarken anne sakin olmazsa dahada ağlarmış denedim gerçekten aklında bulunsun canım annelik =sabır

Yaşamayan var mı desene canım ?

bende pişik olmadığı halde onu kullandım ve kullanırken pişik olduk ya neden oldu anlamadım ama aslında memnundum

Valla ben pişik kremi sürmeyi bıraktığımdan beri pişmedi kızım.. Bence sürmeyin.. Günde 2-3 kez poposunu yıkayın daha iyi..

evet canım nazar değiyo heralde bende geçen kuran okuttum sonra huzursuz oldu çocuk emmedi inş düzene giricez ama ne zamn bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…