- 30 Aralık 2010
- 1.199
- 0
huysuz kızım ayça sabah saat 10 dan beri uyuyoooo.inanamıyorum.3 saatte bir mamasını verdim uyumaya devam etti.gökçe hanım zaten uykuyu seviyo.gözünü açıp ta mama zor yiyo.işin garip tarafı bugün evde yanlızım.kayınvalide yok.kızlarım bana acıdılar mı ne? canlarım benim...
canım gece nöbetine hazır ol o zaman
iyi gecelerrr...
yarın misafirlerim var fakat tüm gün oğlumla uğraştığım için hiçbir şey yapamadım. ütü yapıyorum şimdi
ayy inanmıyorum ya dünden berii bi Allahın kuluu girmemiş sen hariçç canımmöff nerdesiniz yaa :84: yakamozzzz denizz blue. tubii esergünn ve sayamadıklarımm ;p
canım ben de her uzun süreli ağlamasında deniyorum, açken falan da denedim ama almıyo, aslında istemiyordum alıştırmayı zaten ama işte çok ağlayınca belki sakinleştirir umuduyla verdim ama kusuyo ısrar edince... sütün yetip yetmediği konusunda emin olmak zor ama ben bezine bakıp karar vermeye çalışıyorum. sen de olumsuz düşünme lütfen...benimki de bazen saatlerce ağlıyo, sakinleştirmeye çalışıyorum, şekilden şekile giriyorum... bi de pişikten kurtulamıyoruz malesef
bebişi uyuttum sular kesik hiççç iş yapasım yuok yaaa :))) oturmak uyumak ve yine oturmk istiyorummm
selam kızlar
dün sabah kalça çıkığı ultrasonu çektirdik, çok şükür sorunsuz çıktı... sonra da kayınvalidemlere geçtik, akşama kadar ordaydık. ve kızım beni çıldırttı. kalabalık gördüğü zaman çok huysuz oluyo. saat 2 de hastaneden geldik, gece 11 e kadar toplam 1 saat uyudu, sürekli ağladı ve emmek istedi. belki 25 kere emzirdim o süre zarfında... 5,6 defa uyudu ama 10 dk yı geçmedi,,, ne yemek yiyebildim ne 1 bardak çay içebildim. neyse saat 11 gibi arabamıza bindik ve hanımefendi daha araba hareket etmeden kucağımda uyudu. ve arabada 5 saat yol gitsem uyanmıyo, çok seviyo. bu uyuyp uyanma, sürekli emme isteği meselesini yaşayan var mı kızlar yaa, 1. ayımıza kadar böyle bişey yoktu. yattığı zaman 3 saat uyurdu. nazar mı acaba demeden geçemiyorum:26::26:
bebişi uyuttum sular kesik hiççç iş yapasım yuok yaaa :))) oturmak uyumak ve yine oturmk istiyorummm
yakamoz bir süre yok canım gidicem demişti vallahi ben burdayım bakıyorum bi ben varım hep çıkıyorum geri kalanların bebişler yaramaz heralde..
selam kızlar
dün sabah kalça çıkığı ultrasonu çektirdik, çok şükür sorunsuz çıktı... sonra da kayınvalidemlere geçtik, akşama kadar ordaydık. ve kızım beni çıldırttı. kalabalık gördüğü zaman çok huysuz oluyo. saat 2 de hastaneden geldik, gece 11 e kadar toplam 1 saat uyudu, sürekli ağladı ve emmek istedi. belki 25 kere emzirdim o süre zarfında... 5,6 defa uyudu ama 10 dk yı geçmedi,,, ne yemek yiyebildim ne 1 bardak çay içebildim. neyse saat 11 gibi arabamıza bindik ve hanımefendi daha araba hareket etmeden kucağımda uyudu. ve arabada 5 saat yol gitsem uyanmıyo, çok seviyo. bu uyuyp uyanma, sürekli emme isteği meselesini yaşayan var mı kızlar yaa, 1. ayımıza kadar böyle bişey yoktu. yattığı zaman 3 saat uyurdu. nazar mı acaba demeden geçemiyorum:26::26:
))::):))bızımde 3 hafta oncesıne kadar bole bıseyımız yoktu aa sımdı 1 aylıgız sureklı ayakta huzursuz yatıyo 10 dk sonra uyanıyor bızımkı sanırım gaz umarım senınkı dun sadece kalabalıktan rahatsız olmusturr...
hoşgeldin öncelikle...canım merhaba temmuz annelerindenm aslında ama 22 haziranda doğum yaptım bende senle bir hafta var aramızda... benim oğlum da aynı seninki gibi misafir geldimi yada biz gittik mi hep huysuzlanıyor aslında eşim hep okuyor nazar değiyor diye... ve aynen arabaya bindiğimiz gibi de uyuyor ben olabildiince evden çıkarken uyutmaya çalışıyorum tabi her zaman olmuyor ama..sıcaklardan da bunalıyor yavrucaklar oğlum isilik içinde sürekli siliyorum her gün yıkıyoruz halbuki...sen yine istedikçe emzir onun kendini güvende hissettiği tek yer senin göğsün çok yorucu biliyorum ama napalım böyle böyle büyücekler annesi...
slm cnmm pısık demıssın benım kızda pısıkten kurtulamıyordu cok hassas cıldı varmıs hameten popolın herseyı denedım ama mustelanın pısık kremı super ben bı tekondan care buldumm
selam kızlar
selam kızlar
bende pişik olmadığı halde onu kullandım ve kullanırken pişik olduk ya neden oldu anlamadım ama aslında memnundum
hoşgeldin öncelikle...
hemen nazar değiyor yaa, anladımki kalabalığa girince böyle davranıyo. ve sade ve sadece memede susuyo...süt dayandıramıyorum. Allah a şükür süt var, ya olmasa mamayı hazırlama evresinde kendini paralardı heralde... benim yaşadığım yer serin, isiliğimiz olmadı, şapka taktığım zaman kafasında oluyodu, artık takmıyorum, daha rahat ediyo böyle... kimse gelmesin istiyorum artık