önümüzdeki ay dolacak topik canım işe başlayanlar gelir merak etme buranın tadı başka ne de olsa face te güzel bilgiler oluyor paylaşımlar falan ondan..
hiç kimse olmasa kuzu bırakmaz burayı :))) valla ya herkes oraya yazıyo artık, bura zor mu oluyo neyse... alışmıştık ama... ne yapalım
geçmişe bakıyorum bazen hamileyken baya kaynatıyormuşuz aslında.. orası daha kolay oluyor heralde merve bebekpoyraz falanda bıraktı hele bebekpoyrazı hiç görmüyorum kayboldu karı
canım annem 4-5 saate kadar gelir inş azıcık daha dişini sıksın ezgi hanım sen çörekotunu ve sarımsak döveceğini hazırla ben gelir gelmez ararım hem yapar hem dinlersin daha sonra da buraya yazarız diğer arkadaşlarda faydalansın...
iyi akşamlar kızlar.önceden topiğe girdiğimde geçmişi okumakta zorlanırdım çok sayfa geçmiş olurdu.şimdi ise topik bomboş in-cin top oynuyo.face giriyorum ama ordakileri hiç tanımıyorum.belkide tanıyorum ama isimlere alışamadım.burayı bırakmayın ya.faceden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum buranın.
yok canım sanırım gelmemiş, aramadı beni çünkü..Sabırsızlıkla tarifini bekliyorum arkadaşım bendegeldi mi annen ?
face e bakıyorum ben, herkes oraya yazıyo valla. katılıyorum sana her kelimende canm...iyi akşamlar kızlar.önceden topiğe girdiğimde geçmişi okumakta zorlanırdım çok sayfa geçmiş olurdu.şimdi ise topik bomboş in-cin top oynuyo.face giriyorum ama ordakileri hiç tanımıyorum.belkide tanıyorum ama isimlere alışamadım.burayı bırakmayın ya.faceden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum buranın.
yok canım sanırım gelmemiş, aramadı beni çünkü..
face e bakıyorum ben, herkes oraya yazıyo valla. katılıyorum sana her kelimende canm...
canım benim de hala inanasım gelmiyor, çok üzüldüm ama malesef fatma bebeğini kaybetmiş doğumdan kısa bir süre sonra... Rabb'im sabırlar versin inşallah onlara...
yok canım sanırım gelmemiş, aramadı beni çünkü..
face e bakıyorum ben, herkes oraya yazıyo valla. katılıyorum sana her kelimende canm...
bebek naber tatlım...
Ya face e nasıl giriyorsunuz bende gireyim..Bende face yok...
2011 haziran anneleri diye grup var 2 tane beğen olana değil diğerine istek gönder canım face te arat çıkıyor.. sen napıyorsun başladınmı işe öykü nasıl?
hoşgeldin kuzucum... bebeklerle uğraşmaktan vakit bulamaz olduk artık yaa.Tamam canım sağol ya, kimseden ses çıkmayınca unutuldum zannettim..
Öykü felaket,canımıza okuyor...Ama sağlıklı..İyi olsun da artık, zıpırlıklarına alışmaya çalışıyoruz...
İşe başlıyorum aybaşında..2 günlüğüne yoğunluk var diye geldim öbür hafta yine yokum...
Herkesi çok özledim...Sen nasılsın, bebişin nasıl...
Ya fatmayı duydum çok üzüldüm...İnşallah başka kötü haber yoktur, herkes iyidir...
Tamam canım sağol ya, kimseden ses çıkmayınca unutuldum zannettim..
Öykü felaket,canımıza okuyor...Ama sağlıklı..İyi olsun da artık, zıpırlıklarına alışmaya çalışıyoruz...
İşe başlıyorum aybaşında..2 günlüğüne yoğunluk var diye geldim öbür hafta yine yokum...
Herkesi çok özledim...Sen nasılsın, bebişin nasıl...
Ya fatmayı duydum çok üzüldüm...İnşallah başka kötü haber yoktur, herkes iyidir...