2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

önümüzdeki ay dolacak topik canım işe başlayanlar gelir merak etme buranın tadı başka ne de olsa face te güzel bilgiler oluyor paylaşımlar falan ondan..

hiç kimse olmasa kuzu bırakmaz burayı :))) valla ya herkes oraya yazıyo artık, bura zor mu oluyo neyse... alışmıştık ama... ne yapalım

hiç kimse olmasa kuzu bırakmaz burayı :))) valla ya herkes oraya yazıyo artık, bura zor mu oluyo neyse... alışmıştık ama... ne yapalım

geçmişe bakıyorum bazen hamileyken baya kaynatıyormuşuz aslında.. orası daha kolay oluyor heralde merve bebekpoyraz falanda bıraktı hele bebekpoyrazı hiç görmüyorum kayboldu karı

geçmişe bakıyorum bazen hamileyken baya kaynatıyormuşuz aslında.. orası daha kolay oluyor heralde merve bebekpoyraz falanda bıraktı hele bebekpoyrazı hiç görmüyorum kayboldu karı

Aynen kız herkes facede bende onu sevmiyorum bura daha samimi ams kmse yok ya

Sabırsızlıkla tarifini bekliyorum arkadaşım bende geldi mi annen ?

iyi akşamlar kızlar.önceden topiğe girdiğimde geçmişi okumakta zorlanırdım çok sayfa geçmiş olurdu.şimdi ise topik bomboş in-cin top oynuyo.face giriyorum ama ordakileri hiç tanımıyorum.belkide tanıyorum ama isimlere alışamadım.burayı bırakmayın ya.faceden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum buranın.

al bendende o kadar yelisscim ya bakıyorum bi sayfa bile yokl gerçekten ya kimsenin vakti yok yada tutulmuyo mu artık anlamadım ama dediğin gibi buranın tadı başka ..nerdesiniz beeee delikarılarrrrr

Sabırsızlıkla tarifini bekliyorum arkadaşım bende geldi mi annen ?
yok canım sanırım gelmemiş, aramadı beni çünkü..

face e bakıyorum ben, herkes oraya yazıyo valla. katılıyorum sana her kelimende canm...

face e bakıyorum ben, herkes oraya yazıyo valla. katılıyorum sana her kelimende canm...

canım sabah mesajımı görürsün diye yazıyorum annemler şu saatte daha yoldalar o yüzden seni arayamadım.sabah kalkar kalkmaz seni ararım oldu mu?

canım benim de hala inanasım gelmiyor, çok üzüldüm ama malesef fatma bebeğini kaybetmiş doğumdan kısa bir süre sonra... Rabb'im sabırlar versin inşallah onlara...

( ÇOK ÜZÜLDÜM YA ( aLLAH SABRINI ARTIRSIN ( HEPİNİZ EVLATLARINA SAĞLIKLI HAYIRLI ÖMÜRLER OLSUN ....

bi tek ben yazıyorum buraya sanki, son sayfayı her açtığımda kendi mesajımı görüyorum

Son düzenleme:
2011 haziran anneleri diye grup var 2 tane beğen olana değil diğerine istek gönder canım face te arat çıkıyor.. sen napıyorsun başladınmı işe öykü nasıl?

Tamam canım sağol ya, kimseden ses çıkmayınca unutuldum zannettim..
Öykü felaket,canımıza okuyor...Ama sağlıklı..İyi olsun da artık, zıpırlıklarına alışmaya çalışıyoruz...
İşe başlıyorum aybaşında..2 günlüğüne yoğunluk var diye geldim öbür hafta yine yokum...
Herkesi çok özledim...Sen nasılsın, bebişin nasıl...
Ya fatmayı duydum çok üzüldüm...İnşallah başka kötü haber yoktur, herkes iyidir...

hoşgeldin kuzucum... bebeklerle uğraşmaktan vakit bulamaz olduk artık yaa.
kızım uyumaktan ve uyutulmaktan nefret ediyo. gece 4 saat sabah 1 saat uyudu. nasıl dayanıyo acaba? banyo yaptırıp yatıdrım bakalım kaç dk uyuyacak ((

selam kızlar sitenin felaket habercisi geldi:18: bizde haberler yine iyi degil pek..valla bazen niye Allahım diyesim geliyo..sonra sabır diyorum..herşey düzelcek bi gün diyorum..üzerimizdeki kara bulutlar bi türlü gitmedi..tam bodruma geldim bu sefer benim mide agrımla yine hastaneye koştuk safra kesemde taş varmış kanala düşmüş..ölüyodum agrıdan..doktor ameliyat dedi ama asla düşünmüyorum suanda..sonra oglanın tahlilleri için izmire geldik yine iki gündür deli gibi kaka yapıyo poposu falan cok tahriş oldu sarardı soldu cocukcagız..bagırsak ameliyatı gecirdigi için onunla ilgili bi sıkıntı varmı diye doktoruna gittim dokuz eylüle o da izne ayrılmış acayip talihsiziz ya..sonra özelde gittigim prof.a danıştık bazı tahliller istedi sonra üşütmüşünüz dedi ve o gece her saat kaka yaptı cocuk mahvoldu..ertesi gün laboratuar tahlili istedi amip cıkardılar kakasında..kakasında küçük kan gibi seyler vardı cok az.genelde laboratuarlar amip diye geciştiriyorlarmış..prof da bravo dizanteri yapmışsınız cocugu dedi şok olduk..sonra güvenemedim onlara başka profa gittim yine özele o da bu cocukda dizanteri falan yok dedi herşey gayet saglıklı görünüyo dedi..ama dizanteri tedavsine başlamıştık biz.. ama bu cocukda dizanteri falan yok dizanterili kaka böyle olmaz dedi..gayet saglıklı dedi..simdilik biraz daha iyi Milupanın Hn25 ishalli bebekler için olan mamasını kullanıyoruz bide Flagyl diye bi surup poposuna da önceki doktor fito ve bactoron vermişti sonrakii doktor destini diye bi krem verdi epey düzeldi..ama durmadan altına bakıyoruz kaç kere kaka yapmış rengi ne ateşi varmı..zaten baştan beri hep stresli gecti dogum hikayem yani stres sıkıntı peşimizi bırakmadı..sonra dokuz eylül sindirim sıkıntısımı var diye gastroentrolojiye yönlendirdi ama orda yagların emilimiyle iligli bi sıknıtı cıkmadı..şimdi biraz daha burda kalıp ege üniversitesinde cocuk doktoru arkadaşım var orda bütün testlerini kaka idrar hepsini yaptırıp öle bodruma dönmeye niyetim..valla bütün günümüz bi doktordan öbür doktora geciyor allah sonumuzu hayır etsin..ama oglum o kadar cok hayata tutunuyorki boguşuyor resmen..bide bunun üstüne kemik tahlilleri için röntgen cektirdik, gözlerinde bi anormali varmı diye göz muayenesini yaptırdık, işitme testini yaptırdık şimdi bitek kromozom analizi sonucu kaldı..ek bi anormali şimdilik görünmüyo artık yeter diyorum bi rahat etsin cocukcagız..hastane hastane doktor doktor dolaşmaktanda hasta oluyor olabilir....ama sonucta buna şükür..

ben iyiyim canım bebişte iyi huysuzlandı biraz uyuttum zorla.. merak ediyorum öyküyü ya.. resimlerini koyarsın zıpırın. fatmayı hiç sorma.. başka kötü birşey yok çok şükür bebişler sağ salim döndüler evlerine. allah kimseye böyle acı yaşatmasın 9 ay taşı sonra.. çok zor.. nasıldır kimbilir fatmacık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…