2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin bende bugun doguma gircem ayni sekilde dun ogrendigimden beri sancilarim bile artti,hic uyumadim bu gece.bebeklerimize saglikla kavusuruz insaallah simdiden gecmis olsun

Tesadüfen gördüm yazdığınızı.

Madem gördümm...Doğuma gidicekmişsiniz..

İnşallah rahat bir doğum geçirirsiniz..Bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza..

demeden geçmek istemedim...

Son düzenleme:
günaydın kızlar benimde kontrolüm var bugün birbuçukta yine nst ye bağlanıcam sancım çıkarsa yatabilirim inş suni sancıya gerek kalmaz:KK37:

kızlar şimdi uyandım daha tuvalete gittiğimde çok hafif bi ıslaklık vardı peçeteyle sildim gene aynı pembe su gibi bişi geldi sanki o ne ki acaba suyummu geliyo ki yoksa nişan mı o ayy karnıma ağrılar girdi korkudan

kızlar şimdi uyandım daha tuvalete gittiğimde çok hafif bi ıslaklık vardı peçeteyle sildim gene aynı pembe su gibi bişi geldi sanki o ne ki acaba suyummu geliyo ki yoksa nişan mı o ayy karnıma ağrılar girdi korkudan

ayy canım doktorunu ara veya git ihmal etme suyun geliyor olabilir hadi inşallah korkma korkucak bişey yok

tam son gününü bekledi sıpa desene zaten başlamadıysada başlatır artık doktorun bence darısı başıma inş:KK49:

denizz ben dr dan geldim. demiştimya başka dr a gittim diye. herşeyimiz gayet normal çıktı. bu şartlarda haftaya tekrar kontrole gel dedi. bakalım perşembede kendi druma gidicem hanım efendi sezeryanda diretecekmi yine. diretirse hadi leynn ordan diycem :)
ada doğuruyo, gülayın doğurması yakın. sen ben bide tubi kaldık galiba topikte.

denizz ben dr dan geldim. demiştimya başka dr a gittim diye. herşeyimiz gayet normal çıktı. bu şartlarda haftaya tekrar kontrole gel dedi. bakalım perşembede kendi druma gidicem hanım efendi sezeryanda diretecekmi yine. diretirse hadi leynn ordan diycem :)
ada doğuruyo, gülayın doğurması yakın. sen ben bide tubi kaldık galiba topikte.

çok sevindim canım yaa hiçkimsenin normal doğum yapma hakkını hiçbi doktor elinden alamaz kasapmıdır nedir iyi ki gitmişsin başka doktora vallahi haziran bitiyo rekor kırdık artık doğuralım bizde:KK1:

kızlar hepinizi öpüyorum sonra yine gelirim inşallah...
malum yoğunuz, birde şehir dışına çıktık bir kaç kere...
allaha emanetsiniz....

çok sevindim canım yaa hiçkimsenin normal doğum yapma hakkını hiçbi doktor elinden alamaz kasapmıdır nedir iyi ki gitmişsin başka doktora vallahi haziran bitiyo rekor kırdık artık doğuralım bizde:KK1:

sorma valla hem de ne rekor. bizimkiler dalga geçiyo benle dişleriyle doğcak die :KK64::KK64::KK64:
ama bugün sanki göbişim daha da aşşağıya indi. hayırlısı artık bakalım.

sorma valla hem de ne rekor. bizimkiler dalga geçiyo benle dişleriyle doğcak die :KK64::KK64::KK64:
ama bugün sanki göbişim daha da aşşağıya indi. hayırlısı artık bakalım.

benimde indi gibi umutlanmak istemiyorum ama bugün muayenede belli olur en geç ptesiye yatırır beni hastaneye heralde bir hafta bekleyelim demişti gülay gibi 42 yi beklemesek bari ama herşey normalse beklerim diycem yinede yoksa suni sancıyla başlatır :KK53:

benimde indi gibi umutlanmak istemiyorum ama bugün muayenede belli olur en geç ptesiye yatırır beni hastaneye heralde bir hafta bekleyelim demişti gülay gibi 42 yi beklemesek bari ama herşey normalse beklerim diycem yinede yoksa suni sancıyla başlatır :KK53:

benim amniyo sıvısı azalmaya başlamış. ama dr normal dedi. su içicem bol bol.

X