ayy özendim vallahi ne güzel ya bende istiyorummmm :)) einim çok güzeldir canım düşünmesi bile güzel geliyor bana sen böyle anlatınca inşallah iki gün sonra bende yaşıycam bebeğimi kucağıma alıp öpüp koklamak istiyorum bi an önce canımmm kimbilir nasıl güzeldir minicik elleri parmakları olacak ayy hemen doğurasım geldi :)) bende özlerim ya karnımdaki zamanlarını tekmelerini hareketlerini ellerini oynatmasını bile içinde hissediyosun çok farklı bi duygu ama eminim kucagında olması dahada güzeldir gözünün önünde yanında kollarında oluyo Allahım banada nasip etsin bi an önce :)
bende bugün tekrar nst ye gittm kalp atışlarına yavaş demişti dün,kalp atışları normal çıktı bu seferde hiç hareket etmemiş nst boyunca beğenmedim muayene edeym dedi,içerde bi kadn muayene oluyodu onun sesini duyunca muayene olamadım.doktorda sen bilirsn dedi.bidahada gitmeyecem sancım tutana kadar,çünkü ben bebeğimn hareketlerini hissediyorm ama oraya gidince korkumdanmı ne hiç hareket etmiyo,doktorda beni strese sokuyo.ne zamanki sancm tutarsa öle gitmeyi düşünüyorm.bizim bi akraba doğum yaptı geçen gün,günü çok geçmiş doktorlar suni verelm,sezaryen yapalm diye çok ısrra etmiş.hiçbirini yapmamış,sancısı tutmuş gitmiş,doğumuda inanılmaz kolay olmuş.
doğsunda ben uykusuz kalmaya razıyım ya canımın içini görmek için sabırsızlanıyorummmm