2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben doğumda sancıyla ilerlediğini okumuştum kanalın başındaysa bile resmen ilerlediğini hissediyomuşsun hatta bence hemen ümitsizliğe kapılma bi dene derim ne riski olacakki bana doktor bişey demedi 41 haftamdayım ama karnım hala o kadar yukarıdaki normali bekliyorum yinede gerçi daha fazla bekleyemicem sanırım:KK37:

benimde karnım yukarda. bi görsen.

aaaaaaaaa yakamozzz sezeryanmı olacak hadii hayırlısı valla bana oyle bır dıkıs attıkı dr um masallah estetık cızgı sadece bıde dıkıs felanda alınmadı kendı kendıne erıyen dıikiştenmıs artık eskı dıkıs kalmadı sıkma canını yer mahrum dıye arac gereclerdemı mahrum olacak dr eksıklıgıne ok de sanmıyorum gereklı aletler vardır estetık dıkıs için :nazar::26: HAYIRLI OLSUN BACIMMMM İREM BEBEKTE GELIYOR HEY MASALLAHHH :))))))

Son düzenleme:
biz geldik Ezgi bebeğimleeeee:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:bebeğim 5 günlük oldu teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
evimize yeni geldik. akşam kızımın fotolarını ekliycem, yorgunum şuan, biraz dinlenip gelicem. görüşmek üzereeeee. detayları da akşam yazarımmmm:21::21::21::21:

Son düzenleme:
soramadım ki şoke oldum perşembe sabah erken gelin belki alırız yada cuma alırız dedi. bende beklesek dedim nakarız duruma göre 1-2 gün daha bekleyebiliriz dedi.

offf burcu bende cuma soke oldum soramadım bısıcıkler bnmde p.sembe gunum doluyoır ama hıcc acılma yok bızde salıya sezeryan ıcın gun aldıkkk sevınemıorumda uzulemıomda bır garıbımmmmm

peki suni sancı denemeyecekmiymiş önce bana öyle dedi ama ben istemiycem öyle bir durumda
ya banada sunı sancıyla normalı deneyelım dedı ama acıklık olmassa sunı sancı ıle normal cok zormusss sonra sezeryan olunuyormus oyuzden bende hıcc sunı ıatemedım

biz geldik Ezgi bebeğimleeeee:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:bebeğim 5 günlük oldu teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
evimize yeni geldik. akşam kızımın fotolarını ekliycem, yorgunum şuan, biraz dinlenip gelicem. görüşmek üzereeeee. detayları da akşam yazarımmmm:21::21::21::21:

canım benım allah analı babalı buyütsun ınsallah :nazar:

offf burcu bende cuma soke oldum soramadım bısıcıkler bnmde p.sembe gunum doluyoır ama hıcc acılma yok bızde salıya sezeryan ıcın gun aldıkkk sevınemıorumda uzulemıomda bır garıbımmmmm

ya banada sunı sancıyla normalı deneyelım dedı ama acıklık olmassa sunı sancı ıle normal cok zormusss sonra sezeryan olunuyormus oyuzden bende hıcc sunı ıatemedım

aynen ya iki kere doğum yapmış gibi bi sancı bi sezeryan arka arkaya çok kötü olur :KK50:

bende kacıyorum kızlarr benım cimcimeee uyanmadan bıraz bıseler hazırlıyayım kocıs gelır sımdii vakıt bulursam gelırım insallah :KK24::80:

canım ben doğumda sancıyla ilerlediğini okumuştum kanalın başındaysa bile resmen ilerlediğini hissediyomuşsun hatta bence hemen ümitsizliğe kapılma bi dene derim ne riski olacakki bana doktor bişey demedi 41 haftamdayım ama karnım hala o kadar yukarıdaki normali bekliyorum yinede gerçi daha fazla bekleyemicem sanırım:KK37:

peki suni sancı denemeyecekmiymiş önce bana öyle dedi ama ben istemiycem öyle bir durumda

benmde karnm çok yukarıda gibi grliyo bana ama bebekler inermiş doğm kanalına,38.haftadan sonra

maşallah annesi darısı başımıza:nazar::nazar:

kızlar ben geldim. dr daydım. 23 ünde son günüm. normal oldu oldu olmadı sezeryan dedi dr. ben sezeryan istemiyorum. moralim çok bozuk. 1 cm açılmam varmış. 5 günde daha fazla açılıp normal doğum başlarmı acaba?

bakalım perşembe sabah erkenden gelin dedi gidince konuşucam. hiç istemiyorum sezeryanı. Allah ım gönlüme göre versin bana. normal olması için çok istedim ama olmucak galiba. :KK43::KK43::KK43:

ayy özendim vallahi ne güzel ya bende istiyorummmm :)) einim çok güzeldir canım düşünmesi bile güzel geliyor bana sen böyle anlatınca inşallah iki gün sonra bende yaşıycam bebeğimi kucağıma alıp öpüp koklamak istiyorum bi an önce canımmm kimbilir nasıl güzeldir minicik elleri parmakları olacak ayy hemen doğurasım geldi :)) bende özlerim ya karnımdaki zamanlarını tekmelerini hareketlerini ellerini oynatmasını bile içinde hissediyosun çok farklı bi duygu ama eminim kucagında olması dahada güzeldir gözünün önünde yanında kollarında oluyo Allahım banada nasip etsin bi an önce :)

bende bugün tekrar nst ye gittm kalp atışlarına yavaş demişti dün,kalp atışları normal çıktı bu seferde hiç hareket etmemiş nst boyunca beğenmedim muayene edeym dedi,içerde bi kadn muayene oluyodu onun sesini duyunca muayene olamadım.doktorda sen bilirsn dedi.bidahada gitmeyecem sancım tutana kadar,çünkü ben bebeğimn hareketlerini hissediyorm ama oraya gidince korkumdanmı ne hiç hareket etmiyo,doktorda beni strese sokuyo.ne zamanki sancm tutarsa öle gitmeyi düşünüyorm.bizim bi akraba doğum yaptı geçen gün,günü çok geçmiş doktorlar suni verelm,sezaryen yapalm diye çok ısrra etmiş.hiçbirini yapmamış,sancısı tutmuş gitmiş,doğumuda inanılmaz kolay olmuş.

doğsunda ben uykusuz kalmaya razıyım ya canımın içini görmek için sabırsızlanıyorummmm

aynen bende öle,sağlıklı bi doğsn,bi ağlasın valla bundan başka bişey düşündüğüm yok

çok yorgunummmm,uykusuzum,yemek yemeye bile vaktim yok.:KK37::KK37::KK37:bi fırsat bulup geldim ama kimsecikler kalmamış.bebişlerin ikisini de uyuttum.iki lak lak ederiz diyodum ama bende şans yok ki.neyse doğum yapanlara allah analı babalı teyzeli büyütsün diyelim.bizimde bugün kırkımız çıktı teyzeleri:KK31::KK31:.artık büyüdük.

kızlar bu ultrason kağıdında altta ortada bi yerde GA (LMP) CUA yazıyo ve hafta yazıyo bu neyi ifade ediyo bileniniz var mı?

örnğn bende bugünkü kağıdımda: CUA: 37+-3 yazıyo

cok gecmiş olsun bircecim..umarım en kısa zamanda kavuşursun yavrucuguna..allah ona da şifa versin ama endişe etme cabuk gecer sarılık..sen 1 gün ayrı kalamadın bak oglundan ben 11 gündür daha kucagıma alamadım..öyle düşünme bozma moralini şükret..allah beterinden saklasın...cok gecmiş olsun..

canım inanki hastanede aynı şeyi düşündüm hep. ilk gün onu orda bırakıp giderken sen ve duyguyu düşündüm hep. zaten sürekli dua ediyorum sizin için ama çok daha iyi anladım. biz hastaneden çıktık bugün. inşallah en yakın zamanda oğlunla birlikte evinize gidersiniz siz de...

çok yorgunummmm,uykusuzum,yemek yemeye bile vaktim yok.:KK37::KK37::KK37:bi fırsat bulup geldim ama kimsecikler kalmamış.bebişlerin ikisini de uyuttum.iki lak lak ederiz diyodum ama bende şans yok ki.neyse doğum yapanlara allah analı babalı teyzeli büyütsün diyelim.bizimde bugün kırkımız çıktı teyzeleri:KK31::KK31:.artık büyüdük.
ayy canım benim ya ikisini birden nasıl uyutuyorsun? nasıl emziriyorsun? Allah kolaylıklar versin sana yaa, biz bir taneyi zar zor uyuturken...

ooooooooooooooooooooooooooo:KK64::KK64::KK64:
hoşgeldiniz bacımm nasılmış zormuymuş anne olmak :KK52: göğüs uçların nasıl ondan haber ver:KK37:
gel de görelim şu bal dudaklı kızının resimlerini... oy yirim onu...

amin canım cümlemizinkini inşallah. şimdi kaçıyorum, hanımefendi uyanmadan biraz kestireyim gelcem

biraz kesitirp gelicekmişş mişşşş mişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş biz derken uyuz oluyordun nasılmış ezgi hanımm :KK19:

bu arada bircemm bebişin nasıl oldu canım?

benim bebeğimin göbek bağı hala düşmedi napcam bilmiyorum yaa kanıyor ara ara çok üzülüyorum :KK50:

Son düzenleme:

bende aynı ya açıklık filan sıfır pazartesiye gün aldım bende...
oo maşallah kırkınız çıkmış bile darısı bize...
kızlar bu ultrason kağıdında altta ortada bi yerde GA (LMP) CUA yazıyo ve hafta yazıyo bu neyi ifade ediyo bileniniz var mı?

örnğn bende bugünkü kağıdımda: CUA: 37+-3 yazıyo
canım netten arattım bu çıktı LMP: Aslında bir ultrasonografi terimi değildir.Son adet tarihinin ilk günü anlamına gelir ancak ultrasonografi raporlarında bu kısaltmaya sıklıkla rastlanır.
Yazıyor sanırım son adet tarihine göre 37 artı 3 görünüyosun yalnışmı anladım ki

ayy geldiniz demek ne güzel gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :))

merve, oğluşumun değeri 13'e düştü bugün. taburcu olduk. dün gece ben de kaldım hastanede, yanımda olunca daha kolay geçti. ilk gece çok koydu onu orda bırakmak. hiçbiri hasta olmasın bebekleriinnn:KK19:

atlaya zıplaya geçmişe baktım normal bekleyenler sezaryene dönmüş hep. yakamoz niye değişti fikrin yine? :)))

merve, oğluşumun değeri 13'e düştü bugün. taburcu olduk. dün gece ben de kaldım hastanede, yanımda olunca daha kolay geçti. ilk gece çok koydu onu orda bırakmak. hiçbiri hasta olmasın bebekleriinnn:KK19:

canım benim çok sevindim yaa :) benim oğlumun topuğundan kan alındığında bile koptum yarım saat ağladım kimbilir sen neler çektin :KK43:( neyse geride kaldı bol bol emzir canım bolll boll...

X