- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
o zaman mentollu şekerde iyi gelir herhalde :))
aman iyi olda :)
Evet dün biyerde okumustum. Simdilik fayda ediyo bakalim. Neyse ya bebisler saglikli olsunda bunlarda gecer elbet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman mentollu şekerde iyi gelir herhalde :))
aman iyi olda :)
merhabaaaaaa
ben 2010 mart annesiyim
eğer testte yanlışlık yoksa şimdi de 2011 haziran annesi olacağım opuyorumnanaktan
yarın gideceğim hastaneye bakalım ne diyecek dr
yaş 28
sat 2 eylül
doğ. tar.9 haziran
kilo 61
merhabaaaaaa
ben 2010 mart annesiyim
eğer testte yanlışlık yoksa şimdi de 2011 haziran annesi olacağım opuyorumnanaktan
yaş 28
sat 2 eylül
doğ. tar.9 haziran
kilo 61
canım 2.cocuk için erken deyilmi istiyorsan bana laf düşmez ama korunmadınmı
merhabaaaaaa
ben 2010 mart annesiyim
yaş 28
sat 2 eylül
doğ. tar.9 haziran
kilo 61
bişi sormak istiyorum benim gibi ilk bebeğine hamile olanlar için soruyorum 2. bebeğine 3. bebeğine hamile olanlar ilk çocuklarınızı nasıl dogum yaptınız neyi önersiniz nasıl olur bi kaç öneri vrirseniz çok mutşu olurum :)
Hayır canım İzmirde yaptım benim ve eşimin ailesi orda...Yine İzmire giderim herhalde son 2 ay.
canım 2.cocuk için erken deyilmi istiyorsan bana laf düşmez ama korunmadınmı
sende benim gibi erken 2.ye hamilesin öyle mi :)
çok zor olcak ama allah izin verirse ikiz gibi büyüycekler iki arkadaş olcaklar aynı anda okula başlayacaklar ve bizde aynı anda rahatlıycaz :jeyyar:
sağlıcakla al kucağına bebişini inşallah canım benim :)))
canım bilgilerini ilk sayfadaki leyla01'e özel msj atarsan listeye ekler seni
kızlar bende hiç belirti yok ya ne iş eyvahedigeldismile 4 artı 5 im ne göğüs ağrısı dolgunlaşması ne bulantı ne başka bişy :bbo: ay inşallah herşey yolundadır CADIARZU keseyi görmeye hangi haftada çağırdı sizi kızlarrrr
jalecim
canım yol arkadaşım ilk bebiklerimizibirlkte kucağımıza aldık, şimdi ikincilere hamileyiz we yine aynı ay anneleri olduk.. benim ki biraz karmaşık sonu muamma ama olsun... sana huzur dolu bir hamilelik diliyorum inşallah bu da kız olur paşama kardeş olur:)
korunmadım çünkü istiyodum 2.yi çünkü ilk bebeğim 8 yıldan sonra ve aşılamayla oldu
şu an korunup da ilerde karar verdiğimde hamile kalamasaydım bu benim için vicdan azabı olurdu açıkçası... korunmasaydım olur muydu düşüncesi hiç gitmezdi aklımdan heralde
evet en çok bunun için istiyodum zaten 2. yi birbirlerine arkadaş olurlar ikisi birden büyür ben de rahata ererim büyüdüklerinde (Allah izin verirse tabi)
evet gördüm yazcam da yarın yazmayı düşünüyodum doktor kontrolünden sonra
her ne kadar testte pozitif çıksa da tam güvenemiyorum emin olayım dedim yerimseniben
ayy korkma benim oğlumda da öyleydi bu da aynı şimdilik
karnımda hareketlenene kadar kabullenememiştim hamile olduğumu dediğin gibi hiç bi belirti yoktu
oğlumda 5 hafta 5 günlükken görmüştüm ben keseyi
bunda da yarın görürüm heralde 6 hafta 5 günlük şu an
jalecim
canım yol arkadaşım ilk bebiklerimizibirlkte kucağımıza aldık, şimdi ikincilere hamileyiz we yine aynı ay anneleri olduk.. benim ki biraz karmaşık sonu muamma ama olsun... sana huzur dolu bir hamilelik diliyorum inşallah bu da kız olur paşama kardeş olur:)
doğrudur testler pozitifse vardır merak etme :))))
allahım gönlüne göre en hayırlısını versin bacım :Saruboceq:
inşallah bakalım
bu arada ismin ne yani sakıncası yoksa.... benim jale
nihayet ben de doktora gittim bugün. içindeki bebişi göremedik ama keseyi gördük. 3 mm.ne kadar garip bir duygu ya... kalp atışları için 2 hafta sonra çağırdı. bir de onları duysam da iyice rahatlasam.
bir de 4+4 diye hesaplıyordum ben. ama aşılama olduğu için farklı hesapladı doktorum. yani 4+6'ymış bugün.
nihayet ben de doktora gittim bugün. içindeki bebişi göremedik ama keseyi gördük. 3 mm.ne kadar garip bir duygu ya... kalp atışları için 2 hafta sonra çağırdı. bir de onları duysam da iyice rahatlasam.
bir de 4+4 diye hesaplıyordum ben. ama aşılama olduğu için farklı hesapladı doktorum. yani 4+6'ymış bugün.