Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hormonlarımız çok değişken olduğundan normal bence canım 6-10 hafta arası olabiliyormuş böyle şeyler ben geçenlerde çok komik bişeye ağladım mesela bu ara herşey beni ağlatabilecek durumda eskiden takmadığım şeyleri takıyorum herkesin lafı bana dokunuyor östörojen başımızı döndürüyor pozitif düşünmeye çalışıyorum hormanlarım izin verdikçeopuyorumnanaktankızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum.isteyerek hamile kaldım.ilk bebeğim olacak ama niye olduğunu bilmediğim bi mutsuzluk var içimde.sizlerdede oluyomu?
hormonlarımız çok değişken olduğundan normal bence canım 6-10 hafta arası olabiliyormuş böyle şeyler ben geçenlerde çok komik bişeye ağladım mesela bu ara herşey beni ağlatabilecek durumda eskiden takmadığım şeyleri takıyorum herkesin lafı bana dokunuyor östörojen başımızı döndürüyor pozitif düşünmeye çalışıyorum hormanlarım izin verdikçeopuyorumnanaktan
Arkadaşlar günaydın.10 gün geçmişti adetim ama hamile değilmişim.
Cumartesi hastalandım.Ama bu gecikmeler çok can sıkıcı
Hepinize hayırlı evlatlar, hayırlı hamilelikler diliyorum.
iyi diyosubda hayatım ben tatlı yeyince boşaltıyom çok severdim tatlıyı yiyemiyorum ekşi siye ölüyorum
bence geçer hep böyle sürmez ben bir kitap almayı planlıyorum uçurtma avcısı güsel bir kitapmış kafamı çevremdekilerin laflarıyla meşgul edeceğime onu okuyacağım bir duyguda saplanıp kalmak insanı çok yorar dışarı çıkmayı dene alışveriş falan kafan dağılır arkadaşlarınla buluş kendini oyalamaya çalış istersen seni özellikle mutsuz eden kişilerden uzaklaşmaya çalış derim ben nacizane ben öyle yapıyorum evden işe işten eve hapsolmuştum kendimi birazcık dışarı attım bugünde lcw nin hamile koleksiyonuna bakmaya gideceğim
ne zaman hamile kıyafetlerine başlarız acaba benim adet olmadığımdan beri şişliğim var.sizlerde bişey varmı?
aynen kotlarıma falan giremiyorum ki daha adetim geçeli 11 gün oldu pantolarım kasıklarımı ağrıtıyor elbiselerde dar olduğundan karındaki şişlik direk göze çarpıyor robalı elbiselr hiç olmazsa biraz daha ii gösterir diye düşünüyorumne zaman hamile kıyafetlerine başlarız acaba benim adet olmadığımdan beri şişliğim var.sizlerde bişey varmı?
aynen kotlarıma falan giremiyorum ki daha adetim geçeli 11 gün oldu pantolarım kasıklarımı ağrıtıyor elbiselerde dar olduğundan karındaki şişlik direk göze çarpıyor robalı elbiselr hiç olmazsa biraz daha ii gösterir diye düşünüyorum
evet ayın 14ünde gördük keseyi ama bebişi göremedik henüz ama benim bi arkadaşım 8. haftanın sonunda görmüş keseyi
kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum.isteyerek hamile kaldım.ilk bebeğim olacak ama niye olduğunu bilmediğim bi mutsuzluk var içimde.sizlerdede oluyomu?
selam hanımlar bende Allahın izniyle haziran annesiyim
ne zaman hamile kıyafetlerine başlarız acaba benim adet olmadığımdan beri şişliğim var.sizlerde bişey varmı?