- 6 Temmuz 2010
- 9.059
- 0
:kedi: muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Delüüüüüüü,
hamiş psikolojisine girdin bize mi naz yapıyon kız..Demin küstüm diyodu, şimdi öpüyooo... :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:kedi: muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gökyüzü, zaten sen en çok yazansın bence.Hepimize yetişmeye çalışıyorsun.
canım valla ben bile yetişemıyorum burdan hiç ayrılmadıgım halde:dance:kızlar napmışsınız hiç mi acıma yok sizde yaww nası okuncak bu kadar geçmiş oy oy oyyyyy....nesse bakalımmm
nese bu seferlık yigenımın hatrına afettım :1hug::kedi: muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gökyüzü, zaten sen en çok yazansın bence.Hepimize yetişmeye çalışıyorsun.
bebişkom bakdım erkek cıkdı sekerim sana huhu ses ver
kızlar ya yiyom yiyom karnımın yarısı ac adam bosayacak benı bi doyuramadım diyip duruyo
kızlar ya yiyom yiyom karnımın yarısı ac adam bosayacak benı bi doyuramadım diyip duruyo
bende kocamannnnnnnnnnnn tabaga cıps cektı canım valla ne yapım koydum yıyorum meyve suyuyla
Ye bacım ye, zati şu karı milleti normalde hep diyettedir.Hamişken bari ne buluyorsan ye..Yesende şişiyon,yemesen de..Tadını çıkar bari.
alahtan zayıfım ben dun nette annmlerle gorustumde annem dıokı ne olmus benım cıvcıvımn suratına kılo almıs arı sokugu gıbı demesmı ayyyyyyyyyyyy kapayacaktım suratına kaydirigubbakcemile3
benim canim hep eksi selyer istiyoo
benim canim hep eksi selyer istiyoo
ayyy allah iyiligini versin benımkıde bana dio sana yaradı hamılelik yaradı yaradı tosun gibi oldun ahahahahah kaydirigubbakcemile3
ayyy allah iyiligini versin benımkıde bana dio sana yaradı hamılelik yaradı yaradı tosun gibi oldun ahahahahah kaydirigubbakcemile3
ne diolardı ye tatlıyı cıkar hakkıyı ye ekşiyi cıkar ayşeyi kaydirigubbakcemile3
benım canım baslarda ekşi seyler istiyodu şimdi acayıp tatli istiyo ama midemın bulantısı azacak die yiyemıyorumBenim canım hiçbişey çekmiyo..Ne ekşi ne tuzlu ne tatlı..
Ama eskiden çok sevdiğim şeyleri görmek bile istemiyorum.Mesela, peynir, çay,kahve..
Yemek hiç yiyesim yok.Meyve yiyorum bol bol.Onu da çeşitli olsun diye değişik değişik yiyorum.Hep aynı meyveyi yemiyorum...
İlk kez bugün canım bişey istedi.Gittim aldım, yiyorum hatta.. :)
ay kıloyu anladım da arı sokugu bızım ailenın lafları nenemınde bası agrısın hayatta agrıyor demez toktur bey oglummm beynımde bıse gımıl gımıl edıo der ay catlıcam sımdıııııı klimaya gılimell der nenem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3