- 6 Temmuz 2010
- 9.059
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2 kilo verdim.eşim kızıyo, bebişim yicek belki ne yemiyon diye..Asıl bebiş istemiyo ben ne yapayım...2 kilo verdim tartıya göre ama şekle şemale bakarsak göbiş bile çıktı biraz.
Yaaaa telefondan sayfayi yenileyemiyrummm :s
benım canım baslarda ekşi seyler istiyodu şimdi acayıp tatli istiyo ama midemın bulantısı azacak die yiyemıyorum
ayyy sen cok yasa hemi sayende sırıtkan bi bebek dünyaya gelecek :dance:
aklıma gelenleri yazarım tatlim bi dakkaBildiğiniz batıl inançları paylaşsanız ya..
Kizlar aksam 7 den sonra ben cok rahatim siz olucakmisiniz o saatte
oooooo bende daha neler var antalyada dayımla kalıo nenecım suan adanada da gercı dugunume geldıler 5 gun kala aldı benı yanına bak kız dedı erine evine sahap cık sahip cık dıyemez :))) tamam dedım zeytine zeytun hortuma fortum hahaahaha tencereye çencere iste eskı toprak kaydirigubbakcemile3
Benim tek eksi seyler istiyo digerleri aklima gelince midem kalkiyo birde normalde eti pek sevmezdim simdi etde yiyiorum sürekli dün aksam 9.30da köfte yaptim :)
Benim tek eksi seyler istiyo digerleri aklima gelince midem kalkiyo birde normalde eti pek sevmezdim simdi etde yiyiorum sürekli dün aksam 9.30da köfte yaptim :)
ayy kurbam ooolurum ben onaa bende babanneme nene diyorum bizimkide hacda ayy cok özledım 15 gun sonra gelcekk
aklıma gelenleri yazarım tatlim bi dakka
ben olmam galiba koçiş alıyo pc yi simdi evden gittide rahatım valla sizle konuscam die gezmeye gitmedim adamı gönderdim hee susmayın sakınn :enbuyukkk:
bizdede öle derler sac kesilmez , ciğ ete dokunma derler, bide nar cilek kırmzı meyveye dokunursan cocukda kırmızı leke olurmus, gülü koklama derler o niye diolar unuttum,,Bizde saç kesilmez,kesilirse bebeğin ömrü kısalır derler..
Yüz lekelendiyse kesin bebek kız denir.
bende asla et yemem gece ruyamde yemın edıyorum belkı ınanmassınız haslama ıstıyorum esımden et haslaması bu saatte yok dıo ay bır uyandım esıme vurmusum uyandım bana bakıyor senın amacın ne dıyor ay nasıl utandım sempatiksalakcinni
bende asla et yemem gece ruyamde yemın edıyorum belkı ınanmassınız haslama ıstıyorum esımden et haslaması bu saatte yok dıo ay bır uyandım esıme vurmusum uyandım bana bakıyor senın amacın ne dıyor ay nasıl utandım sempatiksalakcinni