- 15 Ekim 2010
- 4.960
- 0
- 36
minikeller canim korkma acimiyor alttan bakinca hem alttan bakinca daha net görünüyor resimlerde bile farkediyor
aynen öyle canım daha net cıktı bızımkıde hem bır kerelıgıne bakıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minikeller canim korkma acimiyor alttan bakinca hem alttan bakinca daha net görünüyor resimlerde bile farkediyor
nerdeın kız sen (
geldım ama her an cıkabılırım canım ya sızle aksama kladar konusmak ıstyrum ama başımda bı fredinin kabusu nun kadın versiyonu var kaydirigubbakcemile3 esin hanım
özele gidiyorum, en erken yukardan ne zaman görünür acaba?
aynen bende sadece 1 büyük bardak süt içiyorum bide pekmez yiyorum yiyebildiğim kadar işte folik asit kullanıyosunuz ama dime
aynen bende sadece 1 büyük bardak süt içiyorum bide pekmez yiyorum yiyebildiğim kadar işte folik asit kullanıyosunuz ama dime
Ben ekstra bişeyler yemeyi geçtim, hiçbişey yiyemiyorum..2 kilo verdim şimdiden...Sadece meyveyle besleniyorum neredeyse.
Ben ekstra bişeyler yemeyi geçtim, hiçbişey yiyemiyorum..2 kilo verdim şimdiden...Sadece meyveyle besleniyorum neredeyse.
Bende aynen canim herseyden midem bulanmaya basladi (
Sudan bile yaa (
offf bu bulantilar canim beni de mahvetti..sabah zar zor yedigimi de hep cikardim. cok fena midem agriyo bi de...su 2-3 haftada gecse rahatlariz herhalde.
Evet canim insallah ya. Umarim tüm hamilelik boyunca devam etmez
Evet canim insallah ya. Umarim tüm hamilelik boyunca devam etmez