- 25 Ekim 2010
- 87
- 0
günaydın hatunlar
yine sayfalar uçmuş biraz geçmişi okuyup gelicem
okuyamazsıınnn.. imkansııııızzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın hatunlar
yine sayfalar uçmuş biraz geçmişi okuyup gelicem
meraba kızlar gögüs ağrınız gerginliğiniz azalıyormu gün geçtikçe benim azalıyor sanki bugün 5+5 oldum Allahın izniyle
okuyamazsıınnn.. imkansııııızzzzz
hepsini okumam zaten mümkün değil gelemem o kadar sıkıntıya anacım hiç kalkmıyormusunuz bu bilgisayarın başından ben biraz oturunca canım sıkılıyor hemde belim ağrıyor
Hiç moralini bozma..8 haftalıkken bile kalp atışı görülebiliyormuş geç döllenme olmuşsa..Bize stres lazım değil unutma...İnşallah doktora gidince iyi haberlerle gelirsin..
Benim hiç göğüs ağrım olmadı ki...
karmaşık rüya göreniniz varmı kızlar ben çok görüyorum hamile kaldığımdan beri.
ben çok görüyorum, birbirini aldatanlar, küsenler:)
bu gecede rüyamda avuç avuç altın dağıtıyolardı :)
benim ki al cok istediğim bi parfum vardı onu aldıBişey soracam kızlar,
eşiniz size hamişsiniz diye hediye aldı mı ?
Çok merak ediyorum...
benım en basından beri var o sıkıntım hiç gecmedi askine cogaldı 9. haftada artıyomuş zatenmeraba kızlar gögüs ağrınız gerginliğiniz azalıyormu gün geçtikçe benim azalıyor sanki bugün 5+5 oldum Allahın izniyle
ben çok görüyorum, birbirini aldatanlar, küsenler:)
bu gecede rüyamda avuç avuç altın dağıtıyolardı :)
bende çok garip rüyalar görüyorum hatta geçen gün eşimle yolda yürürken üzerimize uçak düştüeyvahedigeldismile gerisini siz düşünün artık
bende çok garip rüyalar görüyorum hatta geçen gün eşimle yolda yürürken üzerimize uçak düştüeyvahedigeldismile gerisini siz düşünün artık
slm arkadaşlar ya o kadar dikkat ediyrm hijyen olayına dudagımda uçuk çıktı ya