Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz 6+2 de özele gitik.Dr. 15 gün sonra gel ddi.
Bilmiyorum bizimki mi çok küçük yoksa sıkıntı mı var
İnş hayırlısıyla duyarız atışlrını
Dr. çok küçk dedi.Tek o rahatlattı.Kesemiz 1,8.
NormLDE bu hafta ne kadar olmalıki ? Senin ki ne kadar mesela canım.
Sana soruyorum çünkü aramız yakn.
birde 5+5 de alttan muayenyle mi yoksa ultrasonda mı duydunuz siz ?
bak gec döllenme dıe bıse var benımkının kesesı ne kadar vallahı bılmıyorum ılk bebegım ama herseyı normal dedı allttan baktı valla bana ya ama kalbı atyodu pıt pıt korkma bıdahaya duyarsın canıma.s.
yapamm canımm son sat sölee
anladım canım.Ultrasoncuya sordm geç döllenme olabilr mi diye, vet dedi.
Ama sonuçları dr. a çıkardığımda hiçbir risk vermedi zaten.Değerler normal sadece bebek çok küçük dedi.
İnş sadece bebek küçüktürde kalbi atar.Razıyım ona.
Birde şöyle diyorum zaten sıkıntı olsa dr. söylerdi dikkat et diye ama hiç bişey demedi.
Yalnız netten araştırdığım bişey var kasık ağrısı düşük belirtisiymiş.
Ben gebeliğimi öğrendiğimden bu yana hep ağrıyo ama sızı şeklinde.
Aman ya bi hayırlsıyla duysakta rahatlasak
Canım senin bebeğinide hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inş.
Ama sonuçları dr. a çıkardığımda hiçbir risk vermedi zaten.Değerler normal sadece bebek çok küçük dedi.
Birde şöyle diyorum zaten sıkıntı olsa dr. söylerdi dikkat et diye ama hiç bişey demedi.
ya neden hemen kötü düşünuyosun hiç bi sorunun yok ayrıca ultrasyoncu ne ya o kim nerden bilcek doktor dururken hem kan tahlilinde normal kızcam şimdi sağlıklı bebeki zorla hasta etceksiniz heeeiyi akşamlar kızlar . Nasılsınız ?
Bugün eşimle dr.a gittik. Aam kalp atışınnı duyamadık
Kan ve idrar tahlili değerleri normalmiş.Sadece bebek çok küçük dedi dr.
biraz rahatladım.Ama yinede tedirginim
1 yada 2 hafta sonra tekrar gelin dedi dr.
Ama ultrasoncu ise 7. haftada kalp atışı duulmayan gebeliklerde biz hekimler ilk etapt düşük ihtimalini tutarız dedi.
ama dr hiç bişey demedi.İnş bi sıkıntı olmaz
Biz korunurken bu bebğin haberini ldık, kalp atışını duymayınca o kadar üzüldük i, hatta az daha bayılcaktım
Kimbilir isteyen arkadaşlar için süreç ne kadar zorludur
Allah cümleten yardmcımız olsun inş ...
ayyy ben burdayım koçişm pc yi elımden alana kadar kaydirigubbakcemile3canım aynı durumdayız bende korunurken kaldım ben keseyı bıle göremedim akannehir ama olsun üzülme canım
bu arada nereye gidyosunuz yaaaa 19,15 den sonra 22 kadar fulll burdayım ben yaaaaaaaaaaa kimle konusucam yawwffffffffgitmeyinnn
tamam canım yapam ben sana bekle azsöylemiştim ve çıkmak zorunda kaldım canım son satım 22 eylül mavi olsun meleğim sağlıkla gel yazsın :kedi::kedi:
Canim icini ferah tut gec dollenmedir 9. haftaya kadar olabiliyor bu durum.
eeeeeeee nereye kayboldu bızım bacılarrr:dance:
işde geldim burdayım ben bu işde ustayımm heheheh naber kız nası gidio son durum ne :dance::sm_cool:
Bende geldimmmmmmmmmmmmm
canım okurken çok üzüldüm ama bak sakın ne kendini nede bizi üzme tamammı bak bende keseyi görmedim tammmı kuzuuuuuuuu görürsün hayırlısıyla okiş babyyyyyy dualarımız senınleeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yavvvv alakası yok tamam kasık agrsı belkı oyle ama bazı gebelıkte oluyor ben ölmustum kasık agrısından ya ama tek taraflıydı benımkı sol tarafımdı canım senınkı
iyi düşünnnnnnnnnnnnnnnnn iyi bır nefes al at aklındannnnnnnnnnnnnn unutttttttttt kötü olmicakkkkkkkkkkk oldumu balım
Canim icini ferah tut gec dollenmedir 9. haftaya kadar olabiliyor bu durum.
ya neden hemen kötü düşünuyosun hiç bi sorunun yok ayrıca ultrasyoncu ne ya o kim nerden bilcek doktor dururken hem kan tahlilinde normal kızcam şimdi sağlıklı bebeki zorla hasta etceksiniz heee
:
Bende geldimmmmmmmmmmmmm
Kızlar hepiniz çok sağolun.Telefon geldide yazamadım bende.
İnş hayırlısıyla duyarız bizde ve bizim durumumuzdaki herkes.
İnsan ister istemez stres yapıyor işte ama sizinle konuşmak iyi geldi.
Kötü bişey olsaydı dr. dikkat et derdi heralde.Hiç uyarıda bulunmadı demekki iyi.
Belkide dedğinizgibi bizim 9. haftaya kadar naz edecek.İnş öyle olur.
ama kötü hissetmiyorum bebğimiz bizle kalacak allahın izniyle .
Çok sağolun kızlar hepiniz.
hızlıca salatamı yaptım benım er ne zaman gelır bılemıyom işi sakat yaaaa