- 15 Ekim 2010
- 4.960
- 0
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi bakarım esının ve senın dogumtarıhını yaz ay gun yıl bide son satcanım banada bakarmısın
ben geldımmmmmmkaydirigubbakcemile3
ay canımmmm bak bak ne guzelde yapmıs kondurmus oraya babasının kuzusunukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hehe benım güzel arkadasım isterde ben yapmazmıyımm opuyorumnanaktana.s.
ya canım bende tam bilmiyorum ama heralde ilerleyen zamanlarda doğum tarihimiz tam netleşince doktor belirler heralde bunu..bizim izinler öok ters zamana geliyo doğum sonrası boşa gidiyo..benim sat 6 eylül şu duruma göre ben 15 nisanda ayrılabiliyorum..ama doktor doğum tarihini az öne çekse de nisan başında bari
ayrılsam:) bilmiyorum ki nası olcak
tabi bakarım esının ve senın dogumtarıhını yaz ay gun yıl bide son sat
hoşş geldinnnnnnn canımmmmmm opuyorumnanaktan
ya gökyuzuu ben de isterem arkadaş bana da bakar mısın sevabına:)
ben 02.11.84
eşim 20.10.83
sat 6 eylül
ya canım bende tam bilmiyorum ama heralde ilerleyen zamanlarda doğum tarihimiz tam netleşince doktor belirler heralde bunu..bizim izinler öok ters zamana geliyo doğum sonrası boşa gidiyo..benim sat 6 eylül şu duruma göre ben 15 nisanda ayrılabiliyorum..ama doktor doğum tarihini az öne çekse de nisan başında bari
ayrılsam:) bilmiyorum ki nası olcak
kız cıkdı canım sanaopuyorumnanaktan
çok teşekkürler canım..
eşim 26071982
ben 26031990
sat 23092010
canim benim rabbim sabir versin ins rabbim hic ummadigin zamanda sana bebegini yollasin .....ayni acilari bende yasadim seni cok iyi anliyorum zor ve sabir gerektiyor canim allah yardimcin olsunbebeğimi kaybettim...düşük yaptım 2 gün önce..listeden ismimin silinmesini istiyorum..Allaha emanet olun...
canim bende 8. haftadayim ayni agri bendede var ben biraz netten arastirdim adet döneminse cok normalmis bu sancilar ins seninde öyledirkızlar kasıklarım çok ağrıyor adet olacak mışım gibi çok azda kanlı akıntım geldi korkuyorum sizce bebeğim düşüyormudur. Bugün 8 haftayı bitiriyorduk
canim hayirlisi böyleymis inan sonrasi sende takdir edersinki daha zordu iyikide gelmemis dünyaya rabbim seni bu aciyla sinasin birak ebedi bir acidan iyidir unutur tekrar hamile kalip saglikli bir bebek dünyaya getirirsin ins canimmerhaba arkadaşlar,
Üzülerek size bildirmem gerekiyor.
Bebeğimi kaybettik kalbi durmuş doktor kromozon bozukluğundan dedi yaşasaydı sakat olurdu dedi
dün yapılan operasyonla bizi birbirimizden ayırdılar...
Beni listeden çıkarabilirsiniz.Hepiniz kendinize çok dikkat edin ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah...
http://lmtf.lilypie.com/pbO8p2.png canim beni ins begenirsin cizelge kismina yapistiracaksin yerimsenibenbende bende istiyorummm canım ben 26 yaşındayım hamile kaldığım kilo 62 doğumum 2o haziran dedi dr ama ben okadar bekleyeceğini sanmıyorum ufaklığın:))) son adet dönemim 13 eylülcanım teşekkürlerrropuyorumnanaktan
ii akşamlar herkese ben çıkıyorum
gokyuzuuu bacım sen neye bakıon herkez bana da bak dıoda kaydirigubbakcemile3
canım sanada kız cıkdı :ecrin_bebek: