- 15 Ekim 2010
- 4.960
- 0
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence gerçeklik payı yok baksana son yıllarda doğan bebeklerin hemen hepsi çok sağlıklı için rahat olsunkızlar ultrasyon zararlı diyolar ben biraz arasdırdım ama kesin bişeye varamadım doktora sordum yok öle bişe dedi ama emin olamadım siz ne düşünüyosunuzz
emineu, bebekpoyraz, BebisKoM88, comely_08, delimavi48, elagoz, fatosbrn, gokyuzuu, lizgelal, mah_buke, nevra73, optimist_balim, simal06, VESADE, wylma
maaşallah taze annelereeeRabbim hepimizin bebeklerini korusun hayırlı doğumlar nasip etsin tüm isteyenlerede versin inşallahhh amiiiinnn........
aminnnn aminnnnnnnemineu, bebekpoyraz, BebisKoM88, comely_08, delimavi48, elagoz, fatosbrn, gokyuzuu, lizgelal, mah_buke, nevra73, optimist_balim, simal06, VESADE, wylma
maaşallah taze annelereeeRabbim hepimizin bebeklerini korusun hayırlı doğumlar nasip etsin tüm isteyenlerede versin inşallahhh amiiiinnn........
canım bu konuda kesin net söylüyorum ve aksini diyenleride kale almıyorum ben ilk kızımda çokkkkk araştırdım ama millet her kafadan zararlı dediler ama hiç bir zararı yok canım için rahat olsun korkma olurmu meleğini istediğin zaman görebilirsin cnmvereliniortakanlaştıkmı:lepi:
inşallah görürsün canım ben göremezler haftaya gel daha çok küçük fln derler diye gitedim hemen yoksa öğrenir öğrenmez soluğu ultrasonda görmek için doktorun yanında alırdım
alttan baktırınca çok rahatsız oluyorum doktorum bayan olduğu halde bazı arkadaşlar erkek doktora gitmiş helal olsun valla gerçi istemeyince alttan bakmıyomuş doktorlar olmazsa derim bakmayın alttan haftaya tekrar gelirim
emineu, bebekpoyraz, BebisKoM88, comely_08, delimavi48, elagoz, fatosbrn, gokyuzuu, lizgelal, mah_buke, nevra73, optimist_balim, simal06, VESADE, wylma
kızlar benim belim çok ağrıyo oturamıyorum valla ne yapim sizce
kızlar aranızda hamıle kalmadan once sevdıgı seylerden hamıle kaldıktan sonra tiksinen varmı allahım kısır için canımı verırdım yıyemıom öööööööööööööööö:hulya:
sağol canım hemen buraya koşacam zaten
ben hazırlanmaya gidiyorum
acil sorusu olan varmı bi koşu sorayım doktorakaydirigubbakcemile3
öpüyorum siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim doktorum da erkek ama alttan bakmadı ha bu işin doğumu var şu var bu var ama ben sağlıkta erkek kadın ayırmıyorum önemli olan ii doktor olması tabi bunu yazıyorum diye rahat biri olduğum da çıkmasın ortaya her seferinde bayan da olsa dr erkek de olsa bacaklarımın titremesini durduramıyorum hatta gebelikten önce kasmaktan bakamamıştı doktorum dediğim gibi bence mesleğinde ne kadar ii olduğu önemli korkularımı geride bırakınca
ayy sen ne dionn gözum kapalı yiyorum herseydem yiye biliyorum ama görmıcem kaydirigubbakcemile3 aklıma gelen herseydem midem bulanıyo yumurtadan tiksindim hiç yemıyorum süt gaz yapıo içemiyorummm yağlı seyler yiyeemıyorum
canım yatar pozisyona gec ayaklarının atlına yastık koy ayaklarını dikmeekızlar benim belim çok ağrıyo oturamıyorum valla ne yapim sizce
lizgelal yat ayaklar havaya dık
gözün aydın canım