ondanda almıştım tadı kötü geldi bana onu içemiyorum hiç bi de doktor gazdan bebişi göremezmiş ne gülerim kendime ablamın öyle olmuştu doktor ultrasonda zar zor görüyodu gazdan
ayy alemsin kaydirigubbakcemile3 görür görür merak etme a.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ondanda almıştım tadı kötü geldi bana onu içemiyorum hiç bi de doktor gazdan bebişi göremezmiş ne gülerim kendime ablamın öyle olmuştu doktor ultrasonda zar zor görüyodu gazdan
hoş geldinn.. benımde 2 haftam var dayanamıyorum ama mecbur beklicezselam kıslar
herkes iyi inşallah.benim nezle bitti ..bulantısı olanlara sabır diliyorum...
zaman geçmiyor dimi kızlar benim hep dr.a gidesim var ama taaa bayram sonrası gideceğim üfff daha çok var
Hehehe, sabahtan beri beni ilk kez gulduren birsey gordum sende OPTIMIST BALIM..
BEBISH IN THE GOBISH!
COOOOKKK tatliiii. Nerden aklina geldi bayildim valla :)kaydirigubbakcemile3
ondan önce koca göbişte nerde bebiş yazmıştım kafiyeli oldu diye hoşuma gidiyodu hamile kalıncada dedim yine uyumlu olsun bu geldi aklıma canımHehehe, sabahtan beri beni ilk kez gulduren birsey gordum sende OPTIMIST BALIM..
BEBISH IN THE GOBISH!
COOOOKKK tatliiii. Nerden aklina geldi bayildim valla :)kaydirigubbakcemile3
ayy bende devlette gidiyorum mecbur özel yada başka biey yok burda ufff aman açan açana yan yana ohaoldumsmiledelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
ondan önce koca göbişte nerde bebiş yazmıştım kafiyeli oldu diye hoşuma gidiyodu hamile kalıncada dedim yine uyumlu olsun bu geldi aklıma canım
ben kıkıncı cocugu esımın bu grv yerı bıtcek dogu olacakk dogudan sonra dusunuyorum
bizim kıza bişeler oluyoooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar,
Üzülerek size bildirmem gerekiyor.
Bebeğimi kaybettik kalbi durmuş doktor kromozon bozukluğundan dedi yaşasaydı sakat olurdu dedi
dün yapılan operasyonla bizi birbirimizden ayırdılar...
Beni listeden çıkarabilirsiniz.Hepiniz kendinize çok dikkat edin ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah...
merhaba arkadaşlar,
Bebeğimi kaybettik kalbi durmuş doktor kromozon bozukluğundan dedi yaşasaydı sakat olurdu dedi
Beni listeden çıkarabilirsiniz.Hepiniz kendinize çok dikkat edin ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah...
merhaba arkadaşlar,
merhaba arkadaşlar,
öyle kız 2 masa var yan yana :) sırada bekliyon sıradakileride görüyrum boyum uzun benim paravanın üstünde yaşlısı genci açık bekliyo 2 tane kadın dogumcu var biri birini hastası diğeri diğerini bazende tek dr bakıyo 2 masaya paravanın üstünden görüyorum aayy ne tuhfıma gitmişti.. sıra bana geldi yan masada bi bayan vardı ilk gebeliğ düşükmüş ondan o alttan baktırdı bana sordu bende yok kalsın dedim işlk önce ona baktı ayyy bi tuhaftım o gün çıktıgımda eşime aman dedim herkes açan açana bu ne dedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoş geldinn.. benımde 2 haftam var dayanamıyorum ama mecbur beklicez
ayyyyy bende bayılmışdım onaaa calıcakdım ama dedım ayıp olur şimdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende bi kere gittim dedim testleri devlette yaptrıyım soonra dedım tövbe dahada gitmem :umursamaz:
merhaba arkadaşlar,
emineu, bebekpoyraz, BebisKoM88, comely_08, delimavi48, elagoz, fatosbrn, gokyuzuu, lizgelal, mah_buke, nevra73, optimist_balim, simal06, VESADE, wylma
maaşallah taze annelereeeRabbim hepimizin bebeklerini korusun hayırlı doğumlar nasip etsin tüm isteyenlerede versin inşallahhh amiiiinnn........
saol canım tesekkurler opuyorumnanaktanaşkolsun canım istiyosan kullanabilirsin sorun olmaz benim için
başka imkanım yokki napabilirim :sm_confused: inş. Allah yardım ederde doguma burda yakalanmam eşimin memleketinde düşünüyoru osmaniyeye gdeirz inş.