- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
ayy canım ben daha 4+6 yım seni okuyunca moralmen eksilere düştüm
birazdan gidecem göremezmiyim acaba
aaa kızlar ona buna bakıpda moral bozmayın aaaaa kızarım bak herkeselmaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nasılsınız yarın doktora gidicem çok heycanlıyım 5+ 4 olcak yarın kese gözükür mü acaba.kese gözükmez diye gitmiyodum ama çok merak ettim artık dayanamıyorum gidicem :))
afiyet olsun yarasın bebişinize
aaa kızlar ona buna bakıpda moral bozmayın aaaaa kızarım bak herkeselmaz:
adet gününden 10 gün sonra göruluyor
saol canımcımmm opuyorumnanaktan
ah iyi bari bugün tam 10.gün
iyi oldu bu teşekkür ettim inşallah bugün görürümopuyorumnanaktan
inşallah görürsün canım ben göremzeler haftaya gel daha çok küçük fln derler diye gitedim hemen yoksa öğrenir öğrenmez soluğu oltrasonda görmek için doktorun yanında alırdım
alttan baktırınca çok rahatsız oluyorum doktorum bayan olduğu halde bazı arkadaşlar erkek doktora gitmiş helal olsun valla gerçi istemeyince alttan bakmıyomuş doktorlar olmazsa derim bakmayın alttan haftaya tekrar gelirim
haklısın canımda artık görmek istiyorum ben yaamafoldumben
çok heyecanlanıyorum sanırsam daha fazla dayanamayacam
kızlar ultrasyon zararlı diyolar ben biraz arasdırdım ama kesin bişeye varamadım doktora sordum yok öle bişe dedi ama emin olamadım siz ne düşünüyosunuzz
Afiyet olsun yarasın bebişine keşkem ecük daha bekleseydim pişseydi:dance::dance:
inşallah inşallah cabuk git gel iyi haberlerini güzel haberlerini ver bizede
inşallah görürsün canım ben göremezler haftaya gel daha çok küçük fln derler diye gitedim hemen yoksa öğrenir öğrenmez soluğu ultrasonda görmek için doktorun yanında alırdım
alttan baktırınca çok rahatsız oluyorum doktorum bayan olduğu halde bazı arkadaşlar erkek doktora gitmiş helal olsun valla gerçi istemeyince alttan bakmıyomuş doktorlar olmazsa derim bakmayın alttan haftaya tekrar gelirim