- 26 Şubat 2009
- 936
- 0
simalcım o arkadasın bahsettigi cizelge o deıl sen kendını kayıt ettımek istiyosan listeye leyla01 die bı arkadas var ona özel mesaj atıcaksın
tamam canım teşekkürleropuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simalcım o arkadasın bahsettigi cizelge o deıl sen kendını kayıt ettımek istiyosan listeye leyla01 die bı arkadas var ona özel mesaj atıcaksın
canım ben henüz keseyi göremedimki yaaa CADIARZU çok küçük dedi o zaman sadece eczaneden aldığım çubukla test yapmıştım kan testı yaptınmı dedi yok dedim hamıle değilsin gibi suratıma baktı o testte cıktı 2 çizgi ama ben ona güvenmiyorum dedim dr. uyusssadam klava: zaten kese gözükmüyor dedi sonra kan testı yaptırdım pozıtıf yazıyodu.bakalım ayın 1 de gidicem bakalım ne dicek dr.
aman sayfaalr ne ilerlemiş oh ıoh ne güzel hep böle çokça olalım :):):)
sinir oluyorum böle dr lara yaaaklava: bende 1 inde gidicem inş. kalp sesini duyarım
inş. kuzucum ama ben çıkmak zorunda kalıcam suanda sorumlumuz yok rahat rahat gizliden takılıyorumlülülülülülü bakalım yakalandım zaten bi görseler varya delikafaduldenklava: fena olur ama sizden kopamıyorummmmmmmmmmmmmkötükedihüsokötükedihüso
kaydirigubbakcemile
evettttttttttt çok gıcıktı hem alttan üstten baktı hemde dalga geçti klava:hem asistan hem genç hemde gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
slm kızlar nasılsınız yarın doktora gidicem çok heycanlıyım 5+ 4 olcak yarın kese gözükür mü acaba.kese gözükmez diye gitmiyodum ama çok merak ettim artık dayanamıyorum gidicem :))
bende yenı evlıyım 5 aylıkkaydirigubbakcemile3 amann benım herkes yakında noluyo sanki bi çorba yapanım yokkyatakta sol tarafımın ustune yatınca batma olurdu ya aslında ben yenı evlıyım 3 aylık evlıyım e gurbetteyız esım durmadan nöbette olayda hep ekım hep tekım aman olsun varsın cekım erken kaldım hamıle ama teklık kotu sey allah kımsenın agacını meyvesız bırakmasın opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız yarın doktora gidicem çok heycanlıyım 5+ 4 olcak yarın kese gözükür mü acaba.kese gözükmez diye gitmiyodum ama çok merak ettim artık dayanamıyorum gidicem :))
kaydirigubbakcemile
evettttttttttt çok gıcıktı hem alttan üstten baktı hemde dalga geçti klava:hem asistan hem genç hemde gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
gel arada böyle alkisalkisalkis
afiyet olsun yarasın bebişinizekızlarr geldimm corbamı yaptım pirinçleri mpişmemiş ama yiyorum ben napımkaydirigubbakcemile3