- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 23
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldinnn amann yakalanmaa
Kizlar midem cok bulaniyo benim ya ufff nezaman gececek :sinifsinif:
benimde bir düşüğüm var benim de doktorum vücut o kadar mükemmel ki en ufacık hatayı kabullenmiyor vücuttan atıyor demişti
canım daha durr bakalım inş çok sürmez ama benim ilk kızımda 9 ay mide yanması çektim amsırnaşık şeysırnaşık şeyaaaaaa kel doğdu kızım
8 haftalık benımkı 1 haftadır kanala ugrayamadım cunku yastıktan basım kaldıraamadım mıde kanaması gecırecem dıe korktum ama suan ııyıyım sükür mıde bulantısı cok kötüüüüüüüü:1no2:
Keske bulanmasada yansa daha iyi ya (
Keske bulanmasada yansa daha iyi ya (
herkese mrb.bende bugün doktora gittim fakat daha göremedik bişey.1 hafta sonraya tekrar gideceğiz.daha bişey yok bende mide bulantısı filan.sadece uyku var
canım benımde sol taraf cok kötu dr ma sordum kese orda oldugu için yerını temızleme derler ondan olur dedı cıdden kesesı solda cıktı benımkının sızınkı nerde
kızlar bu bebiş benim için süpriz olduu baya düşüncelerim karmaşıkdı ama dün o kadar çok kramplar girdiki sol tarafıma acaba dedim olmasın onu kaybetmek istemiyorum benneyaptımki
canım seninle aynı gebelik haftamız benim çizelge 3 gün önde gidiyo bende şuan 5+4 haftalığım benim kese gözüktü çok şükür seninde gözükür canım geç döllenme olabilir.bendede miğde bulantısı yok arada uyku bastırıyor o kadar.
canım benımde sol taraf cok kötu dr ma sordum kese orda oldugu için yerını temızleme derler ondan olur dedı cıdden kesesı solda cıktı benımkının sızınkı nerde