Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar kontrolden geldim çok şükür bebişimizi ve kalp atışlarını duyduk 6+4 müşüm 6mm olmuş annesinin kuzusu
slm kızlar bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür
haftaya salı yine çağırdı bir sürü şey vardı aklımda ama sormayı unuttum
heyecandan herşeyi unutuyorum:) elimde ultrason kağıdı sırıtarak çıkıyorum odadan:))
benim ultrasonda hr falan yazmıyo zaten gittiğim hastanede kalp atışlarınıda duyamıyoruz sadece görüntü var hastanemi değiştirsem napsam yaa ben çok duymak istiyorum kalp atışarını
Slm kızlar ben 2009 ağostos annesiyim kızım 14 aylık oldu ancak 1 haftalık şüphelenme sonucu dün yapmış olduğum teste son olarakda kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim.Hastanede kesemiz henüz gözükmüyo sanırım çok küçük dedi dr. anlamadım.zaten ne düşüneceğimide bilemiyorum şuanda çok değişik duygular içindeyim.
medipolle nerde canım ben kaynarcada nenehatuna gidiyorum
neslihan hanm.hem aşırı sıra oluyo hemde çok kişi olunca fazla ilgilenemiyo
Slm kızlar ben 2009 ağostos annesiyim kızım 14 aylık oldu ancak 1 haftalık şüphelenme sonucu dün yapmış olduğum teste son olarakda kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim.Hastanede kesemiz henüz gözükmüyo sanırım çok küçük dedi dr. anlamadım.zaten ne düşüneceğimide bilemiyorum şuanda çok değişik duygular içindeyim.
kızlar bende şimdi doktordan geldim..keseyi gördük çok şükür
herkese ii akşamlar
hayırlı olsun cnm hoşgeldin kan testi sonucun kaç çıktı?
kızlar bende şimdi doktordan geldim..keseyi gördük çok şükür
herkese ii akşamlar
canım dudulluda hekimler diye bi yer var orada 12 tl yaptırdım ama sadece pozitif yazıyo sayı falan yokkı akannehir
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sapphire, basak1606, gokyuzuu, harzemsah, pembeseker, su_41
gözun aydın canımm
bende bugün gördüm keseyi ne güzel bir duygu değilmi:) mercimek tanesi gibi bişy
anladım cnm kaç haftalıksın peki? bende cumartesi gitmiştim keseyi görememiştik ama meraktan bir daha gittim bugün gördük çok şükür:)
anladım cnm kaç haftalıksın peki? bende cumartesi gitmiştim keseyi görememiştik ama meraktan bir daha gittim bugün gördük çok şükür:)