canim yukardan yarali linkler kismina gir ,ordan profil düzenle yerine girip en asagiida cizelge kismina kopyala yapistir yerimsenibenyerimsenibençok beceriksizim linki nereye ekliycem canım yaa:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim yukardan yarali linkler kismina gir ,ordan profil düzenle yerine girip en asagiida cizelge kismina kopyala yapistir yerimsenibenyerimsenibençok beceriksizim linki nereye ekliycem canım yaa:kedi:
selam canım ne testi bu bana da bakarmısın
canim yukardan yarali linkler kismina gir ,ordan profil düzenle yerine girip en asagiida cizelge kismina kopyala yapistir yerimsenibenyerimseniben
evet canim kullan tabiki mutlak hepimizin dilegi saglikli bebisler rabbim hayirlisiyla verir kucaklarimiza ins canimCanım benimki planlı bi gebelik değildi..O yüzden hamilelik öncesi almadım..Hamileliğimi de 6+2 de öğrendim.O gün verdi zaten doktorum folik asit.O günden beri kullanıyorum.
bakalım oldu mu :))) sempatiksalakcinni
canım benimde 5+2 senin sat 19 eylülmüydü
ay konu cinsiyet olunca herkes öğrenmek istiyo banada bi bakarmısın eşim 14,02,1979rus takvımı bakarım tabı eşinin senın dogum tarıhlerını yaz ay gun yıl olarak bide son sat
evet canım 19 eylül tahmini doğum tarihi 26 haziran satlar aynı galiba :)
rus takvımı bakarım tabı eşinin senın dogum tarıhlerını yaz ay gun yıl olarak bide son sat
aynı devreyiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.sen kaç yaşındasın canım kaç yıllık evlisin ilk çocuğu mu
ay konu cinsiyet olunca herkes öğrenmek istiyo banada bi bakarmısın eşim 14,02,1979
benim 01,12,1987
sat 19,09,2010
aynı devreyiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.sen kaç yaşındasın canım kaç yıllık evlisin ilk çocuğu mu
benimde sat 21 eylül yakınız kızlar
benikinide bakarmısın canım eşim 1 mayıs 1973 ben 5 şubat 1982 sat 21 eylül
ben 23 yaşındayım 2 senelik evliyim hiç düşüğüm olmadı çok şükür ilk bebiş bizim :))amin inşallah..ben 30 yaşındayım tatlım evet ilk bebeğim. 3,5 yıllık evliyim. geçen yıl bi düşük yaptım plansızdı o gebelik.
benimde sat 21 eylül yakınız kızlar