evet harika bi duygu:)
grip olmasam herşey daha güzel olacak..
Allah kalp atışlarını duymayıda nasip eder inşallah.. ne zaman gideceksin bi daha
canım kaç haftalık senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kalp atışlarını duymayıda nasip eder inşallah.. ne zaman gideceksin bi daha
yaaa yarın doktora gidicem alttan bakmasını istemiyorummm ama ya öteki türlü görünmezse napıcammeyvahedigeldismile
canım sen kaç haftalıksın eğer keseyi görmediysen önce karınndan bakıyo sonra alttan ama bende 2 sindede göremedi alttanda baktı.Ama izin ver baksın alttan sonuçta göründüğü zaman sen çok mutlu olucaksın o yeter bence a.s
yarın 5 hafta olucak canım. daha önce gitmedim bu ilk alttan bakınca düşük oluyo diolar korkuyorum o yüzden
korkma bitanem gittiğin hastaneye bağlı ben ılkınde ilk zaman alttan baktırmıstım keseyi görmeleri için sadece karından göremezlerse alttan bakıyolar oda zorlamıyolar zaten korkma krem sürüp azcık sokup bakıyo :kedi: sen istersen alttan bakıyo kuzum
teşekkür ederim canım yardımların için inşallah görünürde karından gerek kalmaz diğerine
inşallah canım :Saruboceq: dua edicem sana ama görünmezse karnından zaten 1 hafta sonra yanı 6 haftalıkken gözükür büyük ihtimalle canım ama sorun yapma kafana takıpta meleğini üzme annesiii gamyoncuiremsu
canım kaç haftalık senin
yarın 5 hafta olucak canım. daha önce gitmedim bu ilk alttan bakınca düşük oluyo diolar korkuyorum o yüzden
zaten doktor bakmadı..karnımdan gördü düşük riski olabilir dedi o yüzden bakmadı merak etme bişey olmaz umarım sende en kısa sürede görürsün canım
ben burdayım...
6 haftalık sen nekadarsın canımAy ne güzel yaww sen ne kadarlık hamilesin kuzummmmmmm
6 haftalık sen nekadarsın canım
kan testi sonucunda herhangi bi değer falan yazmıyor mu oradan anlardık kaç hafta olduğunubenım daha yenı net bısey yok eczaneden test aldım 2 çizgi sonra nerden gittiysen bırdaha hayatta gitmem devlete gittim keseyi göremedi kan zaten bu sırada saat 5 oldu kan testı verdı eee kanmı kalır o saate devlette kapandı dedı.bende dudulluda hekimler diye bir özel polikliniğegittim orasınn yaptıgı kan testınde pozitif yazıyodu valla sat:22,09 ama bilmiyorum sanırım 4 haftalığım ben yaş 23 ve ikinci kızım var adı elvina 14 aylık kaydirigubbakcemile3 bu kazayla oldu