Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar
ben dün catlatma ignemi vurdum 3 gün boyuncada destekleyici kullanicam son adet tarihim 28 agustos ins tutarsa bu ayin sonunda belli olucak ins ozaman bende haziran annesi olucam allahimin izniyle 7 yasinda bir oglum var 5 kerede düsügüm var mafoldumbenbu ikinci denemem cat.ignesiyle ins busefer olur duacinizim ,duacim olun olurmu dilerim rabbim bebek isteyenlerin kucagini bos koymasin :Saruboceq:
selam kızlar bende hamıleyım :))))))))))))) hayatta aklıma gelmezdı braya bır gun bende hamıleyım dıye yazacağım. su an 6 haftalık olduk ama ne bır kalp atısı nede bebek goruntusu yok. cok ağladım cok arastırdım 8. haftaya kadar yolu varmıs. dua edın benım ıcın ınsallah bos gebelık değildir bunca yıldan sonra.
cok tesekkür ederim canim insallah rabbim dileyen herkese versin
amin canim
insallah haziran annesi olursun,kolay da bir hamilelik donemi gecirirsin.
dualarim seninle
canim dilerim rabbim seni böyle bir aciyla sinamaz insallah hayirli haberlerini aliriz insselam kızlar bende hamıleyım :))))))))))))) hayatta aklıma gelmezdı braya bır gun bende hamıleyım dıye yazacağım. su an 6 haftalık olduk ama ne bır kalp atısı nede bebek goruntusu yok. cok ağladım cok arastırdım 8. haftaya kadar yolu varmıs. dua edın benım ıcın ınsallah bos gebelık değildir bunca yıldan sonra.
selam kızlar bende hamıleyım :))))))))))))) hayatta aklıma gelmezdı braya bır gun bende hamıleyım dıye yazacağım. su an 6 haftalık olduk ama ne bır kalp atısı nede bebek goruntusu yok. cok ağladım cok arastırdım 8. haftaya kadar yolu varmıs. dua edın benım ıcın ınsallah bos gebelık değildir bunca yıldan sonra.
Merhaba kızlar bende haziran annesi olmak istiyorum Allahın izniyle
20 eylülde transferim oldu bugün 2. günüm Ekim 1 de test yapacağız bakalım KUZUM bana tutunabildiyse anne olacağım :)
insallahhhhh olur canimmm insallah
özlem inş.bebeşin seninledir ve burda duyarız inş o güzel haberi..