- Konu Sahibi lyria_lyria
-
Ay bizim de 2011 ama tarih almadık. Eylül gibi olacak sanırım. Şu anda para biriktirmeye çalışıyoruz o yüzden eylül iyi olacak gibi maddi açıdan. İnşallah hava kötü olmaz ya kır düğünü istiyorum ben de. Şimdi bizim şöyle bi durumumuz var bana da akıl verin napayım:
Benim ailem Bursa'da oturuyor 15-16 senedir. Dolayısıyla tüm çevremiz orda. Ama akrabalarımız Balıkesir'de hep. Sevgilimin ailesi ve tabi bizim gibi onların da tüm çevresi Ankara'da. Amaa akrabaları da İstanbul'da. Şimdi bu durumda sizce düğün nişan nikah vs nerde yapılmalı
Kına gecesini bizim akrabaların tarafında yapıcam kesin bi tek o var aklinialirimsmile
Annem nişanı Bursa'da istiyor. Sevgilim düğünü İstanbul'da istiyor. Kayınvalidem Ankara'da birsürü iş çevremiz var eş dost var hep onların düğününe gitik onlar da bizimkine gelicekler şimdi diye Ankara'da da bi kokteyl, nikah vs istiyor. Bunların hepsi masraf tabi
İstanbul olunca mekanlar uçuyor, bissürü yerden fiyat aldım (zaten TL ile fiyat veren yok nerdeyse hepsi euro) kişibaşı 80-90 TL den aşağı yok bişey.. Off bi fikir lütfeeeenn :uhm:
Ay tabi 5 seneden sonra bunları düşünüp dert edinecek kadar yakın bi zamanda evleniyor olmak da ayrı keyif ama yaniii :sm_cool:
canim benim ya siz iyice dagilmissiniz türkiye icinde
bende almanyada yasiyorum akrabalarimiz tekirdagda nisanlimda istanbulda akrabalari sinopta
nikahimiz almanyada kiyilcak sonrasi kücük bir eglence
kina gecem tekirdagda olucak
dügünümde istanbulda olucak sinoptaki akrabalarada otobus tutulcak biz böye bir cözüm bulduk belki sanada fikir olur yani nikahini kinani ve dugununu ayri sehirlerde yap :)))
Ay sorma yaa ne dağılmak hem de :) Sanırım bizim kına Balıkesir, nişan Bursa, nikah Ankara ve düğün de İstanbul olacak ohaoldumsmile
Bide ne diycem, İstanbul için düğün mekanı olarak neresi sizin, belli mi? Bide fiyat olarak araştırdın mı hiç canım ya? Bana yemekli bi yer lazım, 40-50 lira arası olsa bide tam süper olur :lepi: Var mı hiç bilgin?
olmazmi canim ya 7/24 mekan arastiriyorum :))
bizim yer belli degil ama aklima yatan biyer var fakat fiyati daha ögrenemedik görüsmeler sürüyor :))
sizin dügün kac kisilik olucak ve hangi yakadan bakiyorsun? nasil bi tarz istedigini söylersen sana yardimci olurum canim
Rahat bi 300 kişi olur sanırım. Anadolu ya da Avrupa diye düşünmedik açıkçası. Kır düğünü istiyorum, yemekli ve içkili olsun istiyorum ama ucuz olsun istiyorum :teytey: Olmadı gönlüme göre bi yer ve organizasyon olursa kişi sayısını da kısabilirim bilmiyorum tabi sevgilim karşı çıkar muhtemelen bu fikre orası ayrı tabi zemuszemus
bende 16 nisan 2011'de evleniyorum.
şişli,osmanbey'de salon tuttuk 3500tl'ye kınayıda tuttuğumuz salonun üst katında daha küçük bir salonda yapacağız oranın fiyatıda 1000 tl.. sadece 4500 şu an mekan için yapılacak harcama.gelinlik,damatlık,kuaför vs. sanıyorum 10.000'i geçecek düğün masrafları ..
bana kalsa bi nikah yapar geçerdim,şu parayla mis gibi balayı yapardım ama ailelerimiz malesef düğün konusunda ısrarcı.
altından nasıl kalkacağız bilemiyorum
merhaba benimde düğünüm 24.nisan 2011 de izmir bornova aydemir plazada olucak..şimdiden tüm evlenecek arkadaslara mutluluklar diliyorum...:teytey::teytey:
Bİzde düğün mekanımızı tuttuk kızlar çok mutluyum içimden büyük bir yük kalktı
bizim mekanımızda SULTAN SARNIÇ 19.06.2011 alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ne kadara anlastiniz canim ?? yemeklimi olucak sizinkisi???
6.500 tl ye kokteyl menü şeklinde masa süslemesi gelin yolu pastası sınırsız içeçek şeklinde anlaştık alkisalkisalkis
aaaa cidden mi?? ben 10 milyardan asagi yapilmiyor diye biliyorum sultan sarnicta
kac kisilik anlastiniz? birde kisi basi ne kadara geliyor???
biz 500 kişilik anlaştık kişi başı hesaplama yok kokteylde eger yemekli olursa kişi başı anlaşma oluyor
aaa ne guzelmis ya bende cok begeniyorum orasini ama 10 milyardan asagi olmaz duyumlari alinca fazla arastirma geregini bile duymamistim
yüregime su serptin diye bilirirm :)))
biz 500 kisilik degilde 300 kisi falan düsünüyoruz 300 kisi kokteyl olunca fiyat düsüyormu yoksa kokteyl icin fix fiyatmi??
birde tam bilmiyorum cok fazla kolon oldugu icin bi sorun oluyormu? hic katildinmi bi dugune orda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?