2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlaaarr
esracım şimdi gördüm yazdığını
benim pazar arabam var canımcım tıngır mıngır gidip alıyorum herşeyden
bence sende öyle yap
ayrıca ben ağır kaldırsam da bişey olmaz
sen dikkat et ağır şeyler kaldırma bebişimize bişey olmasın

yakalandım:) Günaydın kızlarr, Neden öyle oldu ki acaba zeynep ben bir daha tariflere karışmayacağım esraya kısırımın tarifini vermiştim o da memnun kalmamıştı nasıl yapıyorsam öyle söylüyorum ama var bii yerde bir püfler demekki

ay buketim senin tarifle alakası yok
benim fırın pek iyi pişirmiyor sanıyorum
ne koysam yarı çiğ çıkıyor
ya da ben derecesini ayarlayamıyorum

cnm sende lekelenme olmuş galiba
benimde geçen ay adetime 15 gün kala lekelenmem başlamıştı son 3 4 günde feci arttı adetim 3 gün sürdü ilk defa ama 2. günü çok geldi normaldi 3 gün sürmesi
bu ay bişiy olmadı. 1 2 ay sürer diyorlar

günaydın kızçelerrrrrr
betüş öyle derdi..
nasılsınız kızlar..ayşem yollardasın demek..işin gücün rast gitsin kazasız belasız inş.
edoş nasıl acaba evine geçmiştir diye düşünüyorum..
kızlar dün bende fasulye yapayım dedim..malümünüz henüz düdüklü almadım..
ıslattım haşladım süzdüm tekrar ocakta 2,5 saatte pişti..
sonra kahvaltı sofrası hazırladım..bugun yemeğim var yani..
zeynepcim beşamelmi fazla geldi anlayamadım..

siyah siyah geliyor zeynep ya düğüne kadar geçsin de ben razıyım günlük ped koyup idare ediyorum

zeynep 4 ay bitti canım

mayıs 21
haziran 21
temmuz 21
ağustos 21
eylül 21
4. ayı tam doldurmuş oluyoruz işte bebişim
birşeyler hazırlamayı düşünüyormusun?

valla eda bende anlamadım
çokta üzüldüm
attım çöpe ziyan oldu
ilk defa yaptım böle bişey.kabak yemeğinin ardına ekmek ve cevizli yaz helvası yedik
derecede problem var galiba

Dün çok sevdigim bir arkadasım yanıma geldi onunla oturuyorduk yan masada da bir bayan vardı saçlar sapsarı boncuk çıtçıt yaptırmış ama diplerden Allah Allah diyorum neden böyle bir şey yaptırdı acaba sonra bir konustu megersem t.....i miş

düdüklü büyük kolaylık valla
ben ilk haşladığımda yarım saat tuttum sonra süzdüm
tekrar pişirirken düdüğü öttükten sonra 35 dakika daha pişirdim
çok güzel oldu
eşim çok pişmiş seviyo tam onun istediği gibi olmuştu
bence en kısa zamanda düdüklü edinmelisin canım
ben baya kullanıyorum düdüklüyü
bide sen işten geç çıkıyosun senin için pratik olur

akşam ölüyordum nerdeyse öyle bir ağrı sızı görmedim zeynep eşimede sinir oldum sanki sırtında taş taşıyor sesleniyorum duymuyor nasıl bir uyku anlamadım dürtücek hslim iki dürttüm yok ağlaya ağlaya wc gttim kasıklarım değil göbeğimin altı yumurtalıkmı ne adı bilmiyorum ay orası inanılmaz sancı berbattı geldim yatağa geçmedi sonra elimi koydum öylece uyumuşum felç gibi vuruyor ayağı zor kalktım bir kerede bayramda olmuştu

zeynepcim valla özel bişey yapmak için erken gitmek gerekir eve yemekte yok dün oturmaya gittik yeni evli bir arkadaşa düğününe gidememiştik daha doğrusu gittik 3 de bitmiş çıkarken gördük evine gittik kız kaynanaıyla görsen yatmaya yukarı çıkıyorlar daha ocağının camını açmamış diyorki çok hevesleniyorum kendi evimde bişeyler yapmaya.

hediye alırım giderken olmazsa süperiz yaparım aslında aynaya felan not yazabilirdim ama akşam yaparım sabah kafam pek şarj etmedi

evet almam lazım aslında..bu hafta sonu çıkarsam dısarıya alrım..

Günaydınnnn yavrılarrr.. Çok uykum varr yaa hiç dinlenemiyorumm çokta iş var pöfffff diyim Deniz gibi.

Ya Aylincim ve Buketçim pazar arabası alıyım diyorum ama ben hep iş çıkışı uğruyorum pazara şimdi işten çık eve git pazar arabasını yanına al pazara git falan bana zor gelir o yüzden almadım bugüne kadar hemencik iş çıkışı uğrayıveriyorum ama taze sebze meyveleri gördükçe bunuda alıyım bunuda alıyım oluyo bi çözüm bulamadım yani daha henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…