• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben geldim kızlar...

Sevdiceğim için istedğim bir iş vardı.Hafta sonu iki gün izin olduğu için ben çok istiyordum.

Bana 6 aydır kazandğı paranın listesini göndermiş beyim:D
Komisyon,prim,alış hepsini eklemiş:Diyide kazanmış.
Aradım konuşuyoruz ama nasıl gülüyorum.:1::1:

Hayatım bak şuan dışarı çıkıyorum kimse neden çıkıyorsun demiyor.
Masa başındayım istediğimiz zaman netten şuna bakar mısın dediğinde bakıyorum sana mail atıyorum.Çayım kahvem önümde vs diye anlatıyor.Daha az bile kazanmışım tecrübe kazanıyorum dio.

Tamam hayatım iş bakmıyoruz dedim:Ddün öyle demiyordun fıstığım dio.
Dün dünde kaldı dedim:Dçocuk çenesiyle işini yürütüyor.Birde kalbim sanki ilk günki gibi yeni aşık olmuş gibi küt küt kızlar.Yine yüzümde o saf gülümseme:Dnasıl yapıyor bilmiyorum ama herşey ilk günki gibi allahım nazarlardan korusun.:nazar::nazar:

Kizlar yaa yazdklarnizi okuyamiyorum sinir öldm dnde aynısı oldu çıkıyorum bnm için dua edn hayrlsyla bi isim olsn yne yannzda olsundu ayşe buket asli aylin eda nurgül meltem ve daha aklma gelmeyen herkes szi ck özledm unutmayın betusu

sağol aylinim balım Allah herkese hayırlı güzel işler güzel kazançlar versin.
eşime haftasonu dedim bu hafta aperatif takılsak olur dimi diye. tabi dedi sen nasıl istersen.
aramıyor Allahtan. ne yapsam onu yiyor.

23 gün tatilden sonra iş baya zor oldu ama tabi çalışmadan olmuyor.
sen nasılsın eşinin kuzeni gitti mi yorgunluk durumları nasıl aylinim.

gitti canım sonunda yaa
valla ben çok zor dyandım ona
evimde misafir istemediğimden falan dğeil yani yanlış anlamayın
ama acayip küstah şımarık ukala bi kız
eşimde diyo buna dayanana allah kolaylık versin kendi kuzeni

Kızlar bn geldm tlfndan gryrm kusura bkmayn yanlış yazarsam.. naslsnz kmler burada

betüüş hoşgeldin nerelerdesin kuzum yaa
nasıl gidiyo evlilik hiç konuşamadık valla

okumam gereken bi sürü eğitim dökümanı var kızlarrrrrrrrrrrrrr.
estuğcum naber canım.

aYŞECİM BEN GELDİM SEN ÇIKMISSIN CANIM DÖKÜMANLARI OKUMAYA BAŞLADIN HERALDE.

bENDE BU AKŞAM ARKADAŞLARIMLA GEÇİRİCEM BİRİ SEVGİLİSİNDEN AYRIŞMIŞ AĞLIYO :70: DİĞERİ NİŞAN ELBİSESİNİN PROVASINA GİDİCEK MUTLAKA GELMEN LAZIM DİYO ALLAHTAN İKİSİDE ÇOK YAKIN YERLERDEDE İKİSİNİDE İDARE EDEBİLİCEM. KOCİŞE DE DEDİM SEN BUGÜN BİRAZ GEÇ GEL BEN KIZLARLA TAKILICAM DİYE CANIM ANLAYIŞLI KOCAM TAMAM DEDİİİ:32:

Bukett seni çook çook iyi anlıyorum benim babam da bana nişan yapmamıştı içimde uhde kalmıştı ben bu çingeneleri eglendiremem demişti babama diyorum ;baba istedigin damat olunca bana nişan yapıcakmısın diyorum gülüyoo en çok içimde kalan o oldu ne arkadaslarımı çagırabildim nişanımda en yakın arkadasım bile yanımda yoktu

Bukett seni çook çook iyi anlıyorum benim babam da bana nişan yapmamıştı içimde uhde kalmıştı ben bu çingeneleri eglendiremem demişti babama diyorum ;baba istedigin damat olunca bana nişan yapıcakmısın diyorum gülüyoo en çok içimde kalan o oldu ne arkadaslarımı çagırabildim nişanımda en yakın arkadasım bile yanımda yoktu

bizde nişanda sorun olmadı kız tarafı yaptığı için babam istediği gibi bir nişan yaptı arkadaşlarını çağırdı ama düğün istediği gibi olmayacağı için çağırmıyor bende kırılıyorum ister istemez bana göre önemsiz şeyler yemek için geliyorlarsa zaten hiç gelmesinler hıhhhh

bizde nişanda sorun olmadı kız tarafı yaptığı için babam istediği gibi bir nişan yaptı arkadaşlarını çağırdı ama düğün istediği gibi olmayacağı için çağırmıyor bende kırılıyorum ister istemez bana göre önemsiz şeyler yemek için geliyorlarsa zaten hiç gelmesinler hıhhhh

çok haklısın canım insan düğünde birbirinin yanında olmak için bulunur yemek yemek için değil ki zaten

Dün ben hastayın diye gececi oldu bi arkadaşla değişti.
Bugün akşama döndü. Perşembe günü tekrar geceye.
Bu aralar karışık ya akşam ya gece. Gündüzcü olsun istiyorum artık.

aslıcım inşallah gündüzcü olur.
sen hastamısın geçmiş olsuun.

Babam yemekli olsun istedi ama nişanlımın sülalesi çok kalabalık olmazdı üstünü ben vereyim dedi ama o zamanda karşı tarafa çok ayıp olacaktı. Annemler nerdeyse hiç yemeksiz düğüne gitmedi uzun zamandır herkes yemekli yapıyor

olsun canım kalan herşeyi gönlüne göre versin Allah.

Ben geldim kızlar...

Sevdiceğim için istedğim bir iş vardı.Hafta sonu iki gün izin olduğu için ben çok istiyordum.

Bana 6 aydır kazandğı paranın listesini göndermiş beyim:D
Komisyon,prim,alış hepsini eklemiş:Diyide kazanmış.
Aradım konuşuyoruz ama nasıl gülüyorum.:1::1:

Hayatım bak şuan dışarı çıkıyorum kimse neden çıkıyorsun demiyor.
Masa başındayım istediğimiz zaman netten şuna bakar mısın dediğinde bakıyorum sana mail atıyorum.Çayım kahvem önümde vs diye anlatıyor.Daha az bile kazanmışım tecrübe kazanıyorum dio.

Tamam hayatım iş bakmıyoruz dedim:Ddün öyle demiyordun fıstığım dio.
Dün dünde kaldı dedim:Dçocuk çenesiyle işini yürütüyor.Birde kalbim sanki ilk günki gibi yeni aşık olmuş gibi küt küt kızlar.Yine yüzümde o saf gülümseme:Dnasıl yapıyor bilmiyorum ama herşey ilk günki gibi allahım nazarlardan korusun.:nazar::nazar:

nilayım selam canım Allah nazarlardan saklasın seni.
bende hala gördükçe içim içime sığmıyor. Allah muhabbet versin hepimize

Kizlar yaa yazdklarnizi okuyamiyorum sinir öldm dnde aynısı oldu çıkıyorum bnm için dua edn hayrlsyla bi isim olsn yne yannzda olsundu ayşe buket asli aylin eda nurgül meltem ve daha aklma gelmeyen herkes szi ck özledm unutmayın betusu

betüşüm yerim seni ablacım. Allaha emanetsin duam seninle.

gitti canım sonunda yaa
valla ben çok zor dyandım ona
evimde misafir istemediğimden falan dğeil yani yanlış anlamayın
ama acayip küstah şımarık ukala bi kız
eşimde diyo buna dayanana allah kolaylık versin kendi kuzeni
betüüş hoşgeldin nerelerdesin kuzum yaa
nasıl gidiyo evlilik hiç konuşamadık valla

aylinim Allah kurtarmış.
geçmiş olsun

aYŞECİM BEN GELDİM SEN ÇIKMISSIN CANIM DÖKÜMANLARI OKUMAYA BAŞLADIN HERALDE.

bENDE BU AKŞAM ARKADAŞLARIMLA GEÇİRİCEM BİRİ SEVGİLİSİNDEN AYRIŞMIŞ AĞLIYO :70: DİĞERİ NİŞAN ELBİSESİNİN PROVASINA GİDİCEK MUTLAKA GELMEN LAZIM DİYO ALLAHTAN İKİSİDE ÇOK YAKIN YERLERDEDE İKİSİNİDE İDARE EDEBİLİCEM. KOCİŞE DE DEDİM SEN BUGÜN BİRAZ GEÇ GEL BEN KIZLARLA TAKILICAM DİYE CANIM ANLAYIŞLI KOCAM TAMAM DEDİİİ:32:

esracım iyisin ben evlendikten sonra akşamları hiç çıkmadım yalnız. bekarken arada çıkardım. şimdi gerek bile olsa bi şekilde gündüz halletmeye çalışıyorumm.

iyi akşamlar canım. çok şey alıpta ağır kaldırma ben pazara gidince kendimi kaybediyorum ay şunuda alıyım bunu da alıyım diye sonra eve taşıyana kadar kollarım kopuyo

sen ayline söyleyeceğine kendine bak hamile olan sensin ağır taşımak yok bir daha duymayacağım otur yerine sıfır:20:

aslıcım inşallah gündüzcü olur.
Sen hastamısın geçmiş olsuun.

Olsun canım kalan herşeyi gönlüne göre versin allah.

Nilayım selam canım allah nazarlardan saklasın seni.
Bende hala gördükçe içim içime sığmıyor. Allah muhabbet versin hepimize

betüşüm yerim seni ablacım. Allaha emanetsin duam seninle.

Aylinim allah kurtarmış.
Geçmiş olsun

esracım iyisin ben evlendikten sonra akşamları hiç çıkmadım yalnız. Bekarken arada çıkardım. şimdi gerek bile olsa bi şekilde gündüz halletmeye çalışıyorumm.

iyiyim ya gerçekten şanslıyım bu konuda :)) iyi akşamlar kızlarr ben kaçtım biri bırakıcak şansıma o yüzden hemencik kaçıyorum

Aminnn ayşe ablam...

Tam bitirdim derken yine iş çıktı:(
Yoruldum çok çok fazla dünün acısı çıkdı resmen.

Şükür ki buğünde bitti yarın görüşürüz hanımlar öptümm çok çok.

Canımm senin nişanda zaten takılarını takmadılar mı?herkesin adetleri farklıdır bizde sadece nişanda takı takılır dügünde de masalar dolaşılır sende öyle yap vakit kaybın olmaz rahat rahat oynarsın Betüşümm bende seni çook özledim canım benimm Ayşe küsmüyüz?bana hiç cvp yazmıyosun çok kırıldım

Kızlar hemen kaybolmuş yaa.
Kocacım geldi, sen yemek yapana kadar gelicem diyip çıktı yok ortalarda.
Meltem'cim eşimin ailesiyle sorunu benim dışımda, o nedenle ben karışmıyorum...

günaydın fıstıklı lokumlarımm
güzel bir gün diliyorum
haftanın ortasına geldik
kaldı 2 gün..

dün bir fırında makarna yapmışım aboww yiyene madalya veririm o derece
hayatımda öyle kötü yemek yapmamıştım
beşamel sosu yaptım yapmasınada çok koydum galiba çiğmi kalmış ne
ay ben yutamadım bile eşim yemeye çalışıo baktım yeme şunu yencek gibi değil diorum eline sağlık çok güzel olmuş dio canım benim yaa

Back