- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #97.361
geçmiş olsun cnm dikkat et kendineakşam ölüyordum nerdeyse öyle bir ağrı sızı görmedim zeynep eşimede sinir oldum sanki sırtında taş taşıyor sesleniyorum duymuyor nasıl bir uyku anlamadım dürtücek hslim iki dürttüm yok ağlaya ağlaya wc gttim kasıklarım değil göbeğimin altı yumurtalıkmı ne adı bilmiyorum ay orası inanılmaz sancı berbattı geldim yatağa geçmedi sonra elimi koydum öylece uyumuşum felç gibi vuruyor ayağı zor kalktım bir kerede bayramda olmuştu
zeynepcim valla özel bişey yapmak için erken gitmek gerekir eve yemekte yok dün oturmaya gittik yeni evli bir arkadaşa düğününe gidememiştik daha doğrusu gittik 3 de bitmişçıkarken gördük evine gittik kız kaynanaıyla görsen yatmaya yukarı çıkıyorlar daha ocağının camını açmamış diyorki çok hevesleniyorum kendi evimde bişeyler yapmaya.
hediye alırım giderken olmazsa süperiz yaparım aslında aynaya felan not yazabilirdim ama akşam yaparım sabah kafam pek şarj etmedi
Dün çok sevdigim bir arkadasım yanıma geldi onunla oturuyorduk yan masada da bir bayan vardı saçlar sapsarı boncuk çıtçıt yaptırmış ama diplerden Allah Allah diyorum neden böyle bir şey yaptırdı acaba sonra bir konustu megersem t.....i miş
geçer inş. cnm geçmese bile yapılcak birşey yok yine günlük ped koyarsın.
ben bu aydanda korkuyrm inş. erken gelmez öle yine 15 gün kala
günlük ped koyar idare ederim tatlım da adam taze kan beklerken siyah leke görünce şok olmasın
Günaydın kızlar...
Denizciğim geçmiş olsun tatlım.
seni gördüm yine damladım buraya :95::95:
napuyosun canım
Günaydın hoşgeldin :))
napim canım aynı. sabah benimki işe bıraktı motorla. Dondum birazcık :))
Kalın giyinmemişim pek :))
Sen napıyosun.
kızlar alakasız olcak belki ama kimler sigara kullanıyor ya da kullanmıyor ??
Günaydın hoşgeldin :))
napim canım aynı. sabah benimki işe bıraktı motorla. Dondum birazcık :))
Kalın giyinmemişim pek :))
Sen napıyosun.
bizimki de motor alalım diyor ama istemiyorum kışın işimize yaramaz diye
isterseniz motorcu montu alın ucuzundan kışın zatüre olmayın bide :94:
Ayy motora binmek çok eğlenceli ya bende benimkine diyorum beni motorla bırak işe diye yok diyo hasta olursun arabayla bırakıyoAma akşamları falan arada gezdiriyo motorla çok seviyorum ben ya
ben kullanıyorum canım malesef ama çok dğeil günde 5 tane..kızlar alakasız olcak belki ama kimler sigara kullanıyor ya da kullanmıyor ??
eda sağlık ocağına gittim kan verdim ama yani ne için neden sorgu sual sanane al diyosam al işte ya sabah sabah sinir ettiler
cuma günü alıcam hormonlarıma ve kan değerlerime bakıcaklarmış
gebelik ile ilgiide sağlık ocağından bakılmıyormuş artık bende ilk kez duydum ne saçma demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?