- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #97.361
geçmiş olsun cnm dikkat et kendineakşam ölüyordum nerdeyse öyle bir ağrı sızı görmedim zeynep eşimede sinir oldum sanki sırtında taş taşıyor sesleniyorum duymuyor nasıl bir uyku anlamadım dürtücek hslim iki dürttüm yok ağlaya ağlaya wc gttim kasıklarım değil göbeğimin altı yumurtalıkmı ne adı bilmiyorum ay orası inanılmaz sancı berbattı geldim yatağa geçmedi sonra elimi koydum öylece uyumuşum felç gibi vuruyor ayağı zor kalktım bir kerede bayramda olmuştu
zeynepcim valla özel bişey yapmak için erken gitmek gerekir eve yemekte yok dün oturmaya gittik yeni evli bir arkadaşa düğününe gidememiştik daha doğrusu gittik 3 de bitmişçıkarken gördük evine gittik kız kaynanaıyla görsen yatmaya yukarı çıkıyorlar daha ocağının camını açmamış diyorki çok hevesleniyorum kendi evimde bişeyler yapmaya.
hediye alırım giderken olmazsa süperiz yaparım aslında aynaya felan not yazabilirdim ama akşam yaparım sabah kafam pek şarj etmedi
ay geçen gün benimde kasıklarım çok ağrıdı üşüttük galiba
dikkat etmek lazım
sanki vücudum evlendikten sonra daha da hassaslaştı
ben geçen gün yapmak isteyipte kıymayı buzlukta unuttup yapamadığım sosyete mantısını yapıcam
çok özel birşey olmasada normal tencere yemeğinden daha iyi galiba

bende birşeyler yapmak istiyrm ama sonrada doğum gününe saklama istiyorum
belki wc aynasına not kağıdı yapıştırabilirim
Dün çok sevdigim bir arkadasım yanıma geldi onunla oturuyorduk yan masada da bir bayan vardı saçlar sapsarı boncuk çıtçıt yaptırmış ama diplerden Allah Allah diyorum neden böyle bir şey yaptırdı acaba sonra bir konustu megersem t.....i miş
ay dün bitirdiğm kitapta onlardanda bahsediyordu
akşam cinayetler gördüm avukatlar sonra birde onlardan işte
kabustu resmen.
birde dün kitap okuyayım biraz dedim dalmışım ama cinayetide çözmeye çalışıyrm ya
bir mırıldı ses gelio
Allah dedim geldilerr ( töbe sanki gerçek olay )
meğer ark.ım odaya girmiş şarkı mırıldanıo ben nasıl çığlık atıyrm ama