2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayşe'ciiim mantarın siyah suyunu çıkardım.
Birazdan yemeği yapıcam, umarım güzel olur...

Allah kavuştursun esracım ailesiyle bişey konuşmaya mı gidiyor hayırdır.
mantar için şimdiden ellerine sağlık güzel yapacağına eminim
benimkide bugün aramış evde yemeğimiz yok annenlere gidelim mi diyo. dedim annem ablamda. senin karın sana yemek yapmıyormu dedim..
bakalım dışarıda yeriz heralde.
işe başladıktan sonra henüz adapte olamadım kızlar ev-iş birlikte yürütmeye.

seni içimden geçirdim sen geldin ayşecim hoşgeldin. ben yazza başladım simsiyah lekelenme hala bitmedi senin ilk ay kaç gün sürmüştü hatırlıyor musun canım

buketim hoşbuldum canım benim öyle aklımda kalan bariz lekelenmem olmamıştı. ama malum hormonlarla oynuyo ilaç 1-2 ay olması normaldir bence canım.
benim adetin 15. gününde akıntım oluyor bazen 1 gün falan doktor 2 günden fazla sürerse gel demişti. koyu renk biraz.
bu ay 3 gün sürdü ama tabi gitmedim.
yazık kocişe ya bi düzene giremedim. sanırım benim kistinde etkisi var bunlarda.

kızlar arkadasım aradı..evlerine gündüz vakti hırsız girmeye çalışmış..
kızlar evimizde kimse yok..Rabbim korusun ya..

Allah korusun hepimizin evini yuvasını.

Akşam olsun evimize gidelim
abimler gelecek. dün yapcam dediğim keki yapcam çaya onlara. bakalım vakit olacakmı tutacak mı.

Bence yapma canımm cumartesi öyle bir durum yasandı gelin kılın önde gideniydi hepimiz damata acıdık her iyiye bir kötü düşermiş dedik huylu üzerine taktırmak istemedi herkes damata taktı onda hiçbir şey yoktu çook bozulduu tabiki ayıp olur ben öyle düşünüyorum
kızlar takı merasimi sırasında üstüme taktırmasam çantama attırsam çok ayıp olur mu

Ayşem hoşgeldin. Yeni işinde ikinci haftan dimi. İşine alıştınmı az çok.
Biraz daha geçsinde ev - iş olayına alışırsın inşallah. Çıkış saatin geçmi?

Aslıcım hoşbuldum balım özledim.

2. haftam evet.
şükür güzel şimdilik.

yemek olayına adapte olamadım henüz. geçen hafta full hergün yemek yaptım. bu hafta haftasonumda yorucu geçince bi üşendim yemeklik bile almadım. dün kalanları yedik.
bu akşam bişi yok. bi tek dolapta taze fasulye var pişirilicek cumartesiye kadar. artık ya buzluktan ya annem ya da Allah kerimdir.

sen naptın kuzum. eşin gececi mi bu ara.

çıkış saatim 6da canım.
yalnız yarın bursaya geliyorum kızlar herhalde ilk gelişim diye yoğun olur programım. daha sonraki gelişlerimde ziyaret edeceğim sizi. buketim ve denizim.

kızlar takı merasimi sırasında üstüme taktırmasam çantama attırsam çok ayıp olur mu

Buko düğünlerde herkes üstüne takmak istiyor.
Bende mesela masaları hoşgeldin diye gezerken insanlar hediyelerini verse güzel olur keseme atarım
bide iki saat dikilmeyiz diyodum ama olmuyo :))
Öyle yapanlar yapıyor bence ayıp olucak bişi yok ha üstüne takmışın ha kesene atmışın ama adet işte

allah kolaylık versin ayşecim
bende geçen hafta pazara falan gitmemiştim biraz zor oldu yemek olayı
manavdan tek tek almayı da hiç sevmiyorum
ben bayram tatilinden sonra bile zor adapte oldum ev-iş olayına
sen baya tatil yaptın hemen kendini verememen normaldir canım
işinden memnun olmana da çok sevindim canım

üzerime taktırmak istememek değil de yemekli olmadığı için bizden pek gelen olmaz babam arkadaşlarını hiç çağırmadı o yüzden bizden çok gelen olmayacağı için benim pek takım olmaz nişanlımın takıları yanında az gözükmesin diye düşünmüştüm

sağol aylinim balım Allah herkese hayırlı güzel işler güzel kazançlar versin.
eşime haftasonu dedim bu hafta aperatif takılsak olur dimi diye. tabi dedi sen nasıl istersen.
aramıyor Allahtan. ne yapsam onu yiyor.

23 gün tatilden sonra iş baya zor oldu ama tabi çalışmadan olmuyor.
sen nasılsın eşinin kuzeni gitti mi yorgunluk durumları nasıl aylinim.

yemeksiz diye gelmezler mi buketcim. ne ilginç.
benimde eşimin takıları benimki yanında çok azdı. çünkü burada yaşamıyorlar gelen az oldu.

bi süre sonra ona da takmaya başladılar biizmkiler.

Dün ben hastayın diye gececi oldu bi arkadaşla değişti.
Bugün akşama döndü. Perşembe günü tekrar geceye.
Bu aralar karışık ya akşam ya gece. Gündüzcü olsun istiyorum artık.

yemeksiz diye gelmezler mi buketcim. ne ilginç.
benimde eşimin takıları benimki yanında çok azdı. çünkü burada yaşamıyorlar gelen az oldu.

bi süre sonra ona da takmaya başladılar biizmkiler.

Babam yemekli olsun istedi ama nişanlımın sülalesi çok kalabalık olmazdı üstünü ben vereyim dedi ama o zamanda karşı tarafa çok ayıp olacaktı. Annemler nerdeyse hiç yemeksiz düğüne gitmedi uzun zamandır herkes yemekli yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…